Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

user posted image

man šis labai gražus 4u.gif

nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 06 28, 15:47)
user posted image

man šis labai gražus  4u.gif

nuoroda

super, ačiū už nuorodą, brangoka bet reikės įsigyti.
kas dar popieriniais laiškais užsiima?
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2010 04 18, 17:25)
na as dedu i dezute...smagu paimti po poros metu kokiu ir paskaityti ta laiskuti,tad nei vieno neismetu

soriukas, merginos, bet taip smagu skaityti jūsų įspūdžius, kad nesusilaikau neįsiterpus blush2.gif
tikrai noriu paantrinti drafei, kad labai smagu paskaityti senus laiškus. Žinoma, kai susirašinėjimo draugai surasti lyg ir "dirbtinai", tai tie laiškai iš pradžių gal nebūna labai jau turiningi, tačiau ilgainiui matyt atsiranda įdomių temų. Aš štai tik prieš keletą dienų besisvečiuodama pas tėvus radau sukrautus savo dar mokyklinių laikų laiškų kupetą. Mokiausi tai tarybiniais laikais, apie kompiuterius ir el. paštą nebuvo nė minčių, tad labai linksma buvo iš naujo paskaitinėti ypač vasaros atostogų susirašinėjimus su klasiokėmis apie kavalierius ir šokius, netgi susitarimus viena pas kitą apsilankyti, žinoma, autobusu atvažiuoti! turiu nemažai laiškų iš tų laikų armijos, iš brolio, iš draugo ir netgi atkasiau keletą tokių, kur buvau sureagavusi į kažkokį pažinties skelbimą "Jaunimo gretose" (žurnalas toks buvo), tai apsikeitėm keliais laiškais mes su tuo vyruku gan gražiai, o kaip dabar įdomu tai prisiminti, kad žinotumėt thumbup.gif paskaitinėajau aš tuos laiškus ir vėl padėjau į vietą, tebus vėl kada nors nuotaikos praskaidrinimui cool.gif
žodžiu, jei tik turit galimybę, kaupkit tuos laiškus, bent jau tuos, kuriuos laikote įdomiais, nes ateis laikas, kai tai taps pačiais įdomiausiais jaunų dienų romanais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 09 liepos 2010 - 09:28
QUOTE(jolaxus @ 2010 07 09, 10:27)
soriukas, merginos, bet taip smagu skaityti jūsų įspūdžius, kad nesusilaikau neįsiterpus blush2.gif
tikrai noriu paantrinti drafei, kad labai smagu paskaityti senus laiškus. Žinoma, kai susirašinėjimo draugai surasti lyg ir "dirbtinai", tai tie laiškai iš pradžių gal nebūna labai jau turiningi, tačiau ilgainiui matyt atsiranda įdomių temų. Aš štai tik prieš keletą dienų besisvečiuodama pas tėvus radau sukrautus savo dar mokyklinių laikų laiškų kupetą. Mokiausi tai tarybiniais laikais, apie kompiuterius ir el. paštą nebuvo nė minčių, tad labai linksma buvo iš naujo paskaitinėti ypač vasaros atostogų susirašinėjimus su klasiokėmis apie kavalierius ir šokius, netgi susitarimus viena pas kitą apsilankyti, žinoma, autobusu atvažiuoti! turiu nemažai laiškų iš tų laikų armijos, iš brolio, iš draugo ir netgi atkasiau keletą tokių, kur buvau sureagavusi į kažkokį pažinties skelbimą "Jaunimo gretose" (žurnalas toks buvo), tai apsikeitėm keliais laiškais mes su tuo vyruku gan gražiai, o kaip dabar įdomu tai prisiminti, kad žinotumėt thumbup.gif paskaitinėajau aš tuos laiškus ir vėl padėjau į vietą, tebus vėl kada nors nuotaikos praskaidrinimui cool.gif
žodžiu, jei tik turit galimybę, kaupkit tuos laiškus, bent jau tuos, kuriuos laikote įdomiais, nes ateis laikas, kai tai taps pačiais įdomiausiais jaunų dienų romanais biggrin.gif

