Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas per prievartą

žmonės įvaikintus vaikus pamilsta... o čia aptarinėjama kaip besilaukiančiai mamai nusikratyti bejėgiu žmogučiu, nu jus sakykit ką norit bet man tai yra žiauru...gal taip nereaguočiau jei šiuo metu netūrėčiau kūdikėlio namuose. vaikas nekaltas,kad jis buvo pradėtas būtent taip ir ne kitaip, todėl reikėtų bent pabandyti priimti jį tokį koks jis yra. galima ir į psichologus kreiptis, galima ir tą šiknių prie sienos priremti DNR visokie ir t.t. jinai juk žino kas tai padarė, tai nebuvo šiaip kažkoks praeivis gatvėje.
neperseniausiai skaičiau tikrą istoriją apie merginą, kurią prievartavo 7-8 išsigimėliai kiaurą naktį, ji pastojo...tačiau vaikutį išnešiojo, pagimdė, ji vaikutį pamilo, augina, ir visame straipsnyje nebuvo net kalbos apie tai kas tėvas to vaiko, jos žodžiais vaikas yra jos vienos. tai reiškias įmanoma pamilti ir auginti taip pradėtą vaikutį...
Atsakyti
QUOTE(Roux @ 2008 12 05, 10:46)
Merginos, o ka jus manot, jei mes koki kaciuka draugiskai ismesinetume? Gyva... Is pradziu kojytes, paskui uodegyte... Jis gi vis tiek nieko nesupranta ir pasipriesint negali... Jis juk nemasto, net ir sielos neturi, gal jam ne neskaudes. O mes stiprios, dideles ir galime nuspresti, gyventi jam ar ne.

Teisingai!Gimdykit visos kas tik galit-alkoholikes,narkomanes,nestabilios psichikos,tiuremscikes,nemylincios savo vaiku.davaiiiiiiiiii,daugiau nelaimingu vaiku,kurie kaltina visus is eiles del ju baisios vaikystes,o paskui daranciu baisius nusikaltimus,nes jie tokioje terpeje uzauge,jiems tai norma,nes nezino kitokio gyvenimo
Papildyta:
aS NEPERSENIAUSIAI TIEK VERKIAU VAZUIODAMA AUTOBUSU,NEGALEJAU SUSTABDYTI ASARU,KAI PAMACIAU PER LANGA SUSTOJIME 7 VAL. RYTE GIRTA MOTINELE SU KOMPANIJA IR VEZIMELYJE KOKIU 3 METUKU BERNIUKA,SALTA RUDENS RYTA SU VIENA TIKTAI MAIKYTE,O JO AKYTES ...AKYTES...TOKIO ISSIGANDUSIO ZMOGUCIO AKYTES.NEGALIU NET RASYTI,KIEKVIENA KARTA KAI APIE JI GALVOJU -APSIVERKIU.bUTU BUVE GALIMA,TIKRAI BUCIAU PASIEMUS JI AUGINTI,TIESIAI IS TOS SKATYNOS RANKU
Atsakyti
OHOHO...
MAN TOKIU VAIKUCIU IRGI BAISUAISIA GAILA...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2008 12 05, 13:54)
Teisingai!Gimdykit visos kas tik galit-alkoholikes,narkomanes,nestabilios psichikos,tiuremscikes,nemylincios savo vaiku.davaiiiiiiiiii,daugiau nelaimingu vaiku,kurie kaltina visus is eiles del ju baisios vaikystes,o paskui daranciu baisius nusikaltimus,nes jie tokioje terpeje uzauge,jiems tai norma,nes nezino kitokio gyvenimo

