O mano megstamiausi yra Magnetism
neseniai nusipirkau Escada New zalius---dar nepripratau, per daug sviezumo...nors kai issiskleidzia lieka butent saldumas...na ziuresim
Escada S
kalis menesiu ratais ejau sarmoj apie juos, kol galiausiai internetu uzsisakiau 3gubai pigiau
QUOTE(Kilina @ 2009 06 12, 12:03)
As su Escada (zalsvais)siandien ploviau grindis ir laiptus.Kokie jie man baisus!Pigus kvapai!
sitie?Situos tiesiog dievina mano 2 drauges, mamos pusesere ir vienam mano draugui lb patinka
Papildyta:
QUOTE(Snzk @ 2009 10 26, 21:43)
O mano megstamiausi yra Magnetism
neseniai nusipirkau Escada New zalius---dar nepripratau, per daug sviezumo...nors kai issiskleidzia lieka butent saldumas...na ziuresim 
Kazkuri laika naudojau MAGNETISM'a, veliau pradejo nebepatikt
Oho, naujas budas, kaip plaut grindis
Ir kaip, kvepejo namai visi?
Iki siol as i vandeni eterinio aliejaus ipildavau, dabar reiks kvepalus varyt, naujausias mados klyksmas
tik labai jau prabangios grindys bus
Iki siol as i vandeni eterinio aliejaus ipildavau, dabar reiks kvepalus varyt, naujausias mados klyksmas
Nieko Jus nesuprantat madoj
Siaip tai matau tavo nuorodoj, kad tai yra Escada Magnetism, bet siaip pirkit, nes ir ju greitai Lietuvoj gali nebelikti parduotuvese, ...
Is kur tokios zinios? Nes cia mano vienas is mylimiausiu kvapu...
Tiesiog visada seni kvapai ( o jeigu jie dar ir komerciskai nepasiteisino) yra isimami, o leidziami nauji, nes paprasciausiai vietos lentynose neliktu
Nes naujienos gi kepamos dabar kaip blynai, ir aplamai Escada simet labai daug finansiniu problemu turejo, ir t.t. Tai nieko, visviena jei perkat internetu, nusipirksit...Kol ir ten kazkada pasibaigs..
Na kad butent Magnetism yra vieni is populiariausiu Escados kvepalu. Aisku kol bus paprasta ir prieinama pirkti internetu tol ir darysiu uzsakymus
Ne, populiariausi Escada visada buvo vasarinio limituoto leidimo kvapai, tokie kaip: Moonsparcle, Sunset, Paradise, Island Kiss ir t.t.. Magnetism- galbut moteriski, bet vyriski- jei per metus visoj Lietuvoj nuperka ar ne 10- 20 vnt sunkiais laikais manau ne viena kompanija pagalvos ar verta juos laikyti, tuo labiau, kad tinkluose uz lentynas irgi imamas mokestis ir kt. papildomi kastai
O ir jei pats gamintojas taip nusprendzia