Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(AsataN<-- @ 2009 01 02, 22:28)

aga as is vln smile.gif tai pas mus 8 min.yra maziausiai..ten pastovi akcija buvo..dbr nznnn..emi uz 100lt abonimenta sumoki 85lt mirksiukas.gif pas jus irgii?

Aaaa, aisku smile.gif Taip, tas pats - 85 smile.gif
Atsakyti
Man i stovima jei einu vakare irgi reikia palaukti..o vaikstau i solisun'a, la bamba man nepatiko blush2.gif apie sachara girdejau geru atsiliepimu bet dar nebuvau, nes patogiau ir arciau namu yra solisun'as rolleyes.gif
Atsakyti
As anksciau eidavau i stovima Audrones soliariumuose, bet kai ejau 15min ir vos nenualpau ar nesudegiau.. Durna galva doh.gif Nors kitos isbuna... Nuo to laiko tik i gulimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 01 03, 01:15)
As anksciau eidavau i stovima Audrones soliariumuose, bet kai ejau 15min ir vos nenualpau ar nesudegiau.. Durna galva  doh.gif Nors kitos isbuna... Nuo to laiko tik i gulimus  ax.gif

Aš nemanau, kad galima eiti 15 min unsure.gif

Aš ten jau 10 min vos iškenčiu karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2009 01 02, 19:19)
o į kokio brangumo soliariumą ir kokias studijas jūs einat? ax.gif aš mąstau kur geriau, ar eit daugiau minučių į pigesnį ir silpnesnį, ar į brangų ir stiprų trumpiau... g.gif kaip jūs darot?

as Kaune, tai einu i savanoriu soliariuma, arba safari sun (aleksotas). Kainos visur apie 1.3

QUOTE(zalioji@ @ 2009 01 02, 23:07)
As einu i Sachara, nes arciausiai namu, pirma ejau 6min, paskui 2 kartus po 8min, siandien 10min, tai jau matosi matosi smile.gif cia i pati silpniausia, dabar eisiu vis i stipresni. As irgi baltaode, man nera lengva idegti. Siaip buciau ir nejus, bet kremas iki siu metu pabaigos galioja, tai nesinorejo ismest...

thumbup.gif doh.gif

QUOTE(zalioji@ @ 2009 01 02, 23:24)
minimumas yra 6min, bent jau klaipedoje. as norejau 5min, bet sake tik nuo 6min. nuo 8 pirma karta buciau sudegus smile.gif as irgi emiau abonementa, 100lt vertes. Man kartais tenka palaukt, bet ka padarysi.. smile.gif

blink.gif kaip tai...taigi pradeti privaloma yra nuo 5min. nesamone

QUOTE(AsataN<-- @ 2009 01 02, 23:28)
Vat vat.. ka as zn pravale ji ta vieta gerai ar ne..smile.gif
Papildyta:
nu man todel ir neramu doh.gif
aga as is vln smile.gif tai pas mus 8 min.yra maziausiai..ten pastovi akcija buvo..dbr nznnn..emi uz 100lt abonimenta sumoki 85lt mirksiukas.gif pas jus irgii?

KA???pradet nuo 8min???tjgi...nu nznz, man tj cia absurdas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 03, 16:40)
KA???pradet nuo 8min???tjgi...nu nznz, man tj cia absurdas doh.gif  doh.gif  doh.gif

Apsurdas..kas cia ka nusisneka?! blink.gif doh.gif jau patyli tegu geriau.. nuo 8min kitas nudegt gali!
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 01 03, 12:01)
Aš nemanau, kad galima eiti 15 min unsure.gif

Aš ten jau 10 min vos iškenčiu karsta.gif

Gal i per stipru eini smile.gif
Papildyta:
Matyt neapsimoka nuo kokiu 3min, o ka daryt.. g.gif g.gif Na nuo 6 nenudegiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 03, 17:45)
Apsurdas..kas cia ka nusisneka?!  blink.gif  doh.gif jau patyli tegu geriau.. nuo 8min kitas nudegt gali!

Kai as ejau taip ir buvo..nzn gal jau kas pasikeite.bet nueikit i sachara tai ir pasiklauskit..staneviciaus butent 8 min.buvo..paskutini karta ejau pries puse metu gal smile.gif
Atsakyti
Šiaip La Bamboj pirmam kartui siūlo eit 6 min ir ne mažiau.
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 01 03, 18:32)
Kai as ejau taip ir buvo..nzn gal jau kas pasikeite.bet nueikit i sachara tai ir pasiklauskit..staneviciaus butent 8 min.buvo..paskutini karta ejau pries puse metu gal smile.gif

doh.gif unsure.gif viespatie aukstielnikas..visur nerekomenduoja eit daugiau nei 6min pirma karta, o cia negalima maziau.. visiska nesamone blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 01 03, 19:07)
Šiaip La Bamboj pirmam kartui siūlo eit  6 min ir ne mažiau.

na as ejau i La Bamba po poros savaiciu pertraukos ir jau pabalus buvau, tai kai prasiau 7min mane atkalbejo abi darbuotojos ir pasiule 5 min...cia jau nuo darbuotojos sazines priklauso, manau pradet reikia nuo 4-5min, ypac kai La bamboj soliairumai stipresni nei daugumoj studiju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2009 01 03, 18:59)
na as ejau i La Bamba po poros savaiciu pertraukos ir jau pabalus buvau, tai kai prasiau 7min mane atkalbejo abi darbuotojos ir pasiule 5 min...cia jau nuo darbuotojos sazines priklauso, manau pradet reikia nuo 4-5min, ypac kai La bamboj soliairumai stipresni nei daugumoj studiju unsure.gif

Na, aš kai ir taip rudas būnu, netgi įdegiui nusiplovus, tai gal todėl ir pasiūlė ne mažiau nei 6 min eiti smile.gif
Atsakyti