Įkraunama...
Įkraunama...

Kas geriau- vaškas ar epiliatorius?

Apklausa: Kas geriau- vaškas ar epiliatorius? (419 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Jolacka/muc @ 2007 11 25, 12:54)
Labutis  mirksiukas.gif
aciukas uz Tavo atsakyma. Planuoju isigyt, tad norisi isgirst daugumos nuomone ir komentarus koki epiliatoriu pasirinkt. O Taviskis epiliatorius turi ta saldymo ar atvesimo funkcija? sako tada ne toks skausmingas pats procesas...
Matai bikinio sritis kaip bebutu jautresne nei blauzdos, tad norisi kiek imanoma svelnesniu proceduru toj intymioj vietelej  biggrin.gif  ax.gif

sveika, taip turiu aš šaldymo pirštinė bet žinok nenauduoju jos visai ax.gif geriausia man epiliuoti ne pašaldant o kaip tik po karštos vonios thumbup.gif kaip tik poros atsiveria ir procedūra ne tokia skausminga. o pirštine guli šaldiklyje ir laukia vaiko melynių tongue.gif
Atsakyti
epiliatorius geriausias dalykas kojoms ir pazastims, o vaskas rankoms, bikini ir usialiams (jeigu kam reikia).... smile.gif
Atsakyti
epiliatorius thumbup.gif kai jau ipratau tai nei skausmas jauciasi nei ranka dreba lotuliukas.gif
su vasku tai nei sis nei tas man blink.gif bandziau ir pati ir pas kosmetologe, taciau rezultatais nebuvau patenkinta.
Atsakyti
aga, as irgi labai patenkinta savo epiliatoriuku thumbup.gif ilgai svarsciau pirkt ji ar ne, o dabar visai nesigailiu smile.gif skausma jauciu tik epiliuodama pazastis, tai ten su juo ir nelendu smile.gif bikini sriti epiliuojant neskauda, bet bijau, kad taip salinant plaukelius nesiplestu plaukuotas plotas, nes pas mane ir taip jau yra plaukeliu kirksnyse ir vidineje slaunu puseje verysad.gif
Papildyta:
aga, as irgi labai patenkinta savo epiliatoriuku thumbup.gif ilgai svarsciau pirkt ji ar ne, o dabar visai nesigailiu smile.gif skausma jauciu tik epiliuodama pazastis, tai ten su juo ir nelendu smile.gif bikini sriti epiliuojant neskauda, bet bijau, kad taip salinant plaukelius nesiplestu plaukuotas plotas, nes pas mane ir taip jau yra plaukeliu kirksnyse ir vidineje slaunu puseje verysad.gif
Atsakyti
o as naudoju philips epiliatoriu su saldymu, tai esu labai patenkinta. na, skausmo aisku neisvengiu, bet ko tik del grozio nepadarai ax.gif o nuo iaugusiu plaukeliu labai padeda sveitklis (buvo speciali galvute prie epiliatoriaus)
tad as uz epiliatorius smile.gif
Atsakyti
pliusas epiliatoriams 4u.gif nuo vasko mane siaubingai isbere... net nenoriu prisiminti doh.gif
Atsakyti
Man dare depiliacija su cukrum,tai labai patiko,tik brangoka... ax.gif
Atsakyti
Kadangi vasko juostelemis taip ir neismokau naudotis blush2.gif , o be to, mano galva, su vasku daugiau terliones, tai rinkausi epiliatoriu - su juo man itin paprasta ir greita depiliacija thumbup.gif
Atsakyti
gal galit placiau papasakot apie depiliacini krema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 04 23, 17:03)
Kadangi vasko juostelemis taip ir neismokau naudotis blush2.gif , o be to, mano galva, su vasku daugiau terliones, tai rinkausi epiliatoriu - su juo man itin paprasta ir greita depiliacija thumbup.gif

Man tai su tomis juostelemis terlione ir skausminga, ruosiuosi isigyti epiliatoriu, gal priprasiu kaip nors prie jo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lilium @ 2008 04 23, 21:11)
gal galit placiau papasakot apie depiliacini krema? g.gif

Kiek isbandyta depiliaciniu kremu, tai nei vienas idealiai nenuimdavo plaukeliu schmoll.gif Visada reikedavo uzbaigti su peiliukais 4u.gif
Atsakyti
tai cia gal kazkas panasaus kur VEET yra tas kremas ir po to su mentele nubraukti? jei tas, tai jis man isvis nepadejo.. maniau, gal per trumpai laukiu, tai kai palaukiau ilgiau, tai visai prie kuju pridziuvo.. doh.gif nu bet cia tik VEET tebandzius,o del tos firmos tai ten tik pavadinimas,mazai kas kokybe patenkintas.. blink.gif

kitos rase, kad bikini puikiai susidoroja su kremais???????????
Papildyta:
del temos...: su vasku taug turejau terliones ir bikini labai sunkiai iveikiau, beveik neiveikiau.. doh.gif labai puikiai tiko rankom.. thumbup.gif

epiliatoriu nauduju kojoms, kol kas tikrai patenkinta, tik tenka kas savaite biski pakoreguot, nes keli plaukeliai is kazkur tai isenda.. g.gif tongue.gif daznai pazveiciu siurkstesne kempine, tai jokio iauginejimo.. thumbup.gif
bandziau siandien se epiliatorium pazastis iveikt tai nepatiko.. verysad.gif baisiai jau skaudejo ir dar turbut plaukeliai per trumpi tai visu neiveikiau, pasilikau kitai dienai.. lotuliukas.gif ir dar pabandysiu po karstos vonios, gal lengviau seksis.. tongue.gif
Atsakyti
as irgi uz epiliatoriu,kazkaip jis man patogiausias ir i kelione gali pasiimti,pilnai pakrauta ir vietos neuzima,o tais kremais kai naudojausi anksciau,tai puse lentynu vonioj uzkrauta budavo, bet jokio tolko is ju. vasku bandziau viena karta,bet laaabai nepatiko daug terliotis su juo reikia .ir dar karta, as uz epiliatoriu super smile.gif
Atsakyti