Moterie, jus tema perskaitet?
Atsakyti
aS NEPERSENIAUSIAI TIEK VERKIAU VAZUIODAMA AUTOBUSU,NEGALEJAU SUSTABDYTI ASARU,KAI PAMACIAU PER LANGA SUSTOJIME 7 VAL. RYTE GIRTA MOTINELE SU KOMPANIJA IR VEZIMELYJE KOKIU 3 METUKU BERNIUKA,SALTA RUDENS RYTA SU VIENA TIKTAI MAIKYTE,O JO AKYTES ...AKYTES...TOKIO ISSIGANDUSIO ZMOGUCIO AKYTES.NEGALIU NET RASYTI,KIEKVIENA KARTA KAI APIE JI GALVOJU -APSIVERKIU.bUTU BUVE GALIMA,TIKRAI BUCIAU PASIEMUS JI AUGINTI,TIESIAI IS TOS SKATYNOS RANKU

tokiu atveju būčiau išlipusi iš to autobuso ir iškvietusi policiją, nufotkinusi viską ir poto dar į VTAT ir jei reiks dar pas žurnalistus gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 05 gruodžio 2008 - 13:30
Paskaičiau temą, tai net bloga pasidarė - kiek vištų aplinkui viską vien rūžavai matančių. Kudakuojančių viena per kita, kad tas vaikas atsiradęs prievartos keliu, tai stebukliukas, - utiutiukas. Matosi, kad pačios tai nepatyrė. Aišku ir nelinkėčiau jokiu būdu, bet prieš karksėdamos pagalvokit. Dar bjauriau, kad kalta tai pati mergina. Nu taip, kad negėrė extrinės kontracepcijos, nėjo pas gydytojus tai pagyrimo tikrai neverta, bet kai žmogui šokas ir stresas - tai bet kas gali nutikt. O dar gimdyti siūlo ir palikti. Lyg gimdymas jokių pasėkmių neturėtų nei sveikatai, nei išvaizdai. Atsigauti jai vistiek reikės. O tie 9 mėnesiai greičiausiai prilygsta nuolatinei prievartavimo būsenai. Siūlyčiau išvažiuoti autorei į UK - ten abortai berods iki 24 savaitės daromi. Nuskrist problemų nėra, nėr baisiai brangu, o susitart ir susirast ir užsiregistruot kad ir internetu galima.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 12 05, 13:34)
O tie 9 mėnesiai greičiausiai prilygsta nuolatinei prievartavimo būsenai. Siūlyčiau išvažiuoti autorei į UK - ten abortai berods iki 24 savaitės daromi. Nuskrist problemų nėra, nėr baisiai brangu, o susitart ir susirast ir užsiregistruot kad ir internetu galima.

O dabar lygiai taip pat logiškai paklausiu - kas pavojingiau - pagimdyti ar dabar darytis abortą? Dabar. Kai jau nebe 4 mėnuo, o prasidėjo 5, ir neaišku, kiek dar praeis laiko, kol tai bus atlikta? Ir dar, skrisk tu kur nori, ne vienas šimtas kainuoja, o jei autorė neturi pajamų ne tik kelionei, bet ir pačiam abortui, tai abort turėtų būt tokiai minčiai.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 12 05, 14:34)
Lyg gimdymas jokių pasėkmių neturėtų nei sveikatai, nei išvaizdai.

Manau dar galima pasigincyti kas gresia blogesnem pasekmem - gimdymas ar velyvas (+kriminalinis jeigu atliekamas lietuvoje) abortas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 05 gruodžio 2008 - 13:51
QUOTE(Una Li @ 2008 12 05, 11:42)
Nužudyt geriau negu palikt? Humanizmas...Tokį vaikelį (neprasigėrusios motinos) tučtuojau paims iš ligoninės tos kurios laukia nesulaukia ir augs jis mylimas, lepinamas, ne vieną šeimą pažįstu su įvaikintais vaikais, baisu pagalvoti, jei jų mamos būtų juos nužudę...
Labai abejoju, kad labiau pasimiršta nužudytas nei paliktas vaikas, dėl paliktojo, bent gali turėt vilties.

taip smile.gif
o ar tikrai jis bus laimingas?
ne viskas taip gerai juk baigias...
galbut nepaklius i jau tokia laiminga seima, o nuo 18m, kiek man zinoma, turi juk jie kazkur tvirtintis, kaip jam seksis ir t.t. unsure.gif
nu nzn...
siaip as vistiek tikiuos, kad pagimdzius ji niekam jo neatiduos ir myles, kad ir kas bebutu ar benutiktu.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 12 05, 11:48)
Jei Jus kada (neduok die) išprievartaus ir Jūs pastosite, galėsime ir apie kačiukus pakalbėti.

