Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 30, 10:12)
Ne, populiariausi Escada visada buvo vasarinio limituoto leidimo kvapai, tokie kaip: Moonsparcle, Sunset, Paradise, Island Kiss ir t.t.. Magnetism- galbut moteriski, bet vyriski- jei per metus visoj Lietuvoj nuperka ar ne 10- 20 vnt sunkiais laikais manau ne viena kompanija pagalvos ar verta juos laikyti, tuo labiau, kad tinkluose uz lentynas irgi imamas mokestis ir kt. papildomi kastai  g.gif  O ir jei pats gamintojas taip nusprendzia  g.gif

Jus su jais dirbate?kitaip is kur tokia informacija?
Atsakyti
Mano Escados mylimiausi Magnetismm.... naudoju 3 buteli......jie man tokie ...kad sakes.... rolleyes.gif
Atsakyti
Escada " Incredible Me " wub.gif
Atsakyti
Neseniau atradau šią parfumerijos linija. Visad patiko saldūs kvepalai ir štai. : ) Kai baigsis dabartiniai, būtinai įsigysiu. Escada Ocean Lounge, mmmm. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Young: 16 gruodžio 2009 - 19:19
QUOTE(Young @ 2009 12 16, 19:17)
Neseniau atradau šią parfumerijos linija. Visad patiko saldūs kvepalai ir štai. : ) Kai baigsis dabartiniai, būtinai įsigysiu. Escada Ocean Lounge, mmmm.  wub.gif

Labai ilgai nelaukit rolleyes.gif Kaip ir kasmet, Ocean Lounge pakeis nauja Escados limitkė, dabartinė naujiena- Marine Groove

user posted image
Atsakyti
Tai kaip tik gal geriau palaukti, nes kuo arciau naujiena, tuo didesnes " senienai" nuolaidos, gi jau koki pusmeti Moonsparcle internetinese platybese gali isigyti 100 ml net uz 19 US dol wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2009 12 16, 20:17)
Neseniau atradau šią parfumerijos linija. Visad patiko saldūs kvepalai ir štai. : ) Kai baigsis dabartiniai, būtinai įsigysiu. Escada Ocean Lounge, mmmm.  wub.gif

Dievinu Escada wub.gif Labiausiai patinkantys ir zavintys kvapai - Moon sparkle ir Ocean lounge. Pastarasis is vis nerealus kvapas bigsmile.gif O vat, Magnetism irgi turiu, bet nepasakyciau, kad labai patinka sis kvapas.. g.gif
Atsakyti
O man tai sitie visi kvapai vadinasi- atrask 10 skirtumu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2010 01 09, 22:03)
Labiausiai patinkantys ir zavintys kvapai - Moon sparkle ir Ocean lounge. Pastarasis is vis nerealus kvapas  bigsmile.gif  O vat, Magnetism irgi turiu, bet nepasakyciau, kad labai patinka sis kvapas..  g.gif

O man priešingai smile.gif Labai patinka Magnetism. wub.gif Ir turiu dovanų gautus Moon sparkle, bet niekaip nelimpa šis kvapas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 01 11, 17:43)
O man tai sitie visi kvapai vadinasi- atrask 10 skirtumu  cool.gif

desire me man visiškai kitoks nei kiti escada, šitas toks rimtesnis, daug šiltesnis, nelabai gaivus, šiandien gavau mėginuką-atvirutę iš escada puslapio užsisakiau dar marine groove šiandien, tai jaučiu eilinio kvapo escados pavasarinė limitkė bus, bet man tos limitkės labai skaniai visos kvepia, magnetism jau nuo jų skirias, o desire me labai rimtas ir šiltas darbas, man patiko, bet nelabai mano kvapas, na rytoj pasitrinsiu, jais kvepėsiu, žiūrėsiu, ką aplinkiniai sakys, šiaip ant odos labai skaniai atsiskleidė, ir laiko gerai ax.gif
Atsakyti
Mano patys pačiausi Escada Magnetism wub.gif Laukiu dabar jų parkeliaujant cool.gif
Atsakyti
Man labai patiko "Desire me" ir "Incredible me",tokie gundantys,šilti,vakariniai wub.gif Nekokia aš žinovė,turėjau tik mėginukus,gal kas galit nupasakoti,kuom jie skiriasi?Labai norėčiau kažkurių vienų,bet neapsisprendžiu dar kurių,neturiu galimybėss vienu momentu abiejų palyginti smile.gif
Atsakyti