as dazniausiai naudoju baltus vokus,nes spalvoti yra brangoki
Pašte parduoda raudonus vokus ( tuos tokius atviruko dydžio ) po 18 ct atrodo. O gražiai susilankstyt bent jau man tai tikrai neišeitų. Jau paspalvint geriau ar priklijuot kokių spalvoto popieriaus fragmentų, vis įdomiau

Laiškai!
Susirašinėju, va kad ir dabar turiu atrašyt į tris laiškus, bet kažkaip vis tingis iki pašto nueit
Su užsieniečiais gal ir norėčiau susirašinėt, bet kalba kiša koją.
todėl dabar tik su lietuviais taip bendrauju.
Šiaip labai miela gaut laišką, po to išsiviepus iš laimės dar kokias penkias minutes sėdžiu
Mes dar prisimąstom į laišką ko nors įdėt (pukų, siūlų, centų
)

Susirašinėju, va kad ir dabar turiu atrašyt į tris laiškus, bet kažkaip vis tingis iki pašto nueit

Šiaip labai miela gaut laišką, po to išsiviepus iš laimės dar kokias penkias minutes sėdžiu

QUOTE(dumb @ 2010 04 17, 17:11)

Tik penkias minutes? Aš kokią valandą visa laiminga būnu

Dabar jau tik penkias
Tikriausiai per dažnai gaunu. Kai laiško lauki ilgai tai ir emocijos stipresnės.

QUOTE(dumb @ 2010 04 17, 17:11)
Laiškai!
Su užsieniečiais gal ir norėčiau susirašinėt, bet kalba kiša koją.
todėl dabar tik su lietuviais taip bendrauju.
)

puikiai pazystamas jausmas,as taip pat nemaza kruvele turiu atrasyti,bet va vis pritingiu,bet reikes kuria nors diena prisesti ir visus atrasyti...

as taip noreciau susirasineti su uzsienieciais tik va truptuti su kalba anglu nekas yra

Mhm, nors galima bandyt rašyt pasitelkus į pagalbą google translater, bet ten kartais kaip paverčia tai ką žinau
Nors būtų gerai, nes pramoktum maždaug.

na susirašineti galima juk ir rusiškai ir kt. kalbomis, nebutinai angliškai

man jeigu labai reikia tik tada pasitelkiu google translate,nes ten daznai buna labai netikslingai isversta 
Papildyta:
o jeigu tik anglu kalba temoki?

Papildyta:
QUOTE(Kshatrija @ 2010 04 17, 18:59)
o jeigu tik anglu kalba temoki?

tada jau problema
bet niekada nevėlu mokytis
beje norėjau paklausti kur dedate gautus laiškus? išmetat? kaupiat?
ar dar ką. Pas mane jų jau labai daug prisikaupė ir nežinau kur juos kišt
ir išmest gaila ir dėžėm apsistatyt nesinori

QUOTE(Kshatrija @ 2010 04 18, 12:09)
tada jau problema
bet niekada nevėlu mokytis
ar dar ką. Pas mane jų jau labai daug prisikaupė ir nežinau kur juos kišt
ir išmest gaila ir dėžėm apsistatyt nesinori 

na as dedu i dezute...smagu paimti po poros metu kokiu ir paskaityti ta laiskuti,tad nei vieno neismetu