Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

QUOTE(susidomejus @ 2012 03 04, 16:53)
aciu, labai faina, tikrai pasinaudosiu  4u.gif

Dėkui 4u.gif

QUOTE(kroshkyte @ 2012 03 04, 21:08)
mergaites gal zinot koki puslapi, kur butu galima suzinot kiek markuciu, t.y. uz kokia kaina reikia klijuot ant voko siunciant i uzsieni?  ax.gif

Lietuva turi super fainą skaičiuoklę, kurią gali rasti čia

Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 03 01, 23:49)
Šaunuolė  4u.gif
Galėtum įmesti ir gaminimo rezultatus  blush2.gif

Tai kad vos padarius išmečiau tą voką, nes dariau iš po ranka papuolusios Elektromarkt reklamos. smile.gif Jei kada darysiu siuntimui, tai pasirodysiu. Kol kas praktikoj panaudojau tik idėją su miegančiu meškiuku, turiu daug nuobodžių baltų vokų, tad yra kur reikštis smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Keliu tema i virsu ir klausiu, ar vis dar cia kas lankosi? smile.gif Pavargau nuo perdeto bendravimo internetu. Neturiu nieko pries naujasias technologijas, bet taip pasiilgau to seno gero jausmo, kai randi laisku dezuteje laiska ir atplesus godziai skaitai kiekviena zodi smile.gif Jei atsirastu norinciu tokiu budu susipazinti,tai mielai lauksiu zinuciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikute
Labai malonu kad atsiranda tokiu kur megsta dar popierinius laiskus,bent jau as tai noreciau susirasti nauja susirasinejimo drauge ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2012 08 28, 12:27)
Sveikute
Labai malonu kad atsiranda tokiu kur megsta dar popierinius laiskus,bent jau as tai noreciau susirasti nauja susirasinejimo drauge ax.gif

Labu smile.gif Dziaugiuosi,kad musu norai sutampa smile.gif 4u.gif
Atsakyti
vs dar susirasineju laiskais, bet nerasau ju ranka.
Atsakyti
paprastu pastu susirasineji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2012 08 28, 22:22)
paprastu pastu susirasineji? ax.gif

taip, bet laiskus spausdinu, nes turiu daug draugu ir visiems atskirai rasyt tiesiog nebutu tiek laiko
Atsakyti
Aš kartais ir spausdinu ranka, ypač, kai buvau į pirštą įsipjovus ir negalėjau parkelio rankose nulaikyti, o ką jau kalbeti apie rašyseną doh.gif
Atsakyti
Manau kad visos karts nuo karto laiska parasome kompu ir cia nematau nieko blogo:)
Atsakyti
Sveikos smile.gif ir aš rašau laiškus. turiu kelias už save gerokai vyresnius draugus iš skirtingų pasaulio kraštų, su jais susirašome. pati visada rašau tik ranka, o ir gauti nemėgstu rašytų kompiuteriu, nes man toks laiškas atrodo be emocijų blush2.gif per vasarą užtempiau rašymą, bet dabar pasipirkau linksmo laiškų popieriaus ir kurį vakarą sėsiu rašyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 03 rugsėjo 2012 - 09:10
QUOTE(žemuogienė @ 2012 09 03, 10:10)
Sveikos smile.gif ir aš rašau laiškus. turiu kelias už save gerokai vyresnius draugus iš skirtingų pasaulio kraštų, su jais susirašome. pati visada rašau tik ranka, o ir gauti nemėgstu rašytų kompiuteriu, nes man toks laiškas atrodo be emocijų  blush2.gif per vasarą užtempiau rašymą, bet dabar pasipirkau linksmo laiškų popieriaus ir kurį vakarą sėsiu rašyti smile.gif

Aš nuo kovo mėnesio buvau užtempus rašymą dėl yvairiausių priežasčių blush2.gif Bet dabar bandau atsigriebti - pabodo vien reklamos ir sąskaitos pašto dėžutėje 4u.gif
Atsakyti