Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

O mano megstamiausi yra Magnetism wub.gif neseniai nusipirkau Escada New zalius---dar nepripratau, per daug sviezumo...nors kai issiskleidzia lieka butent saldumas...na ziuresim smile.gif
Atsakyti
Escada S wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif kalis menesiu ratais ejau sarmoj apie juos, kol galiausiai internetu uzsisakiau 3gubai pigiau thumbup.gif
Atsakyti
Turėjau Escada Pacific Paradise, labai skaniai kvepėjo wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monika 22: 20 lapkričio 2009 - 21:34
QUOTE(Kilina @ 2009 06 12, 12:03)
As su Escada (zalsvais)siandien ploviau grindis ir laiptus.Kokie jie man baisus!Pigus kvapai!

user posted image sitie?
Situos tiesiog dievina mano 2 drauges, mamos pusesere ir vienam mano draugui lb patinka wub.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Snzk @ 2009 10 26, 21:43)
O mano megstamiausi yra Magnetism  wub.gif neseniai nusipirkau Escada New zalius---dar nepripratau, per daug sviezumo...nors kai issiskleidzia lieka butent saldumas...na ziuresim smile.gif

Kazkuri laika naudojau MAGNETISM'a, veliau pradejo nebepatikt unsure.gif
Atsakyti
Oho, naujas budas, kaip plaut grindis blink.gif Ir kaip, kvepejo namai visi? lotuliukas.gif

Iki siol as i vandeni eterinio aliejaus ipildavau, dabar reiks kvepalus varyt, naujausias mados klyksmas lotuliukas.gif tik labai jau prabangios grindys bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko Jus nesuprantat madoj biggrin.gif clap_1.gif gathering.gif
Atsakyti
mes su savo draugu esam tikri escados fanai. dbr jam neseniai nupirkau escada sentiment blush2.gif susigundziau reklamele kuri desiniam kamputy dega su parfum express ir uzsakiau internetu smile.gif)
Atsakyti
Siaip tai matau tavo nuorodoj, kad tai yra Escada Magnetism, bet siaip pirkit, nes ir ju greitai Lietuvoj gali nebelikti parduotuvese, ... blink.gif
Atsakyti
Is kur tokios zinios? Nes cia mano vienas is mylimiausiu kvapu... wub.gif
Atsakyti
Tiesiog visada seni kvapai ( o jeigu jie dar ir komerciskai nepasiteisino) yra isimami, o leidziami nauji, nes paprasciausiai vietos lentynose neliktu mirksiukas.gif Nes naujienos gi kepamos dabar kaip blynai, ir aplamai Escada simet labai daug finansiniu problemu turejo, ir t.t. Tai nieko, visviena jei perkat internetu, nusipirksit...Kol ir ten kazkada pasibaigs..
Atsakyti
Na kad butent Magnetism yra vieni is populiariausiu Escados kvepalu. Aisku kol bus paprasta ir prieinama pirkti internetu tol ir darysiu uzsakymus cool.gif
Atsakyti
Ne, populiariausi Escada visada buvo vasarinio limituoto leidimo kvapai, tokie kaip: Moonsparcle, Sunset, Paradise, Island Kiss ir t.t.. Magnetism- galbut moteriski, bet vyriski- jei per metus visoj Lietuvoj nuperka ar ne 10- 20 vnt sunkiais laikais manau ne viena kompanija pagalvos ar verta juos laikyti, tuo labiau, kad tinkluose uz lentynas irgi imamas mokestis ir kt. papildomi kastai g.gif O ir jei pats gamintojas taip nusprendzia g.gif
Atsakyti