Kazkaip tas Magnetism man nesilaiko atrodo, ar neuzuodziu as jo, purskinejuos visa diena, vis rodos nebekvepia
. Kaip kitoms?

QUOTE(Gėlėta27 @ 2009 03 21, 18:17)
Kazkaip tas Magnetism man nesilaiko atrodo, ar neuzuodziu as jo, purskinejuos visa diena, vis rodos nebekvepia
. Kaip kitoms?

Man tai vieni is geriausiai besilaikanciu kvepalu

QUOTE(juratyte26 @ 2009 03 21, 17:19)
Man irgi

Aplamai is Escados mane labiausiai uzkabino Ibiza Hippie
. Nebegaminami jau. Radau neto parduotuvese dar kelis uzsilikusius, bet sakyciau ganetinai brangus. Tai dabar ir metausi tarp "galiu"ir "noriu'

Nors dal tik as ju nejauciu
MB kai gryzta jau bunu senokai kvepinusis, gal del to neuzuodzia iskart, o prikises nosi neuoste dar

QUOTE(Gėlėta27 @ 2009 03 21, 18:17)
. Kaip kitoms?

nu kiek zinau, jeigu kvepalai gerai tinka, pati ne neturi ju uzuost, o kiti tiktai uzuodzia

QUOTE(Gėlėta27 @ 2009 03 21, 19:45)
Nors dal tik as ju nejauciu
MB kai gryzta jau bunu senokai kvepinusis, gal del to neuzuodzia iskart, o prikises nosi neuoste dar 

gal del to,kad labai greit prie kvapo pripratai neuzuodi

man tai buna, kad nepriprantu prie kvapo nors tu ka
tada tas kvapas jau pradeda nebepatikt, bloga pradeda nuo tokio darytis

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 21:32)
nu kiek zinau, jeigu kvepalai gerai tinka, pati ne neturi ju uzuost, o kiti tiktai uzuodzia
man tai yra su lacoste pour femme, pati neuzuodziu, o kiti giria, kad skaniai kvepiu 

Ko gero tu teisi

QUOTE(Treise @ 2009 03 21, 21:35)
Irgi gali but, bet greiciausiai tai del to kad jie man tinka, kaip sako Kissable lips

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 22:06)
man tai buna, kad nepriprantu prie kvapo nors tu ka
tada tas kvapas jau pradeda nebepatikt, bloga pradeda nuo tokio darytis

Buna ir man taip, bet dazniausiai nuo paprastu kvepalu taip budavo, kelis kart meginau nusipirkt ir ne vieni neprilipo, isdalinau, o is brangesniu, tai labiau nuo nuotaikos ir nuo metu lako priklauso patinka ar ne

O minetieji Rock in Rio ir Ibiza hippie panasaus kvapo i Magnetism?
QUOTE(Ata74 @ 2009 03 12, 11:47)
as ju norejau kol nenusipirkau...dabar visai netraukia, bet is to gobsumo kartais purskiuosi

nu as niekaip neprisiruosiu escados roziniu tu kvepalu nusipirkt, vis atsiranda skanesniu ir lieku be escados

man escada patinka labai savotiski tie ju kvapai nelabai su kuo sumaisysi, man kai buna crazy nuotaika- kvepinuosi escada