Įkraunama...
Įkraunama...

Original SILICEA Balsam

QUOTE(Dasha @ 2008 12 09, 21:53)
man ir su vandeniu nieko, tik reikia arba greit gert, arba vel pamaisyt - kad tie geliukai nesusidarytu. o siandien geriau su Kubush sultimis - tai is vis absoliuciai jokio salutinio skonio  schmoll.gif

thumbup.gif va ir su kubus turetu but skanu ax.gif as dar nusipirkau ir ampules su placenta... ir jas vartosiu bigsmile.gif noriu graziu plaukuciu flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 12 09, 21:00)
thumbup.gif va ir su kubus turetu but skanu  ax.gif as dar nusipirkau ir ampules su placenta... ir jas vartosiu  bigsmile.gif noriu graziu plaukuciu  flirt.gif

as pakaitom su placenta arba su juoduoju ridiku naudoju, nuo pastaruju labai plaukai is viso pasitaise- sustiprejo, maziau riebaluojas, tik kartais tas kvapas tai nelabai man, bet kenciu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 12 09, 22:12)
as pakaitom su placenta arba su juoduoju ridiku naudoju, nuo pastaruju labai plaukai is viso pasitaise- sustiprejo, maziau riebaluojas, tik kartais tas kvapas tai nelabai man, bet kenciu.. blush2.gif

as dar tik sian bandysiu placenta, tai cia nuo tu kapsuliu ne koks kvapas? g.gif o jos nesuriebaluoja plaukiukiu? g.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anilevea @ 2008 12 06, 15:39)
na tai as turiu tokia knygute, o taip pat yra sarasas, kuriose vaistinese jis galioja smile.gif nueini i vaistine, paklausi, ar galioja pas juos draudimas, tada paklausi, ar galioja tas draudimas tavo norimiems pirkti vitaminams/maisto papildams ar dar kam  mirksiukas.gif

tada jinai paskaiciuoja 50 proc nuolaida, uzpildo tavo knygele ir nuplesia saknele smile.gif nezinau, gal pas tave kazkoks kitoks draudimas smile.gif pas mane tai visas ritualas vyksta taip, kaip aprasiau  lotuliukas.gif  ax.gif

jojo, pas mane toks, eisiu tada gal, pavyks nusipirkti pigiau kartais.smile.gif
Atsakyti
Labai vilioja šitas balzamas, bet pagalvojau - o jei nuo jo ne tik galvos plaukai storesni pataps, o ir kojų, pvz,ar dar kur nors biggrin.gif blink.gif Ar ne pastebejote tokio poveikio? biggrin.gif
Atsakyti
Jau gyriau siuos vitaminus. Vartoju jau 3 menesius, plaukai labai atsigavo, greit auga, blizga, apimtis irgi padidejusi, o ir slinkimas kuo toliau tuo labiau mazeja, o juk slenka jau gerus 3-4metus ir jokios isbandytos priemons iki siok jo nebuvo sumazinusios 4u.gif
Atsakyti
nupirkau dovanu si balzama , lb jis mane suzavejo thumbup.gif ir sau galvoju nusipirkti , bet kad neslenka man jie , ir apimtis didele, bet sausi lb ir ilgio truksta smile.gif idomu verta pirkti. tada ? g.gif
Atsakyti
as sita balzama irgi naudojau.jis ne tik plaukams gerai bet ir odai bei nagams.nagai buvo labai stiprus,o oda labai pradejo valytis, spuogai visokie list, plaukai storesni pasidare, blizgejo ir neslinko!geriau apie 4 menesius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2008 12 11, 12:26)
Labai vilioja šitas balzamas, bet pagalvojau - o jei nuo jo ne  tik galvos plaukai storesni pataps, o ir kojų, pvz,ar dar kur nors  biggrin.gif  blink.gif  Ar ne pastebejote tokio poveikio?  biggrin.gif

ugu ir man idomu, kas jau naudoja 3-4 ir daugiau men ar nepastebejo nieko salutinio? g.gif as tik kelias dienas dar vartoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merilda: 12 gruodžio 2008 - 15:59
QUOTE(merilda @ 2008 12 10, 12:07)
as dar tik sian bandysiu placenta, tai cia nuo tu kapsuliu ne koks kvapas? g.gif o jos nesuriebaluoja plaukiukiu?  g.gif  rolleyes.gif  4u.gif

ne ne su placenta neturi jokio blogo kvapo ir plauku tikrai neriebaluoja
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 12 17, 21:24)
ne ne su placenta neturi jokio blogo kvapo ir plauku tikrai neriebaluoja

Aciu wub.gif drinks_cheers.gif as ir jau naudoju group.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 12 12, 16:58)
ugu ir man idomu, kas jau naudoja 3-4 ir daugiau men ar nepastebejo nieko salutinio?  g.gif as tik kelias dienas dar vartoju  4u.gif

nepastebejau jokio salutinio poveikio 4u.gif
Atsakyti