O dėl laiškų apipavidalinimo sugalvojau iliustruot kaip senovines rankraštines knygas, tik kad aš prasta dailininkė, tai tiesiog kokiais nors raštais paraštes išmarginsiu (spalvotų tušinukų prisipirkau) ir pirmą raidę papuošiu
Užsiregistravau interpals puslapyje, šį ilgąjį savaitgalį rašysiu pirmuosius laiškus: latviškai į Latviją ir angliškai į Lenkiją
O dėl laiškų apipavidalinimo sugalvojau iliustruot kaip senovines rankraštines knygas, tik kad aš prasta dailininkė, tai tiesiog kokiais nors raštais paraštes išmarginsiu (spalvotų tušinukų prisipirkau) ir pirmą raidę papuošiu
kaip smagu
aš vakar sulaukiau laiško iš Vokietijos, tai nuotaika visai dienai pakėlė
o dėl apipavidalinimo,taiir aš jei turiu laiko, papaišalioju ant laiškų
o dėl apipavidalinimo,taiir aš jei turiu laiko, papaišalioju ant laiškų
Ale greitai tie pašto karveliai šiam XXI amžiuj skraido
Sekmadienį ryte išsiunčiau abu laiškus, tai latvė parašė, kad šiandien ryte jau savąjį gavo
kaip čia taip greitai
pirmenybinį siuntėt?
Man tai i Latvija visada per 1d nukeliauja
Gavau laiska is letternet.de su addresscode, kuri reikia ivesti-vedu, vedu-kaip ismeta, kad neteisingas tas kodas ir viskas, ot
nieko nesuprantu
nieko nesuprantu
QUOTE(odriana @ 2010 03 23, 20:51)
Gavau laiska is letternet.de su addresscode, kuri reikia ivesti-vedu, vedu-kaip ismeta, kad neteisingas tas kodas ir viskas, ot
nieko nesuprantu
nieko nesuprantu
man ir niekaip nejo to kodo uzregistruoti nes mesdavo kad neteisngas
QUOTE(drafe @ 2010 03 23, 21:54)
tai reks jiems uzklausima rasyt tada
Jei neklystu,tai ten buvo data iki kada tą kodą suvesti. Aš suvedžiau - man viskas gerai
Gavau šiandien laišką iš Lenkijos. Spalvotam voke. Įkišau nosį į pašto dėžutę, pagalvojau, kad reklaminis lankstinukas koks
Jei ne mama, tai būtų jis ten dar ilgai voliojęsis
va užsiminėt apie vokus
norėjau paklausti kur yra nebrangių spalvotų vokų? kai pažiūrėjau kainas,kad spalvotas vokas 50ct, tai pagalvojau,kad geriau pačiai išsilankstyti
ar naudojat tik paprastus - baltus?