Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

Siandien isigijau ESCADA Incredible Me smile.gif is tiesu tai pirkau, nes apsvaigo galva po valandos vaiksciojimu po kristute ir nezinojimo i koki geri cia iskeitus gauta dovanu ceki. norejau antra karta isigyt CK Euphoria, bet nebuvo mazo buteliuko, tad pries pat beveik netenkant samones nuo karscio parduotuveje dar karteli uosle atsigavo nuo Incredible Me. dabar va rasau ir jauciu kaip kvepiu. Bet negaliu pasakyt ar tikrai jie man patinka... unsure.gif esu labai prieraisi kvapams tad naujus aromatus prisijaukinti man tikra kancia, nes daznai beveik naujas buteliukas... tiesiog keliauja pas mama ar drauge... doh.gif Gal truputi nemano "stiliaus" kvapas, bet skanus, tad labai viliuosi, kad priprasiu ir pamegsiu wub.gif
Atsakyti
man labai patinka užuosti juos ant kolegės rūbų, bombonkės rolleyes.gif

mane erzina ant mano kūno jie - ir nžn kodėl.

user posted image
Atsakyti
Kadangi nesu saldžių kvepalų gerbėja, tai į Escada net nežiūriu, nes man jie su stipriu saldumu asocijuojasi biggrin.gif Bet pastaruoju metu labai tinka ir patinka Incredible Me (gavau porą mėginukų)- kažkoks kitoks tas kvapas nei kiti Escada ir saldumas ne kompotinis rolleyes.gif
Atsakyti
jau daugiau nei ketveri metai, kaip iš mano parfumų kolekcijos Rock'n'Rio nedingsta wub.gif vieni mano mėgstamiausių wub.gif
Atsakyti
Labai man patinka escados kvepaliukai esu isbandziusi trejus dabar svajoju isbandyti ir naujuosiu incredible me 4u.gif
Atsakyti
po gucci rush Escada magnetizm mano mėgstamiausieji. alpstu kaip skaniai kvepia ax.gif vakar nusipirkau butelka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2008 12 27, 23:31)
jau daugiau nei ketveri metai, kaip iš mano parfumų kolekcijos Rock'n'Rio nedingsta  wub.gif vieni mano mėgstamiausių  wub.gif

ir man jie vieni skaniausiu, ypac vasara megstu jais kvepintis wub.gif
Atsakyti
Into the Blue thumbup.gif gaivus ir nesaldus. man sitie pasaka wub.gif
Atsakyti
Escada "Sentiment" mane lydi kokius 3 metus(trecia buteliuka naudoju). Zinoma turiu ir kitu kvepalu, kuriais kvepinuosi priklausomai nuo situacijos, bet be "Sentiment' neisivaizduoju saves wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sentiment, Magnetism ypas vyriski patinka
Atsakyti
Nesu escadu gerbeja tikrai, nenulinciuokit, bet is gausios kvepalu kolekcijos nei vienu neturiu Escadu. Va sesute mano tai escadu megeja, bet jai jie tinka, skaniai kvepia, o sau niekaip ju nenoreciau. schmoll.gif
Skaniu bambonkiu saldainiu megejoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Esu šių kvepalų gerbėja. Pavasari pirkau Moon sparkle 4u.gif o dabar nusipirkau incredible me . Pasaka kvapas saldus toks žiemiškas neveltui pagrindinis ingridientas tiramisai bigsmile.gif
Atsakyti