Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(amber123 @ 2009 01 04, 14:37)
Sorry..bet juokingai kazkaip labai gavos.. 4u.gif  blink.gif tai kur mes ten baigem..  g.gif o kazin sitam girstupio solike Equador nuolaidu ner?  g.gif

o as niekad nesu jame buvus, bet daug kas giria g.gif kokie ten soliai ir kokios ju kainos? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 04, 15:51)
o as niekad nesu jame buvus, bet daug kas giria g.gif kokie ten soliai ir kokios ju kainos? tongue.gif

soliariumai Megasun...o kainos nemazos, yra ju saite. siaip kiek girdejau tai geresni soliariumai yra Ergoline, kurie yra La bamboj
Atsakyti
Kaip manot.Ar maitinančioms nepakenktų soliariumas g.gif Niekaip neapsisprendžiu ar ei ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 04, 15:51)

Nu as tai einu nes arciausia.. 4u.gif bet kad kazkas stebuklingo ten butu tai nepajauciau.. as einu i stovima arba gulima po 1.50lt.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatukė @ 2009 01 04, 17:28)
Kaip manot.Ar maitinančioms nepakenktų soliariumas g.gif Niekaip neapsisprendžiu  ar ei ar ne unsure.gif

na znau as tai neiciau 4u.gif nors siaip nemanau kad tai labai pakenks, bet gal verciau neiti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatukė @ 2009 01 04, 16:28)
Kaip manot.Ar maitinančioms nepakenktų soliariumas g.gif Niekaip neapsisprendžiu  ar ei ar ne unsure.gif

neiciau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2009 01 04, 16:48)
Nu as tai einu nes arciausia.. 4u.gif bet kad kazkas stebuklingo ten butu tai  nepajauciau.. as einu i stovima arba gulima po 1.50lt.. 4u.gif

Nu kainos nera zudancios, kai ir daugumoj soliu smile.gif
Atsakyti

geriau pasiklausk gydytojo..bet manau geriau neik, nebent gal nk nebutu jeigu maudymuko virsu uzsidetum...
Atsakyti

Aš siūlyčiau neiti smile.gif Truputuką kantrybės smile.gif Viskas vaikelio labui.

O pati tai dažnai einu į soliariumą, nors dauguma ir sako kad kenkia ir bla bla bla, bet man gražiau atrodo oda, nebelieka tų spuogų ir rudesnė oda man gražesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 01 04, 21:21)
Aš siūlyčiau neiti smile.gif Truputuką kantrybės smile.gif Viskas vaikelio labui.
O pati tai dažnai einu į soliariumą, nors dauguma ir sako kad kenkia ir bla bla bla, bet man gražiau atrodo oda, nebelieka tų spuogų ir rudesnė oda man gražesnė ax.gif

o kiek tas daznai?
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 04, 20:19)
Nu kainos nera zudancios, kai ir daugumoj soliu smile.gif

Nu jo.. bet atsiminus senus laikus, tai zudancios.. doh.gif unsure.gif 4u.gif siaubas..kaip subrango blink.gif
Atsakyti

O as patarciau eiti smile.gif
Kodel neit jei norisi? kas cia blogo? as eidavau maitindama,juolab,kad maitinau ilgai,tai kodel tureciau dabar visko atsisakyt.Suprantu rukymas,pagurksnojimas kol maitini tai nea,o saulyte kad ir dirbtine yra geris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 04 sausio 2009 - 22:18
as degu soliariume ne rudai, o kazkaip oranziniai, nesuprantu kas blogai? kas galit pasakyt? g.gif doh.gif
Atsakyti