Įkraunama...
Įkraunama...

Kas geriau- vaškas ar epiliatorius?

Apklausa: Kas geriau- vaškas ar epiliatorius? (419 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Puikute @ 2006 04 03, 20:14)
Nusipirk vaikiskos pudros ja pabarstyk tik nedaug(ta pudra apsaugos tavo oda kad nenuplestum su visais plaukais thumbup.gif ) ir uztepk vasko... kada baigsi vaikisku aliejuku patepk tas vietas kad oda nusiramintu, man  kosmetologe rekomendavo "TEND SKIN" kad po vasko ar po skutimosi plaukeliai neiaugtu...  As ne zinove irgi  blink.gif  bet as stebejau kaip profesionales daro todel ir patariu 4u.gif

aciu,reikes pabandyt 4u.gif
Atsakyti
Aš tai tik už vašką, nes nuo epiliatoriaus man labai įauginėja plaukai, nors jis aišku būtų geriau vieną sykį sumoki bet gali ilgai naudotis.
Papildyta:
QUOTE(Puikute @ 2006 04 03, 20:14)
man  kosmetologe rekomendavo "TEND SKIN" kad po vasko ar po skutimosi plaukeliai neiaugtu... 

Kas tas "tend skin" kremas ar kas? Ir kur jo būna pirkti?
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2006 04 10, 09:51)
Aš tai tik už vašką, nes nuo epiliatoriaus man labai įauginėja plaukai, nors jis aišku būtų geriau vieną sykį sumoki bet gali ilgai naudotis.
Papildyta:
Kas tas "tend skin" kremas ar kas? Ir kur jo būna pirkti?

"Tend skin " yra permatomas skystis jis tinka ir vyram ir moterim, ypac po vaskavimosi, o vyram po skutimosi... Spausk cia apie ji galesi daugiau paskaityti Kaip ir anksciau sakiau mane ir gi ziauriai berdavo po skutimo , dabar tik vaskuoju tai su tokiomis problemomis jau ilga laika nesusiduriu... Pilnas pavadinimas yra"Tend Skin liquid" Sekmes!!!! 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Puikute @ 2006 04 12, 19:52)
"Tend skin " yra permatomas skystis jis tinka ir vyram ir moterim, ypac po vaskavimosi, o vyram po skutimosi...  Spausk cia apie ji galesi daugiau paskaityti  Kaip ir anksciau sakiau mane ir gi ziauriai berdavo po skutimo , dabar tik vaskuoju tai su tokiomis problemomis jau ilga laika nesusiduriu... Pilnas pavadinimas yra"Tend Skin liquid" Sekmes!!!! 4u.gif

O kur jo pirkt yra?
As tai irgi uz vaska bigsmile.gif Nes nuo to epiliatoriaus tai ant koju kazkokios pigmentines demes nuo plauku iauginejimo atsirado doh.gif
Atsakyti
Dar karta sveikutes...tam website reikia uzklausa padaryti...parasai sali miesta , savo varda ir emaila ...Tada tau atsius emaila kur jie yra pardavinejami...As uzklausiau ax.gif turetu greit atsiusti jai ka parasysiu forume kurioje lietuvos parduotuveje galima ji nupirkt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2006 04 13, 04:37)
Dar karta sveikutes...tam website reikia uzklausa padaryti...parasai sali miesta , savo varda ir emaila ...Tada tau atsius emaila kur jie yra pardavinejami...As uzklausiau  ax.gif turetu greit atsiusti jai ka parasysiu forume kurioje lietuvos parduotuveje galima ji nupirkt... g.gif

Būtinai parašyk, nes aš nelabai angliškai gerai suprantu.
Atsakyti
***** kazkodel jokiu ziniu is to websito... gal ju lietuvoje nera lithuania.gif doh.gif bet manyciau tikrai kazkoks panasus produktas tikrai turetu buti...ju reiketu salonuose ieskoti, paklausti pas kokia kosmetologe ar ka verysad.gif
Atsakyti
pirma karta salinau usiukus su "depiliuojamom justelem veidui/bikiniui", lygtais dariau viska pgl instrukcija, bet man tie usiukai niekur nedingo, kazkaip visai nenusidepiliavo, gal tik keli,o kartojau tos juosteles nuplesima gal 10 kartu, bet vistiek visi nenusidepiliavo..tik kai kita diena atsikeliau tai oda buvo paraudus ir prilietus skaudejo (gal per daug kartu viska dariau)..mano usiukai yra tamsus ir toki vesloki...va pries uzdedant juostele reikejo siek tiek papudruot oda talku, bet neturejau tai nepudravau..gal galit pasakyt kodel man nesigavo? ka negerai dariau?
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2006 04 22, 22:21)
pirma karta salinau usiukus su "depiliuojamom justelem veidui/bikiniui", lygtais dariau viska pgl instrukcija, bet man tie usiukai niekur nedingo, kazkaip visai nenusidepiliavo, gal tik keli,o kartojau tos juosteles nuplesima gal 10 kartu, bet vistiek visi nenusidepiliavo..tik kai kita diena atsikeliau tai oda buvo paraudus ir prilietus skaudejo (gal per daug kartu viska dariau)..mano usiukai yra tamsus ir toki vesloki...va pries uzdedant juostele reikejo siek tiek papudruot oda talku, bet neturejau tai nepudravau..gal galit pasakyt kodel man nesigavo? ka negerai dariau?

man su visom juostelem,kiek bandziau, s... gaudavosi.viena vieta turi skausmint n kartu,kol nuravi visus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stigma: 23 balandžio 2006 - 10:17
man vasku depiliacija bikini zonos super.
Atsakyti
o kaip kremai?! padeda?
Atsakyti
QUOTE(Mite_Baja @ 2006 05 06, 16:49)
o kaip kremai?! padeda?

nu padeda tiek,kiek peiliukai-po dienos kitos jau badosi. tik man nuo kremu pulinuku neatsiranda arba buna maziau nei po skutimo.
Atsakyti