Įkraunama...
Įkraunama...

Original SILICEA Balsam

Aš naudojau dukart po tris mėnesius, padėjo, mano plaukau ploni, silpni, bet atsigavo, atsiauginau iki pusės nugaros, nuėjau į kirpyklą, sakiau noriu iki pečių,o kirpėja sako ar tikrai tiek daug? (seniau jinai kaip tik sakydavo, kad geriau trumpai kirpt) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jiolka @ 2009 02 02, 19:13)
bandžiau, bet nieko nepadėjo.. g.gif kokie buvo, tokie ir liko..

Galbut ne silicio tavo plaukams truko wink.gif Arba per trumpai gerei..
Atsakyti
As kolkas nematau irgi permainu nei i gera nei i bloga puse, kaip slniko basiai taip ir slenka, bet as dar labai trumpai geriu tad ankstoka gal kazko ir tiketis 02.08 bus tik menuo, ir dar viso buteliuko neisgeriau net ax.gif tai lauksiu rezultatu toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Niu, o aš geriu silicea jau nuo gruodžio pradžios, irgi neliabai ilgai, bet isiškai nesijaučia pokyčių, ten ir parašyta, kad jausis tik po šešių mėnesių... Bet kažkaip tikėjausi, akd bent mažiau slinks smile.gif Lauksiu pusę metų.
Atsakyti
As ir ji naudoju, bet neseniai nusipirkau, nelabai skanus, bet ka padarysi 4u.gif Toks krakmolo skonis unsure.gif Kadangi mazai laiko praejo, tai dar nepajutau geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 02 02, 21:15)
kiek laiko geriai?

geriau 3 menesius.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kuri ilgiau jau panaudojusi esat SILICEA ir galit pasakyti ar verta naudot, ar tik pinigu ismetimas i bala???Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
naudoju jau 6menesius, plaukai kaip ant mieliu auga, pastorejo, nesisakoja. Bet man poveikis jau po pusantro menesio pasijaute - nustojo slinkti plaukai
Atsakyti
Ir aš nusipirkau šitą "stebuklą" išbandyti... Dar tik porą savaičių geriu bet labai laukiu rezultatų. Jei iš tikrųjų nustoja ar sumažėja slinkti plaukai ir šakotis galiukai, tai negaila ir tų sumokėtų pinigėlių...
Atsakyti
As ji geriau saziningai nuo rugsejo iki kovo (sunaudojau 6 buteliukus), netgi siek tiek didesnes dozes, nei nurodyta. Nebuvo ne vienos dienos, kad neisgerciau. Deja, dar lig siol nepastebejau poveikio. Plauku augimo TIKRAI nepaskatino (kaip lygiai vienas cemas per menesi, taip ), nagai kaip sluoksniuojasi, taip ir toliau sau sluoksniuojasi, kaip oda beria, taip ir tebeberia...
Paskutini karta kai ji pirkau vaistininke man sake, kad siu papildu veikimas pagristas placebo veikimu. (t.y. realiai nieko nedaro, bet jeigu LABAI LABAI tikesi kad pades, tai gal ir tikrai kazkiek pades...)
Atsakyti
QUOTE(sonya87 @ 2009 04 18, 16:01)
As ji geriau saziningai nuo rugsejo iki kovo (sunaudojau 6 buteliukus), netgi siek tiek didesnes dozes, nei nurodyta. Nebuvo ne vienos dienos, kad neisgerciau. Deja, dar lig siol nepastebejau poveikio. Plauku augimo TIKRAI nepaskatino (kaip lygiai vienas cemas per menesi, taip ), nagai kaip sluoksniuojasi, taip ir toliau sau sluoksniuojasi, kaip oda beria, taip ir tebeberia...
Paskutini karta kai ji pirkau vaistininke man sake, kad siu papildu veikimas pagristas placebo veikimu. (t.y. realiai nieko nedaro, bet jeigu LABAI LABAI tikesi kad pades, tai gal ir tikrai kazkiek pades...)

ohmy.gif rimtai? nedristu gincytis nes dar pati lb trumpai ji geriu, bet nesinori tiket kad moki pinigus uz kazkokia tuscia "vilti"...
Bet kaip visada atsiranda priestaringu nuomoniu...Vieniems padeda, kitiems - ne....Nezinai kaip yra kol pats neisbandai..
Atsakyti
Na aš irgi jau geriu 6-tąjį mėnesį... Žinokit, mergaitės, nieko nepastebėjau... Kai kurioms ale auga "silicea plaukiukai", tokie ragiukai, mažiukai, bet man nea. Kažkaip gila, beje, naudoju ne tk silicea, dar ir nusipirkau vaistinėj šampūną, losjoną nuo plaukų slinkimo. Bet plaukai slenka toliau, kaip ir slinkę. Turėjau ilgus plaukus, net sausio mėnesį nusikirpau plaukus iki pečių. Nežinau, nėra tų trokštamų rezultatų.
Mano draugei vienai tai sako, kad padeda, bet realiai, nelabai matau aš to padėjimo.
Ir dar: girdėjau, kad kai nustoji gerti silicea, tai ir vėl plaukai pradeda slinkti kaip slinkę.
Sekmės jums wink.gif Tikėkit ir jums padės smile.gif aš stengiuosi ir tikėtis, jei jau čia veikia tuo poveikiu.
Atsakyti