kur uz normalia kaina Vilniuje bikini zona vaskuojat?
As ti uz vaska, tureja apiliatoriu Satinelle bet kad kancia buvo siaubinga
Vaskas daug geriau tik brukst ir vsio, staigus skausmas bet ne toks ilgas kaip su epiliatorium
Aš irgi už vašką! Gal terlionių ir daugiau, bet epiliatorius pvz man netinka, nes venos labai paviršinės (tokiu atveju epiliuoti negalima) ir + dar labai įauginėja plaukeliai
Geriau jau pakentėt ir ilgai džiaugtis gražia švelnia oda
QUOTE(Adlim'a @ 2006 05 12, 13:19)
Aš irgi už vašką! Gal terlionių ir daugiau, bet epiliatorius pvz man netinka, nes venos labai paviršinės (tokiu atveju epiliuoti negalima) ir + dar labai įauginėja plaukeliai
pas mane lygiai tas pats todėl renkuosi vašką
QUOTE(Adlim'a @ 2006 05 12, 13:19)
O kokį jūs vašką naudojate?
QUOTE(Adlim'a @ 2006 05 12, 12:19)
Nusipirkau dabar profesionalaus vaško, tik kad instrukcijos prie jo tai nėra
buvo kilogramais ir kasetėmis, tai pirkau kasetė, nes kur aš dėsiu tą kg, jei netiks
Galvoju vis kaip nors aš to vaško iš tos kasetės iškrapštysiu.
Tai gal kas nors žinos kaip tiksliai elgtis su tuo vašku?
Dėkinga būčiau
buvo kilogramais ir kasetėmis, tai pirkau kasetė, nes kur aš dėsiu tą kg, jei netiks
Tai gal kas nors žinos kaip tiksliai elgtis su tuo vašku?
Dėkinga būčiau
moterytes, pries kelias dienas buvau depiliuoti su vasku pazasteliu ir kojyciu!
nugi taip bijojau, nes esu smarkiai plaukuota! bet dabar negaliu atsidziaugti!
labai faina kosmetologe, smagiai paplepejom ir to skausmo didelio net nejutau,
aisku kazkoki skausmiuka jutau, pati tai namie neisdrisciau taip saves kankinti
isivaizduojat, nudepiliavo man visas kojas, net bikinio zoneles siek tiek, dar pazastis ir sumokejau tik 40 lituku.tai dabar dziaugiuosi savo kojelem ir nelabai istustejusia pinigine
. veiksmas vyko kaune, kas noresit suzinoti kur rasykit man i az
Papildyta:
dar jos paklausiau del plaukeliu iauginejimo, tai patare kai maudaisi naudoti siurstesne plausine ir su ja kuna trinti i visas puses
isivaizduojat, nudepiliavo man visas kojas, net bikinio zoneles siek tiek, dar pazastis ir sumokejau tik 40 lituku.tai dabar dziaugiuosi savo kojelem ir nelabai istustejusia pinigine
Papildyta:
dar jos paklausiau del plaukeliu iauginejimo, tai patare kai maudaisi naudoti siurstesne plausine ir su ja kuna trinti i visas puses
QUOTE(Veriti @ 2006 06 01, 16:58)
moterytes, pries kelias dienas buvau depiliuoti su vasku pazasteliu ir kojyciu!
. veiksmas vyko kaune, kas noresit suzinoti kur rasykit man i az
Papildyta:
Papildyta:
O aš bėgsiu pirkti šveitiklio
QUOTE(pupa@ @ 2006 06 06, 19:15)
O aš bėgsiu pirkti šveitiklio
na ir man idomu kur cia tokios kainos?
Na, as asmeniskai esu uz epiliatoriu- naudoju ji jau 2 metus laiko..
prisideda kazkokios galvutes..esu bandziusi ir su ledu, ala man jo nereikia, nejauciu jokio poveikio
taigi, per siuos 2 metus koju kitaip ir "neravejau"
ir keisciausia tai, kad neiaugineja plaukai
pasiseke..bet bikini zona, jei kartais isdristu su epliatoriumi, tai tikrai iaugineja
beje, pazastis taip pat su epiliatoriumi karta per savaite ir viskas liuks
prisimenu laikus, kai skusdavo jas kas antra diena- siaubas
kazkada esu bandziusi ir vaska - tai tik nervussugadinau,issitepliojau visa iki ausu ir dar ne visi plaukai pasisalino, be to labai daug laiko uztrunka
tai ismeciau ta vaska...
beje epiliatorius ir daug pinigeliu sutaupo..
Visgi, neatsisakyciau ir proceduru su vasku...jei aisku, to atlikti paciai nereiketu
taigi, per siuos 2 metus koju kitaip ir "neravejau"
kazkada esu bandziusi ir vaska - tai tik nervussugadinau,issitepliojau visa iki ausu ir dar ne visi plaukai pasisalino, be to labai daug laiko uztrunka
beje epiliatorius ir daug pinigeliu sutaupo..
Visgi, neatsisakyciau ir proceduru su vasku...jei aisku, to atlikti paciai nereiketu
gavau epiliatoriu dovanu tai labai dziauugiuosi, nereikia skusti kas antra diena .Aisku pirmus kartus oi kaip skaudejo bet dabar jau ok