Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

Sveikutes smile.gif
As taip pat esu ESCADOS kvepaliuku gerbeja thumbup.gif
Turejau ROCKIN' RIO,SUNSET HEAT, MAGNETIZM
O dabar noriu MOON SPARKLE IR OCEAN LOUNGE smile.gif
Ieskau kur galeciau gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xsena @ 2009 03 27, 21:50)
Sveikutes smile.gif 

Katik nusipirkau OCEAN LOUNGE, kvapas wub.gif wub.gif wub.gif maciau ispardavima SUNSET HEAT tik deja meginuko nebuvo doh.gif
Atsakyti
Sia savaite isuostinejau visus Escados kvapus buvusius parduotuvej tuo metu, tai priliptu nebent Sentiment, kiti visai ne mano. Magnetism prilipo ilgam turbut wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta27 @ 2009 04 05, 21:07)
Sia savaite isuostinejau visus Escados kvapus buvusius parduotuvej tuo metu, tai priliptu nebent Sentiment, kiti visai ne mano. Magnetism prilipo ilgam turbut wub.gif

O man nera Escados kvepalu, kurie nepatiktu rolleyes.gif Magnetism isvis be zodziu wub.gif (vis is mamos nugvelbiu.. blush2.gif )
Atsakyti
Aš irgi Escada kvepalų gerbėja.
Šįkart įsigyjau Ocean Lounge
Esu labai patenkinta.
Pirkau Sarmoje ir kosmetinę dar gavau ax.gif
Atsakyti
as as as irgi esu ESCADA gerbeja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pirma karta susizavejau kai gavau is drauges rinkinuka su losjonu, duso zele ir kvepaliukais ESCADA SENTIMENT.... as taip taupiai naudojau kad net dbr dar liko truputi duso zeles.... nes gaila buvo isnaudoti toki nuostabu kvapa... smile.gif dar turejau sunset heat.... thumbup.gif ir kuno losjona rockin' rio thumbup.gif mirksiukas.gif dbr labai noreciau isigyti OCEAN LOUNGE nes kai tik apsilankau sarmoj ar kosmadoj tai negaliu praeiti pro sali nepauoscius blush2.gif thumbup.gif dar MAGNETISM patinka thumbup.gif 4u.gif bet yra ir ESCADA kuri man nepatinka...INTO THE BLUE schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweetstrawberry: 16 balandžio 2009 - 13:37
kai man padovanojo into the blue man jie buvo tokie nalabia, greitai isvariau visus negailedama, o dabar kai pauostau likuti man jie toooookie skanus! siaip visada prie savo visu kvepalu turiu pasidejusi buteliuka sunset heat, dabar nebematau ju pirkti tai taupau ir kasdien pauostau, jau gal trecias didziausias buteliukas. ir nors kvepinuosi ivairiais tikrai gerais kvepalais kaip gucci ar nina rici, calvin clein, escada man - topas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xsena @ 2009 03 27, 22:50)
Sveikutes smile.gif 

