Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

QUOTE(Ruttaa @ 2010 07 22, 11:34)
Šiandien gavau laišką iš Graikijos. Visai dienai nuotaiką pakėlė  thumbup.gif  wub.gif

NA LABAI DZIAUGIUOSI KAD TAU NUOTAIKELE KAZKAS PAKELE smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bandziau prisijungti letternet puslapyje, taciau meta lentele, kad pavojingas puslapis ar kazkas panasaus... ir dar norejau paklaust ar siame puslapyje negaleciau rasti zmoniu, kurie nori susirasineti kontaktu?
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 07 26, 22:13)
Bandziau prisijungti letternet puslapyje, taciau meta lentele, kad pavojingas puslapis ar kazkas panasaus...  ir dar norejau paklaust ar siame puslapyje negaleciau rasti zmoniu, kurie nori susirasineti kontaktu?

na as noreciau susirasineti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 07 26, 23:13)
Bandziau prisijungti letternet puslapyje, taciau meta lentele, kad pavojingas puslapis ar kazkas panasaus...  ir dar norejau paklaust ar siame puslapyje negaleciau rasti zmoniu, kurie nori susirasineti kontaktu?

Puslapis nepavojingas smile.gif taip, ten yra daugybės vokiečių, norinčių susirašinėti kontaktai mirksiukas.gif
Atsakyti
labai smagi tema thumbup.gif
norėjau sužinoti, o kaip į šį laiškų susirašinėjimą reaguoja jūsų vyrai ar draugai ? g.gif
MB tikriausiai mane nubombintų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2010 08 02, 17:23)

Kai kurie draugai stebisi, kad susirašinėju tikrais laiškais, sako: "Juk elektroniniu paštu gali parašyti laišką" biggrin.gif Mama, broliai, kiti draugai, nieko blogo apie susirašinėjimą tikrais laiškais nesako smile.gif
Atsakyti
na mano draugai kai kurie draugai taipa pat labai stebisi,bet kas liecia seimos narius tai nieko pries neturi kad cia as susirasineju popieriniais laiskais,man jie netgi mielesni:)
Atsakyti
o jūs su merginomis susirašinėjat ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2010 08 02, 20:01)
o jūs su merginomis susirašinėjat ?  4u.gif

as tai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2010 08 02, 20:01)
o jūs su merginomis susirašinėjat ?  4u.gif

Aš taip smile.gif Dar susirašinėju ir su vaikinu, bet ne popieriniais laiškais, o per elektroninį paštą.

Prieš kiek laiko pradėjote susirašinėti? 4u.gif Aš pradėjau prieš beveik 2 metus, bet pirmieji laiškai buvo elektroniniai. Jau daugiau nei metus susirašinėju tikrais laiškais ax.gif
Atsakyti
as jau su kai kuriais savo susirasinejimo draugais popieriniais draugais susirasineju nuo 16 metu smile.gif
Atsakyti
na, kai buvau kokios 12 metų, irgi susirašinėdavau. baigiau visa tai baigiant mokyklą. oi, žiauriai daug laiko praėjo. nežinau ar suprastų mane vyras, kad nejauna moteriškė susirašinėja doh.gif lotuliukas.gif

nžn, gal jūs čia visos labai jaunutės blush2.gif
Atsakyti