Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

Man tai kaip visada būna - ėjau pirkti gaivaus aromato..Pardavėjui sakau, kad noriu 'fresh' aromato..Bandau aiškinti kitais žinomais angliškais žodžiais, kaip apibūdinti gaivų ir neerzinantį aromatą, tačiau šnipštas..vienus kiša, kitus kiša, nu ne tas kvapas ir viskas..Ir kuo toliau, tuo man nepanašiau į gaivius..Taip ir nusipirkau Escados Sunset Heat bigsmile.gif
Ir didžiausią įmanomą flakoną...heh..trys metai jau, o niekaip aš nepabaigiu blush2.gif
Atsakyti
Labai patinka Escada "Sentiment" wub.gif
Atsakyti
[quote=Zajoncek,2008 12 26, 17:58]
Siandien isigijau ESCADA Incredible Me smile.gif is tiesu tai pirkau, nes apsvaigo galva po valandos vaiksciojimu po kristute ir nezinojimo i koki geri cia iskeitus gauta dovanu ceki. norejau antra karta isigyt CK Euphoria, bet nebuvo mazo buteliuko, tad pries pat beveik netenkant samones nuo karscio parduotuveje dar karteli uosle atsigavo nuo Incredible Me. dabar va rasau ir jauciu kaip kvepiu. Bet negaliu pasakyt ar tikrai jie man patinka... unsure.gif esu labai prieraisi kvapams tad naujus aromatus prisijaukinti man tikra kancia, nes daznai beveik naujas buteliukas... tiesiog keliauja pas mama ar drauge... doh.gif Gal truputi nemano "stiliaus" kvapas, bet skanus, tad labai viliuosi, kad priprasiu ir pamegsiu wub.gif
[/quoAle ir sutapimas ,man irgi kaip ir tamstai pirkimo diena tas pats ir irgi su cekiuku vaiksciojau.Kas liecia kvapa man jis poperelyje kitoks...man asmeniskai jie per saldus...norejau kazko gaivaus... irgi pratinu save po truputuka...
Atsakyti
Jau pora metu nenusibosta escada-magnetism,arba kitaip vadinami escada women-puikus kvapas,kokybiski. Tik va,kad primena labai ex,tai reikes juos pamainyti kazkuo... smile.gif
Atsakyti
ir as jau kokius...kad nesumeluot...3 metus tai tikrai Escada magnetism kvepinuosi...mmm.... thumbup.gif
Atsakyti
As labai dziaugiuosi turimais Escada kvepaliukais , nors turiu laaabai saldzius , bet jie skanus tokie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė @ 2009 01 09, 10:53)
Labai patinka Escada "Sentiment"  wub.gif

o man atvirksciai -tai baisiuokliskiausi kvepelai is escados blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 12, 10:17)
o man atvirksciai -tai baisiuokliskiausi kvepelai is escados blink.gif

na taigi skonio reikalas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif mirksiukas.gif bet va gerai, kad pasidaliname savo nuomone thumbup.gif
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 12, 10:50)
na taigi skonio reikalas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 12, 11:50)
na taigi skonio reikalas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kas to, sakykit, nesupranta? dalinames juk nuomonemis, neakcentuojam 1os
Papildyta:
QUOTE(uoga22 @ 2008 12 29, 00:23)
po gucci rush Escada magnetizm mano mėgstamiausieji. alpstu kaip skaniai kvepia ax.gif vakar nusipirkau butelka lotuliukas.gif

megstu ir as si saldu kvapa.jauciuos kaip saldainis biggrin.gif
Atsakyti
escada-moon sparkle thumbup.gif
Atsakyti
O as visai neseniai susidomejau Escada kvepaliukais. Norejau paklaust, ar ESCADA ESCADA ir ESCADA SIGNATURE tai tie patys kvepalai, ar ne? buteliukas lyg toks pat... ir spalva zalia
Atsakyti