Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

Kazkaip tas Magnetism man nesilaiko atrodo, ar neuzuodziu as jo, purskinejuos visa diena, vis rodos nebekvepia g.gif . Kaip kitoms?
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta27 @ 2009 03 21, 18:17)
Kazkaip tas Magnetism man nesilaiko atrodo, ar neuzuodziu as jo, purskinejuos visa diena, vis rodos nebekvepia g.gif . Kaip kitoms?

Man tai vieni is geriausiai besilaikanciu kvepalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 03 21, 17:19)
Man tai vieni is geriausiai besilaikanciu kvepalu  g.gif

Man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aplamai is Escados mane labiausiai uzkabino Ibiza Hippie wub.gif . Nebegaminami jau. Radau neto parduotuvese dar kelis uzsilikusius, bet sakyciau ganetinai brangus. Tai dabar ir metausi tarp "galiu"ir "noriu'
Atsakyti
Nors dal tik as ju nejauciu g.gif MB kai gryzta jau bunu senokai kvepinusis, gal del to neuzuodzia iskart, o prikises nosi neuoste dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta27 @ 2009 03 21, 18:17)

nu kiek zinau, jeigu kvepalai gerai tinka, pati ne neturi ju uzuost, o kiti tiktai uzuodzia mirksiukas.gif man tai yra su lacoste pour femme, pati neuzuodziu, o kiti giria, kad skaniai kvepiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta27 @ 2009 03 21, 19:45)
Nors dal tik as ju nejauciu g.gif  MB kai gryzta jau bunu senokai kvepinusis, gal del to neuzuodzia iskart, o prikises nosi neuoste dar smile.gif

gal del to,kad labai greit prie kvapo pripratai neuzuodi blush2.gif
Atsakyti
man tai buna, kad nepriprantu prie kvapo nors tu ka doh.gif tada tas kvapas jau pradeda nebepatikt, bloga pradeda nuo tokio darytis
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 21:32)
nu kiek zinau, jeigu kvepalai gerai tinka, pati ne neturi ju uzuost, o kiti tiktai uzuodzia  mirksiukas.gif  man tai yra su lacoste pour femme, pati neuzuodziu, o kiti giria, kad skaniai kvepiu  blush2.gif

Ko gero tu teisi mirksiukas.gif , nes tikrai kvepiu tongue.gif , MB neklausiamas siandien pagyre, kad skaniai kvepiu ax.gif , pagaliau...

QUOTE(Treise @ 2009 03 21, 21:35)
gal del to,kad labai greit prie kvapo pripratai neuzuodi blush2.gif

Irgi gali but, bet greiciausiai tai del to kad jie man tinka, kaip sako Kissable lips smile.gif
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 22:06)
man tai buna, kad nepriprantu prie kvapo nors tu ka  doh.gif tada tas kvapas jau pradeda nebepatikt, bloga pradeda nuo tokio darytis

Buna ir man taip, bet dazniausiai nuo paprastu kvepalu taip budavo, kelis kart meginau nusipirkt ir ne vieni neprilipo, isdalinau, o is brangesniu, tai labiau nuo nuotaikos ir nuo metu lako priklauso patinka ar ne smile.gif
O minetieji Rock in Rio ir Ibiza hippie panasaus kvapo i Magnetism?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlėta27: 21 kovo 2009 - 21:54
QUOTE(Ata74 @ 2009 03 12, 11:47)
visai nieko sie
user posted image

as ju norejau kol nenusipirkau...dabar visai netraukia, bet is to gobsumo kartais purskiuosi smile.gif
Atsakyti
nu as niekaip neprisiruosiu escados roziniu tu kvepalu nusipirkt, vis atsiranda skanesniu ir lieku be escados biggrin.gif
Atsakyti
man escada patinka labai savotiski tie ju kvapai nelabai su kuo sumaisysi, man kai buna crazy nuotaika- kvepinuosi escada wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varhay: 23 kovo 2009 - 21:07