Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

as dazniausiai naudoju baltus vokus,nes spalvoti yra brangoki
Atsakyti
Štai kokių gražių vokų radau NUORODA wub.gif

user posted image
Papildyta:
Schemutė vokų lankstymui

user posted image
Atsakyti
Pašte parduoda raudonus vokus ( tuos tokius atviruko dydžio ) po 18 ct atrodo. O gražiai susilankstyt bent jau man tai tikrai neišeitų. Jau paspalvint geriau ar priklijuot kokių spalvoto popieriaus fragmentų, vis įdomiau smile.gif
Atsakyti
Laiškai! clap.gif
Susirašinėju, va kad ir dabar turiu atrašyt į tris laiškus, bet kažkaip vis tingis iki pašto nueit biggrin.gif Su užsieniečiais gal ir norėčiau susirašinėt, bet kalba kiša koją. doh.gif todėl dabar tik su lietuviais taip bendrauju.
Šiaip labai miela gaut laišką, po to išsiviepus iš laimės dar kokias penkias minutes sėdžiu biggrin.gif
Mes dar prisimąstom į laišką ko nors įdėt (pukų, siūlų, centų biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2010 04 17, 17:11)
Šiaip labai miela gaut laišką, po to išsiviepus iš laimės dar kokias penkias minutes sėdžiu biggrin.gif

Tik penkias minutes? Aš kokią valandą visa laiminga būnu bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar jau tik penkias biggrin.gif Tikriausiai per dažnai gaunu. Kai laiško lauki ilgai tai ir emocijos stipresnės.
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2010 04 17, 17:11)
Laiškai! clap.gif
Susirašinėju, va kad ir dabar turiu atrašyt į tris laiškus, bet kažkaip vis tingis iki pašto nueit biggrin.gif Su užsieniečiais gal ir norėčiau susirašinėt, bet kalba kiša koją. doh.gif todėl dabar tik su lietuviais taip bendrauju.
Mes dar prisimąstom į laišką ko nors įdėt (pukų, siūlų, centų  biggrin.gif  biggrin.gif )

puikiai pazystamas jausmas,as taip pat nemaza kruvele turiu atrasyti,bet va vis pritingiu,bet reikes kuria nors diena prisesti ir visus atrasyti... ax.gif
as taip noreciau susirasineti su uzsienieciais tik va truptuti su kalba anglu nekas yra unsure.gif
Atsakyti
Mhm, nors galima bandyt rašyt pasitelkus į pagalbą google translater, bet ten kartais kaip paverčia tai ką žinau doh.gif Nors būtų gerai, nes pramoktum maždaug.
Atsakyti
na susirašineti galima juk ir rusiškai ir kt. kalbomis, nebutinai angliškai mirksiukas.gif
Atsakyti
man jeigu labai reikia tik tada pasitelkiu google translate,nes ten daznai buna labai netikslingai isversta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kshatrija @ 2010 04 17, 18:59)
na susirašineti galima juk ir rusiškai ir kt. kalbomis, nebutinai angliškai  mirksiukas.gif

o jeigu tik anglu kalba temoki? g.gif
Atsakyti
tada jau problema 4u.gif bet niekada nevėlu mokytis biggrin.gif

beje norėjau paklausti kur dedate gautus laiškus? išmetat? kaupiat? g.gif ar dar ką. Pas mane jų jau labai daug prisikaupė ir nežinau kur juos kišt blush2.gif ir išmest gaila ir dėžėm apsistatyt nesinori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 04 18, 12:09)
tada jau problema  4u.gif  bet niekada nevėlu mokytis  biggrin.gif
beje norėjau paklausti kur dedate gautus laiškus? išmetat? kaupiat?  g.gif  ar dar ką. Pas mane jų jau labai daug prisikaupė ir nežinau kur juos kišt    blush2.gif  ir išmest gaila ir dėžėm apsistatyt nesinori  doh.gif

na as dedu i dezute...smagu paimti po poros metu kokiu ir paskaityti ta laiskuti,tad nei vieno neismetu
Atsakyti