Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

QUOTE(Akra @ 2010 01 25, 19:00)
Oho, kad man taip bent 3 kokias pramokt smile.gif Siaip neisivaizduoju kaip reiketu mokyti jei manes kas paprasytu. Kiek laiko mokeisi? Nejaugi ten tokie jau geri ,,mokytojai" susirinke? smile.gif As tokiu gaila nerandu sad.gif

tai ir pati pasedziu besimokydama, ne tik bandau isimint ka jie paraso smile.gif
Nesakau, kad baisiai geri mokytojai biggrin.gif bet paaiskina visokias gramatikas, isvercia jei ko paprasau smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Reikes prisikabint ir man prie ko nors - tegul aiskina gramatika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2010 01 25, 19:55)
Reikes prisikabint ir man prie ko nors - tegul aiskina gramatika smile.gif

o kokia kalba norit mokytis? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as gal ne i tema...bet parduodu pasto zenklus po 1 lt.ir po 1,35 lt. 15% pigiau nei nominalas. siuntimas reg. pastu mano saskaita smile.gif
Atsakyti
Ispanu. Jau is interneto platybiu kazkiek ismokau, bet nusibodo tas taisykles skaityti tai dabar susirasineju kaip moku, kaip iseina. smile.gif Ir rupuzes netaiso manes smile.gif Dar prancuzu visai smagu butu ismokt, bet kadangi praktiskai nieko nezinau, tai ir parasyti nieko negaliu.
Atsakyti
Uzsiregistravau ir as tam interpale smile.gif pazymejau,kad domina tik susirasinejimas ir kalbu mokymasis, bet vistiek pora parase ne i tema meiles ieskodami blink.gif lotuliukas.gif bandysiu pagilinti savo ispanu kalbos zinias smile.gif paziuresim ar kas gausis
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 01 26, 09:54)
Uzsiregistravau ir as tam interpale  smile.gif  pazymejau,kad domina tik susirasinejimas ir kalbu mokymasis, bet vistiek pora parase ne i tema meiles ieskodami  blink.gif  lotuliukas.gif  bandysiu pagilinti savo ispanu kalbos zinias  smile.gif  paziuresim ar kas gausis

O kuriam užsiregistravai puslapy? Nes aš čia vienam paminėtam dar pavasarį registravausi,tai iki šiol jokių žinių g.gif
Atsakyti
Gi parasiau INTERPALE t.y. www.interpals.net mirksiukas.gif o kuriam jus registravotes? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kshatrija: 26 sausio 2010 - 16:58
QUOTE(Kshatrija @ 2010 01 26, 16:57)
Gi parasiau INTERPALE t.y. www.interpals.net  mirksiukas.gif o kuriam jus registravotes?  smile.gif

Sorry,nepamačiau. aš registravausi letternet.de ,bet jokių žinių...
Atsakyti
as jau daug metu letternete uzsiregistravus ir viskas gerai. Gal pabandykit dar karta uzsiregistruoti mirksiukas.gif
Papildyta:
Chr. gavau atasyma is letterneto del kitu saliu pasirinkimo mirksiukas.gif

Cituoju:

thank you for your e-mail!

At the moment, if you come from another country then Germany, there is
no chance to contact pen pals from all over the world.
We have some problems in our system, we try to fix it as fast as possible.

Best regards
Your Letternet-Team

Atsakyti
Gal turit ideju kaip laiska padaryti idomu, originalu ( vizualine prasme ). Ar pacios cackinates su laiskais ir bandot juos kazkaip papuost, paivairint?
Atsakyti
Draugų galima rasti ir čia http://penpalsnow.com/ 4u.gif
Atsakyti