Įkraunama...
Įkraunama...

Original SILICEA Balsam

QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 21, 13:10)
ar niekam nebuvo taip kad geriant Silicea spuogai pradetu lyst?  g.gif  gal man taip sutapo su menesinem, bet tokie spuogai lenda kad ojojoj, galvoju gal oda valosi...  g.gif balzama geriu apie 2 savaites  4u.gif

na zinok gali buti kad ir nuo silicejos,nes as geriau papildus na kaip vitaminus plaukam stiprinti tai man taspats buvo,nustojau gerti tuos papildus ir nebelenda spuogai smile.gif
o kokia tos silicejos kaina gal zinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 21, 16:00)
na zinok gali buti kad ir nuo silicejos,nes as geriau papildus na kaip vitaminus plaukam stiprinti tai man taspats buvo,nustojau gerti tuos papildus ir nebelenda spuogai smile.gif
o kokia tos silicejos kaina gal zinai?  g.gif

kaina apie 50 lt, gal maziau siek tiek, ne pati pirkau tai negaliu tiksliai pasakyt schmoll.gif tikiuosi tie spuogai dings, nes atrodau tai nelabai unsure.gif aciu Dievui nereikia niekur eit nes su vaiku sedziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 21, 15:46)
kaina apie 50 lt, gal maziau siek tiek, ne pati pirkau tai negaliu tiksliai pasakyt  schmoll.gif tikiuosi tie spuogai dings, nes atrodau tai nelabai  unsure.gif  aciu Dievui nereikia niekur eit nes su vaiku sedziu  doh.gif

na manau jei jie nedings vadinasi organizmui nelabai priimtinas sitas produktas,tai kaip zenklas kad galbut jis tau netinka smile.gif gali pabandyt perfectil man siektiek padejo
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 21, 12:10)
ar niekam nebuvo taip kad geriant Silicea spuogai pradetu lyst?  g.gif  gal man taip sutapo su menesinem, bet tokie spuogai lenda kad ojojoj, galvoju gal oda valosi...  g.gif balzama geriu apie 2 savaites  4u.gif

o butent po jo eme kilti? Gal kokios kitos priezastys? As net nesidomejau ar gali nuo silicio mastau.gif Man tfutfutfu jokiu neigiamu dalyku nesidaro
Atsakyti
naudojau sita silicea balzama kai buvo dinge is prekybos futura silicis, nieko ypatinga nepastebejau ir vel sugryzau prie futura. Man jie labiau patinka, bet cia turbut individualus dalykas ax.gif man nepatiko to balzamo skonis blush2.gif
Atsakyti
o nestukems galima tuos balzamus vartot?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 01 22, 00:06)
o butent po jo eme kilti? Gal kokios kitos priezastys? As net nesidomejau ar gali nuo silicio mastau.gif Man tfutfutfu jokiu neigiamu dalyku nesidaro

na siaip pries menesines mane paberia siek tiek, bet spuogai tokie smulkus, o cia tokie giluminiai kyla, gal su menesinem sutapo, net nezinau, nejaugi netinka jis man g.gif butu gala, taip tikejausi kad pades 4u.gif stebesiu save toliau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 22 sausio 2009 - 15:08
QUOTE(pomada @ 2009 01 22, 11:12)
o nestukems galima tuos balzamus vartot?

Man atrodo geriau nesciom nenaudoti..smile.gif Pasiklausk daktaro, jis tiksliai pasakys..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 22, 16:56)
Man atrodo geriau nesciom nenaudoti..smile.gif Pasiklausk daktaro, jis tiksliai pasakys..smile.gif 4u.gif

as kai skaiciau apie kazkoki silici-tai galima,bet va pavadinimo nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2009 01 22, 18:06)
as kai skaiciau apie kazkoki silici-tai galima,bet va pavadinimo nepamenu blush2.gif

futura silici galima nestukem vartot. bet ne kaip iprasta po 3 tabletes per diena, o po viena smile.gif tai manau kad ir sita balzama galima nestukem tongue.gif
Atsakyti
bandžiau, bet nieko nepadėjo.. g.gif kokie buvo, tokie ir liko..
Atsakyti
QUOTE(jiolka @ 2009 02 02, 16:13)
bandžiau, bet nieko nepadėjo.. g.gif kokie buvo, tokie ir liko..

kiek laiko geriai?
Atsakyti