visai nieko sie

QUOTE(Ata74 @ 2009 03 12, 10:47)
man irgi patinka šiti

ir dar moon sparkle...
Mamyte gimtadieniui uzprase Into the Blue
pries pora metu tokius jau turejo, pasake vel nori

Aš ilgametė Escada gerbėja...
Pradžioje pradėjau nuo Escada Magnetism,tai nežinau kiek butelaičių sunaudojau, kol vyrui nusibodo mano kvapas ir padovadojo Sunset heat (berods taip parašiau)
O dabar Sentiment antrą buteliuką tvarkau

QUOTE(nature @ 2009 02 27, 17:57)
ESCADA kiekvienais metais isleidzia limituoto leidimo kvepaliukus, sunset heat tokie ir buvo. Kitai metais jie leidzia jau kitaip ipakuota kvapa, bet tie kvapai ju man labai panasus
. Pabandykit paieskot internetinese parduotuvese gal tures uzsilikusiu kas, arba bandyti kita ju sezonini kvapa pernai buvo moon sparkle, siais bus Escada Ocean Lounge, situ gal dar ir nera parduotuvese.

Nerealus sitas kvapas

turiu
ir 
kiti, leidžiami pastaruoju metu, nepatinka. užtat būtų įdomu pauostyti Acte 2, Lily chic, Jardin de soleil, En fleurs, Sport country weekend, Loving bouquet, Sunny frutti, Tender light, Escada ir tuos Collection

kiti, leidžiami pastaruoju metu, nepatinka. užtat būtų įdomu pauostyti Acte 2, Lily chic, Jardin de soleil, En fleurs, Sport country weekend, Loving bouquet, Sunny frutti, Tender light, Escada ir tuos Collection

QUOTE(Vejelis @ 2009 03 09, 19:11)
Na o man tai labai patinka Escada gaivus, turiu toki žalią buteliuka (hm, jis be pavadinimo), tai man jie super, nes esu lengvu kvapų gerbėja (gavau dovanų, bet labai pataikė MB
)

kodėl tie žalieji pavadinimo neturi

escados parfumetija man patinka

As Ocean Lounge irgi turiu,nerealus

QUOTE(Treise @ 2009 03 19, 17:38)
Aš juos irgi turiu.

Bet gailiuosi, kad pirkau, o dar 100ml, nes atsibodo jau..

QUOTE(Shokolada @ 2009 03 19, 19:29)
Nesk i isparduotuve

MB parveze lauktuviu Escada Magnetism, kol kas labai patinka, bet ko gero antro nenoresiu, nes man noris keist kvapus daznai

QUOTE(WWWitch @ 2009 03 19, 22:28)
Na, jeigu iš draugių niekas nenorės teks.