Įkraunama...
Įkraunama...

Kas geriau- vaškas ar epiliatorius?

Apklausa: Kas geriau- vaškas ar epiliatorius? (419 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(chikita69 @ 2006 06 10, 14:09)
gavau epiliatoriu dovanu tai labai dziauugiuosi, nereikia skusti kas antra diena .Aisku pirmus kartus oi kaip skaudejo bet dabar jau ok

ir man is pradziu buvo gerai, kol nepradejo plaukeliai iauginet, po to su adata krapstyt reikejo ir dar demeles liko doh.gif dabar jau metus nenaudoju, praejo viskas blink.gif
Atsakyti
taip mokejau tik 40, bet ji sake , kad cia tiek kaip pirmam apsilankymui smile.gif
siaip pas ja tokios kainytes:
blauzdos 15-20 lt
slaunys 15-20 lt
pazastys 15lt
bikini 35-40lt
tai kai pasake, kad 40 litu uz visas kojas, ir pazatis, tai as apakus ,kad tiek nedaug
nu suprantat cia ne koks grozio salonas, kaip ji pasake mokat ne uz grazia kede, o uz darba... smile.gif o ji dirba privacioj klinikoj, prie kliniku, turi nedideli kabinetuka , be to ten pat sesute dirba. ka sudomino rasykit man i az, parasysiu jos telefoniuka
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2006 06 12, 17:36)
taip mokejau tik 40, bet ji sake , kad cia tiek kaip pirmam apsilankymui  smile.gif
siaip pas ja tokios kainytes:
  blauzdos 15-20 lt
  slaunys  15-20 lt
  pazastys  15lt
  bikini      35-40lt
tai kai pasake, kad 40 litu uz visas kojas, ir pazatis, tai as apakus ,kad tiek nedaug
nu suprantat cia ne koks grozio salonas, kaip ji pasake mokat ne uz grazia kede, o uz darba... smile.gif  o ji dirba privacioj klinikoj, prie kliniku, turi nedideli kabinetuka , be to ten pat sesute dirba. ka sudomino rasykit man i az, parasysiu jos telefoniuka

buciau dekinga jei atsiustum numeri kur depiliavaisi, noreciau savaitgali nusidepiliuoti:).labai aciu
Atsakyti
QUOTE(Adlim'a @ 2006 05 12, 13:19)
Aš irgi už vašką! Gal terlionių ir daugiau, bet epiliatorius pvz man netinka, nes venos labai paviršinės (tokiu atveju epiliuoti negalima) ir + dar labai įauginėja plaukeliai sad.gif Geriau jau pakentėt ir ilgai džiaugtis gražia švelnia oda  thumbup.gif

pas mane tas pats,bet tokiu atveju ir vasku salint plauku negalima schmoll.gif mums lieka tik kremai,peiliukai arba lazeris doh.gif
Atsakyti
smile.gif be to pas ja pedikiuras tik 25 lt
ryt einu daryt, paziuresim kaip padaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2006 06 20, 15:02)
smile.gif  be to pas ja pedikiuras tik 25 lt
ryt einu daryt, paziuresim kaip padaro  smile.gif

nu pliam kazkodel galvoju,kad cia veiksmas kaune ax.gif
nes tokios kainos, tai vilioja, aisku idomu koks rezultatas, papasakok paskui apie pedikiura (as irgi einu ryt pirma kart gyvenime, bet suma tai kitokia liepe paruost doh.gif )
jei visgi vilniuje tai vyksta, buk gera ir man kontaktus i az, plizzzzzzzzzzzzzz 4u.gif
Atsakyti
taip cia veiksmas kaune... smile.gif
nezinau ispudzio didelio nera, kita kart pabandymui eisiu kur brangiau padaro. turesiu su kuo palyginti..
Atsakyti
Epiliatorius tai tikrai mazochistams unsure.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif beveik mazochistams..
drauge ana savaite man pasake kad ji pazastis epiliatorium depiliuojas blink.gif net suskaudo pazastis kai isgirdau..
Atsakyti
QUOTE(princesyte @ 2007 01 30, 17:06)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  beveik mazochistams..
drauge ana savaite man pasake kad ji pazastis epiliatorium depiliuojas blink.gif  net suskaudo pazastis kai isgirdau..

o man pazastis pest tik pirma karta skaudejo ax.gif kojas tai pastoviai skaudedavo,o vat cia tai dabar beveik jokio skausmo tongue.gif
Atsakyti
MAN-EPIIATORIUS
Atsakyti
as nelabai galiu palyginti, nes kojoms naudojusi esu tik epiliatoriu, vaska tik plaukeliams nuo veido salinti naudoju kosmetologes kabinete. taciau zinau kad ir viena ir kita priemone skausminga. nezinau kaip nuo vasko, bet kai naudoji epiliatoriu plaukeliai i oda iauga ir atsiranda papildoma problema, reikia juos is po odos iskrapstyti unsure.gif
Atsakyti