QUOTE(drafe @ 2010 04 18, 17:25)
na as dedu i dezute...smagu paimti po poros metu kokiu ir paskaityti ta laiskuti,tad nei vieno neismetu
soriukas, merginos, bet taip smagu skaityti jūsų įspūdžius, kad nesusilaikau neįsiterpus
tikrai noriu paantrinti
drafei, kad labai smagu paskaityti senus laiškus. Žinoma, kai susirašinėjimo draugai surasti lyg ir "dirbtinai", tai tie laiškai iš pradžių gal nebūna labai jau turiningi, tačiau ilgainiui matyt atsiranda įdomių temų. Aš štai tik prieš keletą dienų besisvečiuodama pas tėvus radau sukrautus savo dar mokyklinių laikų laiškų kupetą. Mokiausi tai tarybiniais laikais, apie kompiuterius ir el. paštą nebuvo nė minčių, tad labai linksma buvo iš naujo paskaitinėti ypač vasaros atostogų susirašinėjimus su klasiokėmis apie kavalierius ir šokius, netgi susitarimus viena pas kitą apsilankyti, žinoma, autobusu atvažiuoti! turiu nemažai laiškų iš tų laikų armijos, iš brolio, iš draugo ir netgi atkasiau keletą tokių, kur buvau sureagavusi į kažkokį pažinties skelbimą "Jaunimo gretose" (žurnalas toks buvo), tai apsikeitėm keliais laiškais mes su tuo vyruku gan gražiai, o kaip dabar įdomu tai prisiminti, kad žinotumėt

paskaitinėajau aš tuos laiškus ir vėl padėjau į vietą, tebus vėl kada nors nuotaikos praskaidrinimui
žodžiu, jei tik turit galimybę, kaupkit tuos laiškus, bent jau tuos, kuriuos laikote įdomiais, nes ateis laikas, kai tai taps pačiais įdomiausiais jaunų dienų romanais