Aš šiaip niekada nebuvau saldžių aromatų mėgėja, tačiau prieš kelerius metus atradau Escada, ir daugiau nieko nebenoriu. Esu didžiausia gerbėja visų sezoninų Escadų wub.gif ROCKIN' RIO, ISLAND KISS, SUNSET HEAT, MOON SPARKLE, o viršūnė man yra OCEAN LOUNGE wub.gif clap.gif yess.gif Kažkodėl pasikvėpinus Escada mano nuotaika iškart pakyla 10 balų rolleyes.gif jaučiuosi pasitikinti savimi, graži, protinga, žodžiu pati pačiausia lotuliukas.gif niekada negalvojau, kad kvepalai gali daryti tokią įtaką lotuliukas.gif vakar išbaigiau OCEAN LOUNGE verysad.gif buvau pasiryžusi pirkti dar vieną buteliuką, tačiau pasimečiau, nes susilaukiau nekokių atsiliepimų unsure.gif daug darbe ir vyrų ir moterų manęs klausinėjo, kokie čia skanūs kvepalai, o vienas nuolat sakydavo, kad visada jaučia, kai praeinu koridoriumi, kad žino iš kvapo, kur buvau aš (na, tonomis aš jų tikrai nesipurškiu lotuliukas.gif ), tai taip smagiai jaučiausi thumbup.gif kol antradienį, truputį švenčiant grįžimą po ilgojo savaitgalio, apsvaigus ir liežuviui atsipalaidavus lotuliukas.gif užvedė temą, kad jį veikia mano kvepalai nemaloniai, per intensyvūs jie ir dar visaip nekaip jam:verysad: cray.gif tai ir liūdna dabar verysad.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Libre @ 2009 04 19, 15:36)
Aš šiaip niekada nebuvau saldžių aromatų mėgėja, tačiau prieš kelerius metus atradau Escada, ir daugiau nieko nebenoriu. Esu didžiausia gerbėja visų sezoninų Escadų wub.gif ROCKIN' RIO, ISLAND KISS, SUNSET HEAT, MOON SPARKLE, o viršūnė man yra OCEAN LOUNGE wub.gif  clap.gif  yess.gif Kažkodėl pasikvėpinus Escada mano nuotaika iškart pakyla 10 balų rolleyes.gif  jaučiuosi pasitikinti savimi, graži, protinga, žodžiu pati pačiausia lotuliukas.gif  niekada negalvojau, kad kvepalai gali daryti tokią įtaką lotuliukas.gif  vakar išbaigiau OCEAN LOUNGE verysad.gif  buvau pasiryžusi pirkti dar vieną buteliuką, tačiau pasimečiau, nes susilaukiau nekokių atsiliepimų unsure.gif  daug darbe ir vyrų ir moterų manęs klausinėjo, kokie čia skanūs kvepalai, o vienas nuolat sakydavo, kad visada jaučia, kai praeinu koridoriumi, kad žino iš kvapo, kur buvau aš (na, tonomis aš jų tikrai nesipurškiu lotuliukas.gif ), tai taip smagiai jaučiausi thumbup.gif  kol antradienį, truputį švenčiant grįžimą po ilgojo savaitgalio, apsvaigus ir liežuviui atsipalaidavus lotuliukas.gif  užvedė temą, kad jį veikia mano kvepalai nemaloniai, per intensyvūs jie ir dar visaip nekaip jam:verysad:  cray.gif  tai ir liūdna dabar verysad.gif  rolleyes.gif

na, panašu, kad per daug kvepalų purškiesi, jei žmonės sako, kad iš kvapo galima atskirt kur tu lankeisi rolleyes.gif (juokiasi puodas, kad katilas juodas biggrin.gif )
dėl kitų neatsisakyk savo mėgstamo kvapo, tiesiog mažiau naudok, jei jau kitiems kvapas perdaug intensyvus mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi esu simtaprocentine Escados gerbeja, turiu Rockin'rio ir Pacific paradise, jau kokius 5 metus negaliu isnaudot tu buteliuku, vis taupau as juos ir dar kvepinuos tik vasara, nes ziema norisi kazko sunkesnio, o sitie vasarai kaip tik wub.gif
dabar uostau abu ir negaliu atskirt kur kuris kvapas, matyt tikrai jie visi panasus, tik pakeicia buteliuko spalva kas sezona ar dar kokia sudedamaja daly ir i trasa rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar visur ieskau Escada - Sunset heat ax.gif
Bet kazkaip nematau ne vienoj lt parduotuveje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(migLiu* @ 2009 04 20, 14:23)
Dabar visur ieskau Escada - Sunset heat  ax.gif
Bet kazkaip nematau ne vienoj lt parduotuveje  doh.gif

Tai gal ir nebepamatysit, nes jie buvo sezoninio leidimo. Dabartiniai siais metais yra 'Ocean lounge' wink.gif O as savo 'Sunset heat' 100ml buteliuka dabar pradejineju tongue.gif
Atsakyti