Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

Užsiregistravau interpals puslapyje, šį ilgąjį savaitgalį rašysiu pirmuosius laiškus: latviškai į Latviją ir angliškai į Lenkiją smile.gif
O dėl laiškų apipavidalinimo sugalvojau iliustruot kaip senovines rankraštines knygas, tik kad aš prasta dailininkė, tai tiesiog kokiais nors raštais paraštes išmarginsiu (spalvotų tušinukų prisipirkau) ir pirmą raidę papuošiu thumbup.gif
Atsakyti
kaip smagu thumbup.gif aš vakar sulaukiau laiško iš Vokietijos, tai nuotaika visai dienai pakėlė biggrin.gif

o dėl apipavidalinimo,taiir aš jei turiu laiko, papaišalioju ant laiškų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ale greitai tie pašto karveliai šiam XXI amžiuj skraido bigsmile.gif Sekmadienį ryte išsiunčiau abu laiškus, tai latvė parašė, kad šiandien ryte jau savąjį gavo thumbup.gif
Atsakyti
kaip čia taip greitai blink.gif pirmenybinį siuntėt?
Atsakyti
Man tai i Latvija visada per 1d nukeliauja wink.gif
Atsakyti
Gavau laiska is letternet.de su addresscode, kuri reikia ivesti-vedu, vedu-kaip ismeta, kad neteisingas tas kodas ir viskas, ot doh.gif
nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2010 03 23, 20:51)
Gavau laiska is letternet.de su addresscode, kuri reikia ivesti-vedu, vedu-kaip ismeta, kad neteisingas tas kodas ir viskas, ot doh.gif
nieko nesuprantu g.gif

man ir niekaip nejo to kodo uzregistruoti nes mesdavo kad neteisngas blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2010 03 23, 21:54)
man ir niekaip nejo to kodo uzregistruoti nes mesdavo kad neteisngas blink.gif  ax.gif

tai reks jiems uzklausima rasyt tada g.gif
Atsakyti
Jei neklystu,tai ten buvo data iki kada tą kodą suvesti. Aš suvedžiau - man viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Parduodu pasto zenklus po 1lt. ir po 1,35 lt. bei vokus. 15 % pigiau nei nominalas. Truputi ne i tema... ax.gif
prasom i az
p.s. galimos derybos mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau šiandien laišką iš Lenkijos. Spalvotam voke. Įkišau nosį į pašto dėžutę, pagalvojau, kad reklaminis lankstinukas koks biggrin.gif Jei ne mama, tai būtų jis ten dar ilgai voliojęsis biggrin.gif
Atsakyti
va užsiminėt apie vokus biggrin.gif norėjau paklausti kur yra nebrangių spalvotų vokų? kai pažiūrėjau kainas,kad spalvotas vokas 50ct, tai pagalvojau,kad geriau pačiai išsilankstyti biggrin.gif ar naudojat tik paprastus - baltus? smile.gif
Atsakyti