Įkraunama...
Įkraunama...

Original SILICEA Balsam

Nusipirkau ir aš šitą balzamą, tikiuosi kad tikrai padės plaukučių apimtį padidinti bigsmile.gif geriu su sultimis, nes kitaip schmoll.gif jis toks tirštas
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 12 18, 16:23)
Nusipirkau ir aš šitą balzamą, tikiuosi kad tikrai padės plaukučių apimtį padidinti  bigsmile.gif  geriu su sultimis, nes kitaip  schmoll.gif  jis toks tirštas

man ir nepilnam puodely vandens gerai istirpsta, tik reik pamaisyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 12 18, 16:14)
man ir nepilnam puodely vandens gerai istirpsta, tik reik pamaisyti wink.gif

Ar ji butinai reikia istirbdyti gerai>? blush2.gif As tai tik su sauksteliu pramakalavau ir isgeriau...... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 12 20, 20:51)
Ar ji butinai reikia istirbdyti gerai>? blush2.gif  As tai tik su sauksteliu pramakalavau ir isgeriau...... blink.gif

bent as pastebejau kai ji ismakaluoji - jis vel greitai susoka i gumulelius tokius ir juos nemalonu gerti, todel geriu greitai (vistiek ant dugno buna jau ju, bet man nieko bjauraus kazkaip)
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 12 20, 20:19)
bent as pastebejau kai ji ismakaluoji - jis vel greitai susoka i gumulelius tokius ir juos nemalonu gerti, todel geriu greitai (vistiek ant dugno buna jau ju, bet man nieko bjauraus kazkaip)

as isviso nieko bjauraus nepajutau... schmoll.gif sumaisiau su obuoliu sultimis ir isgeriau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 12 20, 23:51)
as isviso nieko bjauraus nepajutau... schmoll.gif sumaisiau su obuoliu sultimis ir isgeriau.. ax.gif

na gali buti, as su vandeniu geriu.
Atsakyti
Merginos, norėjau paklausti, ar jam dar yra nuolaida "Eurovaistinėje"? Lėkčiau nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuolė: 21 gruodžio 2008 - 12:18
ne nera, jis kainuoja ten 47 lt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 12 21, 13:43)
ne nera, jis kainuoja ten 47 lt smile.gif  4u.gif

Ačiū. Bet lygtai buvo jam nuolaida, ar man vaidenasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 12 21, 11:15)
Ačiū. Bet lygtai buvo jam nuolaida, ar man vaidenasi?  blush2.gif

as vakar pirkau, nebuvo jokios nuolaidos schmoll.gif 47 LT mokejau
Atsakyti
nuolaidos nebuvo, tiesiog buvo eiline akcija kai balzamas buvo padetas pirkejams "Ant akiu" lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merilda: 21 gruodžio 2008 - 20:15
Vakar pirkau Camelia vaistinėje, kainavo 41 Lt (su camelios nuolaidu kortele, pritaikius 10 proc nuolaida). Be nuolaidos kainuotu kokius 46 Lt g.gif
bet ta nuolaidu kortele ten pat ir duoda, neatsimenu, ar uz dyka, ar uz 50 cnt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulia: 28 gruodžio 2008 - 12:48