Pasikalbam kuo ji noretu.seis metais jau kartu laiska rasem,tai ir parenkam kuo reiketu

O man iš viso -
Didčkio gimtadienis per kūčias. Tai jam sakė "du dovanas" reikia. Apie jas aš bijau ir pagalvoti - juk ateis svečių ir kaip į gimtadienį, ir kaip į Kalėdas - nuo dovanų galva susisuks jam.
Šiaip dovanų sąrašas toks: dičkiui(4 m): ekskavatorius, trasa, motociklas (ir dar nežianu kas iš kūmos ir kt senelių-tikriausiai pinigais), o mažąjai: lėlytė dainuojanti, meškutis grojantis, lėlės vežimukas ( ir vėl neaišku kas iš kūmos ir kt senelių-tikriausiai pinigais.) Va tokios mūsų Kalėdos bus.
Visoms ir visiems gerų švenčių.

Šiaip dovanų sąrašas toks: dičkiui(4 m): ekskavatorius, trasa, motociklas (ir dar nežianu kas iš kūmos ir kt senelių-tikriausiai pinigais), o mažąjai: lėlytė dainuojanti, meškutis grojantis, lėlės vežimukas ( ir vėl neaišku kas iš kūmos ir kt senelių-tikriausiai pinigais.) Va tokios mūsų Kalėdos bus.

Mes nupirkom garažą didelį,dabar galvoju,ar gerai,kiek daug vietos užims.
Vaikinas labai jo laukia

QUOTE(LĖTA @ 2008 12 16, 10:15)
O man iš viso -
Didčkio gimtadienis per kūčias. Tai jam sakė "du dovanas" reikia. Apie jas aš bijau ir pagalvoti - juk ateis svečių ir kaip į gimtadienį, ir kaip į Kalėdas - nuo dovanų galva susisuks jam.

tai linksmos

QUOTE(Baniukas @ 2008 12 16, 12:54)
Mes nupirkom garažą didelį,dabar galvoju,ar gerai,kiek daug vietos užims.
Vaikinas labai jo laukia 

Svarbiausia, kad vaikiukas bus laimingas

o mano mazas, tai is senelio torto praso
, ir nesuprantu kodel, nes nera labai jau saldumynu megejas, o ypac tortu...
bet va is senelio nori buten jo, ir ka teks pirkt torta
ai ir dar kartais praso lelytes, tai cia su sita dovana nezinau ka reiks daryt, vyra baisiai pries tai, juk jis berniukas...
, gal mamos galetu patart, kaip sita nora jo patenkint, ar kaip vaikui paaiskint, kodel senelis neatnese lelytes

ai ir dar kartais praso lelytes, tai cia su sita dovana nezinau ka reiks daryt, vyra baisiai pries tai, juk jis berniukas...

QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 12 15, 18:03)
mano tai dukryte nori zalia ir raudona
kol as isiaiskinau kas tai yra
o
bet ir pavadina
tai teletabei

Siemet dovanom pradejau ruostis anksciau, kadangi mano trimete vis kartojo ko nori, tai tikiu, kad nepraeis noras

mano dukrytė gaus tą ko labiausiai nori ,paslapčių sodo personažų Upsy deizes ir Iglio piglio ir dar lėlytę.
QUOTE(raciren @ 2008 12 17, 14:18)
, gal mamos galetu patart, kaip sita nora jo patenkint, ar kaip vaikui paaiskint, kodel senelis neatnese lelytes 

bet mergaitem tai perkam masinytes. maniske va kardo isiprase

padaryk svente savo suneliui - soc vystimuisi tikrai nepakenk o kaip tik pades. juk turi vaikas i visas situacijas isijausti, nebutinai i mergaites, o ir i tecio brolio dedes. jie tai su vaikais bendruja, o jis ka negali

manoji dėl dviratuko svaigsta
ir dar žvakutės reikia
... nu ką ir gaus...jei tokios žiemos bus tai galėsim važinėtis

PADEKIT MAMOS! noriu savo dukrelei nupirkti is vini pucho tigriuka, kuris sokineja ir persivercia, bet nezinau kaip tai reik padaryti, na nemoku uzsakineti is uzsienio
gal kas paaiskintu?
arba gal kur yra aiskiai parasyta, kaip tai reik padaryti
http://www.argos.co......p;Submit=GO > stai is sitos svetaines
nesuprantu kaip reik rasyt tuos |House name/number| |AND your full postcode|
Labai prasau pagalbos
rasykit i AŽ.

Labai prasau pagalbos

QUOTE(Helenė18 @ 2008 12 19, 14:06)
PADEKIT MAMOS! noriu savo dukrelei nupirkti is vini pucho tigriuka, kuris sokineja ir persivercia, bet nezinau kaip tai reik padaryti, na nemoku uzsakineti is uzsienio
gal kas paaiskintu?
arba gal kur yra aiskiai parasyta, kaip tai reik padaryti
http://www.argos.co......p;Submit=GO > stai is sitos svetaines
nesuprantu kaip reik rasyt tuos |House name/number| |AND your full postcode|
Labai prasau pagalbos
rasykit i AŽ. 

Labai prasau pagalbos

nueik i skyreli Internetines parduotuves, merginos ten uzsakineja is uzsienio, Tau pades tikrai

Papildyta:
QUOTE(Butė @ 2008 12 10, 23:54)
Mažiukas dar matyt
Prašo tai, kas jam tuo momentu aktualu
Be to - smaližius
Nu vienžo, su tėvu dabar galvas purtom, ką jam nupirkt po egle

Nu vienžo, su tėvu dabar galvas purtom, ką jam nupirkt po egle

o jus ir padekit po egle tai, ko prase