Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

Sveikutes ;} Kaip jum faina, o aš net neturiu kam tokio paprastučio laiškučio parašyt, o manau išties yra labai miela gauti tokį ir pačiai ;}
Atsakyti
Popieriaus namuose aptikau žalios spalvos vokų po 5ct thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 04 20, 22:54)
Popieriaus namuose aptikau žalios spalvos vokų po 5ct  thumbup.gif

na va kaip tau pasiseke thumbup.gif dabar galesi sunaudoti siudama laiskucius savo susirasinejimo draugams
Papildyta:
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 04 20, 19:23)
Sveikutes ;} Kaip jum faina, o aš net neturiu kam tokio paprastučio laiškučio parašyt, o manau išties yra labai miela gauti tokį ir pačiai ;}

sveika.tikrai labai faina yra gauti popierini laiskuti,kuris buvo labai ilgai lauktas ir su meile rasytas... blush2.gif ax.gif
Atsakyti

Jei tik yra noro labai paprasta surasti kas mielai sutiktų susirašyt.
Atsakyti
o gal patartum kaip butu galima susirasti tu susirasinejumo draugu paprastais laiskais? ax.gif g.gif
Atsakyti
vienas iš būdų užsiregistruoti www.letternet.de 4u.gif ten užsiregistravus pasiskaitysi kas kaip. Aišku jei moki anglų arba vokiečių kalbą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 04 25, 21:34)
vienas iš būdų užsiregistruoti www.letternet.de  4u.gif  ten užsiregistravus pasiskaitysi kas kaip. Aišku jei moki anglų arba vokiečių kalbą  mirksiukas.gif

esu as ten uzsiregistravusi, tai man nepatinka-kazkaip painu, neidomu ir viskas doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2010 04 25, 18:11)
o gal patartum kaip butu galima susirasti tu susirasinejumo draugu paprastais laiskais? ax.gif  g.gif

Na į google įrašius snail mail išmeta pakankamai įvairių puslapių. Man pats geriausias tai jau prieš tai šioje temoje minėtas interpal puslapis. Užsiregistravus galima greit susirast žmogų iš konkrečios šalies, konkretaus amžiaus. Jei norit tik lietuviškai susirašyt tai ten ir lietuvių rasit, ten tikrai daug įvairių žmonių. Jei su anglų kalba nedraugaujat, tai google vertėjas padės nepasiklyst tame puslapyje. O šiaip galima ir į bendraminčius ar čia kokią žinutę brūkštelt, kad ieškot su kuo susirašyt ir gal kas atsilieps. smile.gif Kas ieško, tas randa.
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2010 04 26, 19:28)
Man pats geriausias tai jau prieš tai šioje temoje minėtas interpal puslapis.

Man jis taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man jis nepatiko ir išsiregistravau... buvau susikūrus anketą, užsirašiau,kad domina tik snail mail,tai kaip pradėjo rašyt visokie su mailais savo, telefonais ir t.t. blink.gif iš pradžių gražiai aiškinau,kad domina tik snail mail,po to tiesiog ignoravau, galiausiai neapsikentus ištryniau anketą doh.gif
Papildyta:
patiko ten tik tai, kad galima kalbos pasimokyt su tos šalies gyventojais, pvz ispanų kalbą patobulinti su tikrais ispanais thumbup.gif
Atsakyti
Tai matyt labai jau įdomi, akį traukianti anketa buvo, nuobodesnę reikėjo daryti. smile.gif Man labai retai tokie dalykai pasitaiko. Atsakau sausai ką nors, per daug neaiškindama ir atsikabina.
Atsakyti

Gali parašyti man smile.gif
Papildyta:
beje gal žinote kur pirkti popieriaus idomesnio laiškams, voku, rinkiniu ir tt. gal nurėžtą tikrą plunksną? rolleyes.gif
Atsakyti