Įkraunama...
Įkraunama...

Original SILICEA Balsam

QUOTE(noisy-B @ 2009 01 18, 20:03)
Niu wa, aš ir mąstau, kad po pirmojo buteliuko niekaip, svarbu yra paminėti kitom, jog vartojai prieš tai kažką, vitaminus ar pan  thumbup.gif Ar tiu viską vienu metu vartoji?  blush2.gif

Na as taip pat geriu ir Pantagora, ir sampunus visokius naudoju, ir bespalve chna pradejau deti, tai merginos zinokit nesuprantu bet mano plaukai storesni thumbup.gif ir ne viena as pastebejau, drauge irgi ta pati sake. Mano ir siaip storoki plaukai, tik paskutiniu metu labai buvo pradeje slinkti doh.gif dabar perpuse maziau randu vonioje. Kas padejo tiksliai nezinau, ar chna ar zibalas (ilasinu jo pora lasiuku i kauke ar sampuna) , pantagoras arba silicea thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakoja: 19 sausio 2009 - 00:07
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 19, 00:05)
Na as taip pat geriu ir Pantagora, ir sampunus visokius naudoju, ir bespalve chna pradejau deti, tai merginos zinokit nesuprantu bet mano plaukai storesni thumbup.gif  ir ne viena as pastebejau, drauge irgi ta pati sake.  Mano ir siaip storoki plaukai, tik paskutiniu metu labai buvo pradeje slinkti doh.gif  dabar perpuse maziau randu vonioje.  Kas padejo tiksliai nezinau, ar chna ar zibalas (ilasinu jo pora lasiuku i kauke ar sampuna) , pantagoras arba silicea thumbup.gif

O kur būna pirkt bespalvės chna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 01 19, 13:50)
O kur būna pirkt bespalvės chna? smile.gif

Tai ir droge ir eurokose 4u.gif ..
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2009 01 18, 23:03)
Niu wa, aš ir mąstau, kad po pirmojo buteliuko niekaip, svarbu yra paminėti kitom, jog vartojai prieš tai kažką, vitaminus ar pan  thumbup.gif Ar tiu viską vienu metu vartoji?  blush2.gif

Selena geriau ir geriu, ampoles plaukams - su juoduoju ridiku, nagams - Mavala. Nieko ypatingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 19 sausio 2009 - 19:33
as prie sito silicio geriu nakvisu alieju, grozvita , mazu plaukiuku pas mane yra , o kai dar garbanoti jie ypac isryskeja , bet negaliu sakyti kad prie tai visai ju nebuvo.dar prie to 2 menesius naudoju namines kaukes , manau jos prisidejo, niu bet nagai auga tai nzn kaip kas tuoj 2 cm neuzilgo sieks manau, o noreciau kad taip augtu plaukai geriau..jie atrodo nlb nori man augti i ilgi..na bet as neprarandu vilciu gersiu ir toliau, ziuresiu gal pades .wink.gif
Atsakyti
Aš tai noriu, kad man ežiukas užaugtų, kaip tom panelėm 4u.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2009 01 19, 20:18)
Aš tai noriu, kad man ežiukas užaugtų, kaip tom panelėm  4u.gif  blush2.gif  smile.gif

Bet zinok kaip juokingai tas eziukas atrodo lotuliukas.gif biggrin.gif kai issitiesinu plaukus tai kaip antenos... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 20, 00:23)
Bet zinok kaip juokingai tas eziukas atrodo lotuliukas.gif  biggrin.gif kai issitiesinu plaukus tai kaip antenos... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pas mane tai jau ne eziukas o rukas ant galvos lotuliukas.gif styro i visas puses tie plaukiukai lotuliukas.gif bet man nesvarbu kaip atrodo, as labai dziaugiuosi kad ataugineja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2009 01 20, 12:24)
pas mane tai jau ne eziukas o rukas ant galvos lotuliukas.gif styro i visas puses tie plaukiukai lotuliukas.gif bet man nesvarbu kaip atrodo, as labai dziaugiuosi kad ataugineja thumbup.gif

man visiskai taip pat biggrin.gif bet pries sviesa jie taip ryskiai matosi kartais net nesmagu,atrodytu kad pati juos nusikirpus buciau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 20, 15:59)
man visiskai taip pat  biggrin.gif  bet pries sviesa jie taip ryskiai matosi kartais net nesmagu,atrodytu kad pati juos nusikirpus buciau  biggrin.gif  lotuliukas.gif

as tai pripratus prie tu antenyciu .wink.gif visada pas mane jos styrojo , bet as jas moku suglostyti ..bet ziuriu nuo silicio ju dar daugiau , sunkiai susiglosto, ach kad jos ilgos uzaugtu kada nors ax.gif
Atsakyti
ar niekam nebuvo taip kad geriant Silicea spuogai pradetu lyst? g.gif gal man taip sutapo su menesinem, bet tokie spuogai lenda kad ojojoj, galvoju gal oda valosi... g.gif balzama geriu apie 2 savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 21, 09:10)
ar niekam nebuvo taip kad geriant Silicea spuogai pradetu lyst?  g.gif  gal man taip sutapo su menesinem, bet tokie spuogai lenda kad ojojoj, galvoju gal oda valosi...  g.gif balzama geriu apie 2 savaites  4u.gif

Kazkur skaiciau, kad gali pradeti berti veida arba nugara, skausmingais spuogais.. doh.gif Man taip nebuvo. Cia taip valosi kaip supratau, turetu praeiti. Kantrybes thumbup.gif
Atsakyti