Siandien isigijau ESCADA Incredible Me
is tiesu tai pirkau, nes apsvaigo galva po valandos vaiksciojimu po kristute ir nezinojimo i koki geri cia iskeitus gauta dovanu ceki. norejau antra karta isigyt CK Euphoria, bet nebuvo mazo buteliuko, tad pries pat beveik netenkant samones nuo karscio parduotuveje dar karteli uosle atsigavo nuo Incredible Me. dabar va rasau ir jauciu kaip kvepiu. Bet negaliu pasakyt ar tikrai jie man patinka...
esu labai prieraisi kvapams tad naujus aromatus prisijaukinti man tikra kancia, nes daznai beveik naujas buteliukas... tiesiog keliauja pas mama ar drauge...
Gal truputi nemano "stiliaus" kvapas, bet skanus, tad labai viliuosi, kad priprasiu ir pamegsiu
man labai patinka užuosti juos ant kolegės rūbų, bombonkės
mane erzina ant mano kūno jie - ir nžn kodėl.
mane erzina ant mano kūno jie - ir nžn kodėl.
Kadangi nesu saldžių kvepalų gerbėja, tai į Escada net nežiūriu, nes man jie su stipriu saldumu asocijuojasi
Bet pastaruoju metu labai tinka ir patinka Incredible Me (gavau porą mėginukų)- kažkoks kitoks tas kvapas nei kiti Escada ir saldumas ne kompotinis
Labai man patinka escados kvepaliukai esu isbandziusi trejus dabar svajoju isbandyti ir naujuosiu incredible me
po gucci rush Escada magnetizm mano mėgstamiausieji. alpstu kaip skaniai kvepia
vakar nusipirkau butelka
QUOTE(Laumė* @ 2008 12 27, 23:31)
jau daugiau nei ketveri metai, kaip iš mano parfumų kolekcijos Rock'n'Rio nedingsta
vieni mano mėgstamiausių 
ir man jie vieni skaniausiu, ypac vasara megstu jais kvepintis
Into the Blue
gaivus ir nesaldus. man sitie pasaka
Escada "Sentiment" mane lydi kokius 3 metus(trecia buteliuka naudoju). Zinoma turiu ir kitu kvepalu, kuriais kvepinuosi priklausomai nuo situacijos, bet be "Sentiment' neisivaizduoju saves
Sentiment, Magnetism ypas vyriski patinka
Esu šių kvepalų gerbėja. Pavasari pirkau Moon sparkle
o dabar nusipirkau incredible me . Pasaka kvapas saldus toks žiemiškas neveltui pagrindinis ingridientas tiramisai