sutinku su tavim ir tikrai zmogu yra paskaitineti laiskus kuriuos rasei pries kokius 3-4 metus...tai visada pradzia yra sunki,o paskui kai jau labiau ir ilgiau pradedi bendrauti tai laiskai tiesiog savaime ilgeja...
Atsakyti
Na, jau buvau aptingus su tuo rašymu, jau kelis mėnėsius niekam nerašiau, dabar bus susirašinėjimo draugo gimtadienis, tai jau parašiau laišką, telieką voką užrašyt ir viskas thumbup.gif
Iš vis man labai patinka tyrinėt akim raštus bigsmile.gif Žiūrėt kaip su laiku jie keitės. Pačiai juokas kyla skaitant dar prieš metus gautus laiškus... iš pradžių taip formaliai rašinėjomės, o po to jau kaip su draugu senu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2010 07 20, 02:58)
Na, jau buvau aptingus su tuo rašymu, jau kelis mėnėsius niekam nerašiau, dabar bus susirašinėjimo draugo gimtadienis, tai jau parašiau laišką, telieką voką užrašyt ir viskas  thumbup.gif
Iš vis man labai patinka tyrinėt akim raštus  bigsmile.gif  Žiūrėt kaip su laiku jie keitės. Pačiai juokas kyla skaitant dar prieš metus gautus laiškus... iš pradžių taip formaliai rašinėjomės, o po to jau kaip su draugu senu  thumbup.gif

taip visada yra kad is pradziu taip bendrauji formaliai,o jau ziurek po kokiu met ar po kiek laiko jau bendrauji kaip geri seni draugai...man taip pat yra su keliomis susirasinejimo draugemis:)labai saunu yra kai turi apie ka ir su kuo pasibendrauti kad ir realiam pasaulyje tu to zmogaus net nesi mates smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Kaip faina, kad dar yra zmogeliuku megstanciu gauti laiskus wub.gif as paauglyustes metais gana aktyviai susirasinejau ir turiu kruva laisku wub.gif
Labai smagu savo pasto dezuytej rasti laiska ax.gif

Jeigu yra cia zmogeliuku, ieskanciu susirasinejimo draugu, mielai susipazinciau ax.gif
Man 25 metai, esu is Radviliskio. Domiuosi sunimis, filmais, geromis knygomis wink.gif Taip pat siuo metu labai aktuali leliuku planavimo tema ;] Galim kalbetis apie viska wink.gif

Rasykit a.z. ir apsikeisim adresais wub.gif
Atsakyti
Man labai patinka gaut laiškus biggrin.gif Susirašinėju su meksikiete, dviem amerikietėm, kiniete, indu ir olande biggrin.gif
Kaip turiu atrašyt į du laiškus biggrin.gif blush2.gif kartais pritingiu, bet kai prisiruošiu, tai negaliu sustot rašius bigsmile.gif
Man interpals nepatinka, daug šiukšlių, geriau jau postcrossing'o forume įdėt skelbimuką ar pačiai atsakyt į kokį wink.gif
Atsakyti
Šiandien gavau laišką iš Graikijos. Visai dienai nuotaiką pakėlė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2010 07 22, 11:34)
Šiandien gavau laišką iš Graikijos. Visai dienai nuotaiką pakėlė  thumbup.gif  wub.gif

Smagu, o kas ten jame toookio buvo? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 07 22, 12:01)
Smagu, o kas ten jame toookio buvo?  ax.gif  4u.gif

Laiškas tiesiog, bet man labai smagu gauti, nes paskutinius kokius 3 mėnesius iš užsienio nebuvau gavusi laiškų, tik nuo lietuvės smile.gif

Neseniai žiūrėjau anksčiau gautus laiškus, smagu paskaityti, toėl niekada jų neišmetu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 07 21, 00:29)
Kaip turiu atrašyt į du laiškus  biggrin.gif  blush2.gif kartais pritingiu, bet kai prisiruošiu, tai negaliu sustot rašius  bigsmile.gif
Man interpals nepatinka, daug šiukšlių, geriau jau postcrossing'o forume įdėt skelbimuką ar pačiai atsakyt į kokį wink.gif

na man ir buna kad kuri laika nerasau laisku bet paskui ir kai prisedu tai atsitraukti nuo laisku nebegaliu smile.gif
gal gali duoti nuorodele kur per postcrossing'a galima apsikeisti adresais ir susirasineti laiskais:)
Atsakyti