Įkraunama...
Įkraunama...

Kas geriau- vaškas ar epiliatorius?

Apklausa: Kas geriau- vaškas ar epiliatorius? (419 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
kur uz normalia kaina Vilniuje bikini zona vaskuojat? rolleyes.gif
Atsakyti
As ti uz vaska, tureja apiliatoriu Satinelle bet kad kancia buvo siaubinga blink.gif Vaskas daug geriau tik brukst ir vsio, staigus skausmas bet ne toks ilgas kaip su epiliatorium doh.gif
Atsakyti
Aš irgi už vašką! Gal terlionių ir daugiau, bet epiliatorius pvz man netinka, nes venos labai paviršinės (tokiu atveju epiliuoti negalima) ir + dar labai įauginėja plaukeliai sad.gif Geriau jau pakentėt ir ilgai džiaugtis gražia švelnia oda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adlim'a @ 2006 05 12, 13:19)
Aš irgi už vašką! Gal terlionių ir daugiau, bet epiliatorius pvz man netinka, nes venos labai paviršinės (tokiu atveju epiliuoti negalima) ir + dar labai įauginėja plaukeliai sad.gif Geriau jau pakentėt ir ilgai džiaugtis gražia švelnia oda  thumbup.gif

pas mane lygiai tas pats todėl renkuosi vašką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adlim'a @ 2006 05 12, 13:19)
Aš irgi už vašką! Gal terlionių ir daugiau, bet epiliatorius pvz man netinka, nes venos labai paviršinės (tokiu atveju epiliuoti negalima) ir + dar labai įauginėja plaukeliai sad.gif Geriau jau pakentėt ir ilgai džiaugtis gražia švelnia oda  thumbup.gif

O kokį jūs vašką naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Adlim'a @ 2006 05 12, 12:19)

swoon.gif Velnias, pas mane irgi paskutiniu metu išlindo ant blaudų venos, reikės bėgt pas daktarą pasiklausinėt unsure.gif
Atsakyti
Nusipirkau dabar profesionalaus vaško, tik kad instrukcijos prie jo tai nėra lotuliukas.gif
buvo kilogramais ir kasetėmis, tai pirkau kasetė, nes kur aš dėsiu tą kg, jei netiks doh.gif Galvoju vis kaip nors aš to vaško iš tos kasetės iškrapštysiu.

Tai gal kas nors žinos kaip tiksliai elgtis su tuo vašku?
Dėkinga būčiau 4u.gif
Atsakyti
moterytes, pries kelias dienas buvau depiliuoti su vasku pazasteliu ir kojyciu!
nugi taip bijojau, nes esu smarkiai plaukuota! bet dabar negaliu atsidziaugti!
labai faina kosmetologe, smagiai paplepejom ir to skausmo didelio net nejutau,
aisku kazkoki skausmiuka jutau, pati tai namie neisdrisciau taip saves kankinti lotuliukas.gif
isivaizduojat, nudepiliavo man visas kojas, net bikinio zoneles siek tiek, dar pazastis ir sumokejau tik 40 lituku.tai dabar dziaugiuosi savo kojelem ir nelabai istustejusia pinigine biggrin.gif . veiksmas vyko kaune, kas noresit suzinoti kur rasykit man i az
Papildyta:
dar jos paklausiau del plaukeliu iauginejimo, tai patare kai maudaisi naudoti siurstesne plausine ir su ja kuna trinti i visas puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2006 06 01, 16:58)
moterytes, pries kelias dienas buvau depiliuoti su vasku pazasteliu ir kojyciu!
nugi taip bijojau, nes esu smarkiai plaukuota! bet dabar negaliu atsidziaugti!
labai faina kosmetologe, smagiai paplepejom ir to skausmo didelio net nejutau,
aisku kazkoki skausmiuka jutau, pati tai namie neisdrisciau taip saves kankinti  lotuliukas.gif
isivaizduojat, nudepiliavo man visas kojas, net bikinio zoneles siek tiek, dar pazastis ir sumokejau tik 40 lituku.tai dabar dziaugiuosi savo kojelem ir nelabai istustejusia pinigine  biggrin.gif . veiksmas vyko kaune, kas noresit suzinoti kur rasykit man i az
Papildyta:
dar jos paklausiau del plaukeliu iauginejimo, tai patare kai maudaisi naudoti siurstesne plausine ir su ja kuna trinti i visas puses smile.gif

blink.gif tai tu už kojas ir pažastis ir bikini tik 40Lt sumokėjai? Kur čia taip?
O aš bėgsiu pirkti šveitiklio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 06 06, 19:15)
blink.gif tai tu už kojas ir pažastis ir bikini tik 40Lt sumokėjai? Kur čia taip?
O aš bėgsiu pirkti šveitiklio  mirksiukas.gif

na ir man idomu kur cia tokios kainos?
Atsakyti
Na, as asmeniskai esu uz epiliatoriu- naudoju ji jau 2 metus laiko.. thumbup.gif prisideda kazkokios galvutes..esu bandziusi ir su ledu, ala man jo nereikia, nejauciu jokio poveikio unsure.gif
taigi, per siuos 2 metus koju kitaip ir "neravejau" rolleyes.gif ir keisciausia tai, kad neiaugineja plaukai g.gif pasiseke..bet bikini zona, jei kartais isdristu su epliatoriumi, tai tikrai iaugineja verysad.gif beje, pazastis taip pat su epiliatoriumi karta per savaite ir viskas liuks thumbup.gif prisimenu laikus, kai skusdavo jas kas antra diena- siaubas doh.gif
kazkada esu bandziusi ir vaska - tai tik nervussugadinau,issitepliojau visa iki ausu ir dar ne visi plaukai pasisalino, be to labai daug laiko uztrunka cool.gif tai ismeciau ta vaska...
beje epiliatorius ir daug pinigeliu sutaupo.. mirksiukas.gif
Visgi, neatsisakyciau ir proceduru su vasku...jei aisku, to atlikti paciai nereiketu rolleyes.gif
Atsakyti
gavau epiliatoriu dovanu tai labai dziauugiuosi, nereikia skusti kas antra diena .Aisku pirmus kartus oi kaip skaudejo bet dabar jau ok
Atsakyti