Turim komoda is Ikejos, stalciai darinejai puikiai, juos atidarius niekas nevirsta, negriuva

. Turim medini stala ir 4 kedes (gaminti Rusijoj), kraustemes jau 3 kartus, stala bent pora kartu ardem ir vel puikiai sudejom... Gal man pasiseke, bet Ikejos kokybe niekad nenusivyliau. Na, patalyne su raudonom rozem po keliu skalbimu apibluko, bet vis dar prekines isvaizdos. Neseniai pirkau odine sofa, ziuresim, kaip tarnaus, dabar sedet l. patogi, gulet dar nebandziau. Tikiuosi, kad nebus pravalas, specialiai pirkau isskleidziama, kad butu kur svecius suguldyt.
Reikalas tas, kad man patinka ju mediniu baldu stailas -sumodernintas, susiuolaikintas kaimiskas stilius. Kitose parduotuvese tokio nerandu (veiksmas vyksta uzsieny). Siuolaikinis stilius man nepatinka, grynai klasikinis irgi ne. Tai nors finansiskai galeciau sau leist siek tiek brangesnius baldus, bet esu priversta vis si ta nusipirkt Ikejoj - paprasciausiai todel, kad man grazu ir patinka.
Tiesa, pigiausiu pagalviu is Ikejos pirkt tikrai nepatarciau. Ju turinys po isskalbimo susiima gnutulais, su antklodem, matyt, irgi panasiai. Del brangesniu nezinau, galbut geresni. Bet siaip ar taip tokius dalykus geriau nusipirkt Lietuvoj.