Sveikutes ;} Kaip jum faina, o aš net neturiu kam tokio paprastučio laiškučio parašyt, o manau išties yra labai miela gauti tokį ir pačiai ;}
Popieriaus namuose aptikau žalios spalvos vokų po 5ct

QUOTE(Kshatrija @ 2010 04 20, 22:54)
na va kaip tau pasiseke

Papildyta:
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 04 20, 19:23)
Sveikutes ;} Kaip jum faina, o aš net neturiu kam tokio paprastučio laiškučio parašyt, o manau išties yra labai miela gauti tokį ir pačiai ;}
sveika.tikrai labai faina yra gauti popierini laiskuti,kuris buvo labai ilgai lauktas ir su meile rasytas...

Jei tik yra noro labai paprasta surasti kas mielai sutiktų susirašyt.
o gal patartum kaip butu galima susirasti tu susirasinejumo draugu paprastais laiskais?

vienas iš būdų užsiregistruoti www.letternet.de
ten užsiregistravus pasiskaitysi kas kaip. Aišku jei moki anglų arba vokiečių kalbą

QUOTE(Kshatrija @ 2010 04 25, 21:34)
vienas iš būdų užsiregistruoti www.letternet.de
ten užsiregistravus pasiskaitysi kas kaip. Aišku jei moki anglų arba vokiečių kalbą 

esu as ten uzsiregistravusi, tai man nepatinka-kazkaip painu, neidomu ir viskas

QUOTE(drafe @ 2010 04 25, 18:11)
o gal patartum kaip butu galima susirasti tu susirasinejumo draugu paprastais laiskais?

Na į google įrašius snail mail išmeta pakankamai įvairių puslapių. Man pats geriausias tai jau prieš tai šioje temoje minėtas interpal puslapis. Užsiregistravus galima greit susirast žmogų iš konkrečios šalies, konkretaus amžiaus. Jei norit tik lietuviškai susirašyt tai ten ir lietuvių rasit, ten tikrai daug įvairių žmonių. Jei su anglų kalba nedraugaujat, tai google vertėjas padės nepasiklyst tame puslapyje. O šiaip galima ir į bendraminčius ar čia kokią žinutę brūkštelt, kad ieškot su kuo susirašyt ir gal kas atsilieps.

QUOTE(Akra @ 2010 04 26, 19:28)
Man pats geriausias tai jau prieš tai šioje temoje minėtas interpal puslapis.
Man jis taip pat

O man jis nepatiko ir išsiregistravau... buvau susikūrus anketą, užsirašiau,kad domina tik snail mail,tai kaip pradėjo rašyt visokie su mailais savo, telefonais ir t.t.
iš pradžių gražiai aiškinau,kad domina tik snail mail,po to tiesiog ignoravau, galiausiai neapsikentus ištryniau anketą 
Papildyta:
patiko ten tik tai, kad galima kalbos pasimokyt su tos šalies gyventojais, pvz ispanų kalbą patobulinti su tikrais ispanais

Papildyta:
patiko ten tik tai, kad galima kalbos pasimokyt su tos šalies gyventojais, pvz ispanų kalbą patobulinti su tikrais ispanais

Tai matyt labai jau įdomi, akį traukianti anketa buvo, nuobodesnę reikėjo daryti.
Man labai retai tokie dalykai pasitaiko. Atsakau sausai ką nors, per daug neaiškindama ir atsikabina.

Gali parašyti man

Papildyta:
beje gal žinote kur pirkti popieriaus idomesnio laiškams, voku, rinkiniu ir tt. gal nurėžtą tikrą plunksną?