QUOTE(Hmmm... @ 2008 12 05, 16:12)
Palikim.
Na, Jūs neįsivaizduojat, o kažkas įsivaizduoja. Aš išprievartavimo ir pastojimo atveju greičiausiai pati pasidaryčiau. Tik tiek laiko, kad laukė blogai. Dabar jau gal ir nebe išeitis autorei abortas. Nepaisant to, nereikia šioje temoje apie kačiukus. Yra SM temų apie abortus atskirai, ten galit pabandyti. Bet ne čia. Žinoma, tai tik mano nuomonė.
Na, Jūs neįsivaizduojat, o kažkas įsivaizduoja. Aš išprievartavimo ir pastojimo atveju greičiausiai pati pasidaryčiau. Tik tiek laiko, kad laukė blogai. Dabar jau gal ir nebe išeitis autorei abortas. Nepaisant to, nereikia šioje temoje apie kačiukus. Yra SM temų apie abortus atskirai, ten galit pabandyti. Bet ne čia. Žinoma, tai tik mano nuomonė.
Persiprasau labai, bet dar karta pasakysiu. Neketinau nieko rasyti sia tema ir apskritai tingiu veltis i bet kokias diskusijas bet kokioje temoje, net ir uzeinu paskaityti cia karta per tris menesius. Bet kartais kazkas uzkabina ir nebesusilaikau. Si karta tai buvo pasisakymai, kad svarbiausia yra mano gyvenimas, mano norai, mano planai, mano neapykanta, AS, AS, AS... Taigi, tas kudikis tampa lyg kokiu daiktu, kuri noriu laikau, noriu ismetu.
Suprantu, kaip temos autore jauciasi, bet nemanau, kad abortas, kuri vis dar daug kas cia siulo, yra teisingas sprendimas. Kaip ir Jus, turiu teise pareiksti savo nuomone, tiesa?