Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

QUOTE(Kilina @ 2009 06 12, 13:03)
As su Escada (zalsvais)siandien ploviau grindis ir laiptus.Kokie jie man baisus!Pigus kvapai!

g.gif
ne paprasčiau buvo tiesiog kam nors atiduoti? tikrai rastumėt ką nors, kam tas kvapas patinka, o tai dabar jūsų visi namai ta "baisybe" kvepia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 06 12, 16:11)
g.gif
ne paprasčiau buvo tiesiog kam nors atiduoti? tikrai rastumėt ką nors, kam tas kvapas patinka, o tai dabar jūsų visi namai ta "baisybe" kvepia  rolleyes.gif

Draugu rate nera kam patiktu sis kvapas.Gavau dovanu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(delamorte @ 2009 06 12, 15:24)
O kaip kvepalais grindis plauti mastau.gif Ir kam?

Pripurskiu vandeni ir plaunu.O kam?Nes nera kur ju deti.
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2009 06 12, 14:24)
O kaip kvepalais grindis plauti mastau.gif Ir kam?

Tai dezinfekcijai, turbūt. lotuliukas.gif
Bet šiaip man toks kvepalų panaudojimo būdas patiko, originalu vienok. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 12 birželio 2009 - 17:44
turiu Sentiment, tai ne mano kvapas, nesiderina su kuno PH ax.gif

QUOTE(Kilina @ 2009 06 12, 14:03)
As su Escada (zalsvais)siandien ploviau grindis ir laiptus.Kokie jie man baisus!Pigus kvapai!

keistas Jusu poziuris unsure.gif mano manymu, nei vieni kvepalai nenusipelne tokiu zodziu, kaip pigiena, baisybe ir t.t. Kazkas "prie ju dirbo", kure aromata, galiausiai, kazkas juos labai megsta... galima subjektyvia "antipatija" kvepalams siek tiek taktiskiau isreikst smile.gif
Atsakyti

O laiptai ir grindys paskui nekvepėjo? bigsmile.gif Kažkaip jei kvapas užknisa, tai aš nesugalvočiau tuo kvapu išplaut grindų, kad jis mane visąlaik persekiotų. doh.gif
Atsakyti

Kvepalu isniekinimas blink.gif Na, kiekvienam savas skonis..
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 06 10, 12:12)
Neseniai baigiau Moon Sparkle, 30ml uzteko puseei metu, gal daugiau  rolleyes.gif  Dabar jau taupau Ocean lounge  blush2.gif  Na sie kvapai yra saldus, todel gali greit ikyret, taciau pasipuskus apima extaze  wub.gif  Man ESCADA visada liks megstamiausi.

pas mane pastaruoju metu 'einami' buvo moon sparkle ir Escada S. siandien isigyjau tuos Ocean lounge. nzn, bet man tie kompoteliai labai mieli. skaaaanios man sian isigytos braskes biggrin.gif

QUOTE(Kilina @ 2009 06 12, 12:03)

Jus net nejauciat, kaip noredama isreiksti nuomone apie kvepalu piguma, tiesiog atskleidet savo poziurio piguma :]
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2009 06 15, 01:11)
Jus net nejauciat, kaip noredama isreiksti nuomone apie kvepalu piguma, tiesiog atskleidet savo poziurio piguma :]

labai taikliai drinks_cheers.gif
Atsakyti

nesu Escados gerbeja,bet grindis plauti su tualet vandeniu dar neteko
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakyciau,kaip tik poniai sie kvepalai LABAI patinka, jei nori,kad net ir grindys jais kvepetu. Ar cia toks naujas budas kitiems parodyti kaip prabangiai gyvenate? Svelniai tariant ,esate netaktiska,jei zinodama,kad siame skyrelyje renkasi merginos,kurioms patinka Escada ,tokius komentarus paliekate.Na,bet matyt kiekvienas kulturinguma supranta savaip.
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2009 06 12, 14:03)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai jus juos ipursket i kibira su vandeniu ir plovet grindis ar pirmiau ispursket grindis ir tada su sepeciu valet? mastau.gif mastau.gif

O jei i tema, tai man patinka Escados Into The Blue kvepaliukai 4u.gif
Atsakyti
[quote=elvive,2009 06 13, 21:16]
turiu Sentiment, tai ne mano kvapas, nesiderina su kuno PH ax.gif

O man kai norisi "mirtino" saldumo jie kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 25 spalio 2009 - 13:20