Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

QUOTE(Burbuliukė @ 2009 01 19, 20:32)
O as visai neseniai susidomejau Escada kvepaliukais. Norejau paklaust, ar ESCADA ESCADA ir ESCADA SIGNATURE tai tie patys kvepalai, ar ne? buteliukas lyg toks pat... ir spalva zalia

tie patys;] šiaip jų pavadinimas yra escada kaip ir pačių mados namų, tai automatiškai suteikiamas 'signature'
Atsakyti
O žiūrėkit.. Jau kurį laiką nebematau parduotuvėse pirkti Escados kvepalų spalvotuose buteliukuose.. Tik 'Moon Sparkle'. Ar juos išemė iš prekybos ar kas? Gal dar kur nors randate juos pirkti.. ? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokolada @ 2009 02 13, 22:30)
O žiūrėkit.. Jau kurį laiką nebematau parduotuvėse pirkti Escados kvepalų spalvotuose buteliukuose.. Tik 'Moon Sparkle'. Ar juos išemė iš prekybos ar kas? Gal dar kur nors randate juos pirkti.. ? schmoll.gif

dauguma Escados kvepalų sezoniniai, todėl po kurio laiko ir dingsta iš prekybos
Atsakyti
Įdomu ar šią vasarą atsiras kokie nauji? Na tos vadinamos "limitkės"? g.gif
Atsakyti
siandien nusipirkau escada ocean lounge , nerealus kvapas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nusipirkau Escada Magnetism bigsmile.gif bet is pradziu eglisakiais nesa lotuliukas.gif bet paskui mmmm wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 14 vasario 2009 - 23:33
As matyt labai isranki kvapams, nes is Escados vieninteliai kurie patinka yra "Into The Blue". tongue.gif Visi kiti kvapai man ne. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreta21 @ 2009 02 15, 01:17)
siandien nusipirkau escada ocean lounge , nerealus kvapas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O kur pirkai?
Man jie irgi labai patinka.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adiaVT @ 2008 12 29, 21:14)
Into the Blue  thumbup.gif  gaivus ir nesaldus. man  sitie pasaka  wub.gif

man ir thumbup.gif neatsibosta
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 02 15, 14:54)
As matyt labai isranki kvapams, nes is Escados vieninteliai kurie patinka yra "Into The Blue". tongue.gif Visi kiti kvapai man ne. schmoll.gif

O man jie kažkodėl atsiduoda žuvim. lotuliukas.gif
Mano viena draugė norėjo juos pirkti, bet jai irgi jie kažkaip žuvim užnešė, tai apsigalvojo. biggrin.gif
Atsakyti
mmm dievinu escados kvapus, jau nepirmus metelius naudoju "sunset heat", o neseniai isigyjau ir "moon sprakle" nerealumai... wub.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
O as ryt vėl matyt varysiu Escados pirkt jei versaciu nesusigundysiu biggrin.gif
Atsakyti