Hmmm..., Jus juk nezinote, ar man taip nebuvo nutike? O gal net baisiau? Bet kadangi esu prisiregistravusi, tai ir palikime ta klausima atvira... Kaip ten bebutu, net ir tokiomis aplinkybemis negaliu isivaizduoti to pacio aborto veiksmo... Negaliu isivaizduoti kaip tai galima butu padaryti net jei tai butu nei kiek ne mano vaikas. Todel ir palyginau taip, su kaciuku... Ar suniuku, triusiuku, kuo norit. Gal as per daug jautri, nes man ir del skandinamu kaciuku sirdi skauda, bet ranka ant sirdies padejus pasakysiu, kad pasirinkciau 100 kartu buti isprievartauta, nei nuzudyti kudiki, tegul ir negimusi dar, tegul ir ne mano.
Mano nuomone, suauges zmogus visada turi sansa atsitiesti, po bet kokio smugio, nes turi prota, valia ir daznai yra stipresnis nei pats mano. O vaikas, ka jis gali? Pirmiausia jam reikia kazkaip isgyventi... O tai priklauso ne nuo jo pasirinkimo ar valios, bet nuo aplinkybiu?

Papildyta:

Visas tokias "motinas" reiketu sterilizuoti po pirmojo "bandymo" ar gal net is anksto. O ta, kur Anglijoj, mirties bausme bausti. Va cia turbut ir baigiasi mano jautrumas unsure.gif

Ir dar, kazkaip keistai man tie visi "o kas bus, o jei bus, o kai bus, tai..." skamba... Nei viena negalime isburti likimo nei tam negimusiam, o gal ir neugimsianciam kudikiui, nei jo mamai, nei prievartautojui "teveliui". Nei viena nepasirupinsim visais naslaiciais ir nuskriaustaisiais, bet manau, kad visada galima pradeti nuo saves ir padaryti kazka gero, ar bent jau nepadaryti blogo. Nepasidaryti aborto, nepalikti vaiko ir rasti savyje stiprybes bei valios susidoroti su likimo issukiais ar smugiais. Ir pasaulis jau bus truputi grazesnis, o gal uz tai tas pats likimas dar ir apdovanos ateityje smile.gif
Kazkaip susireiksminam mes labai, vartotojiskos visuomenes zmones, tiek visokiu planu prisikuriam, taip graziai gyvenima susirezisuojam... As noriu to, as noriu ano, o kokia prasme to, ar susimastom kartais? Gal prasme yra iveikti savo "negaliu, nenoriu, nedarysiu"?
Sakysit, filosofija visa tai, bet kalbu viska is patirties. As irgi susireiksminu kartais ir kovoju uz savo laime, planus ir gyvenimo scenariju, bet yra dalyku, pries kuriuos man visa kita nublanksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roux: 05 gruodžio 2008 - 15:15
Širdis tuoj pliš verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Roux @ 2008 12 05, 14:57)
Bet kadangi esu prisiregistravusi, tai ir palikime ta klausima atvira...

Kaip ten bebutu, net ir tokiomis aplinkybemis negaliu isivaizduoti to pacio aborto veiksmo...

Palikim.

Na, Jūs neįsivaizduojat, o kažkas įsivaizduoja. Aš išprievartavimo ir pastojimo atveju greičiausiai pati pasidaryčiau. Tik tiek laiko, kad laukė blogai. Dabar jau gal ir nebe išeitis autorei abortas. Nepaisant to, nereikia šioje temoje apie kačiukus. Yra SM temų apie abortus atskirai, ten galit pabandyti. Bet ne čia. Žinoma, tai tik mano nuomonė.
Papildyta:
QUOTE(AgnėM @ 2008 12 05, 15:07)
Širdis tuoj pliš  verysad.gif  verysad.gif

O kas Jums nutiko? unsure.gif
Atsakyti