Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(zydrute @ 2008 12 05, 18:54)
o as beveik kasdien sapnuoju,ir net lengviau ant sirdies,sakoma kad per sapna suzinai kaip jis jauciasi,tai zinau kad jam viskas gerai mirksiukas.gif

Ir as taip girdejau sakant...Tai vis negera sirdy, vis lenda mintys, kad mazutei negerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2008 12 05, 16:23)
aciū už naujus namučius,grazūs žodziai 4u.gif
aš vis sūnutį sapnuoju,bet tokį laimingą laimingą,įdomu ką tai galėtų reikšti g.gif
be to,labai teisingi elze zodziai apie sergancius veziu,as ir vis pagalvoju kiek musu draugu dar kovoja verysad.gif

smagu tau... wub.gif zinok pasakysiu saziningai... supavydejau tau... aiku baltai... be jokio pykcio... taip noreciau savo Augustuka susapnuoti... gal kada nors susapnuosiu... verysad.gif

QUOTE(bim @ 2008 12 05, 16:54)
gal tai mergyte, kuri nori pas jus ateit, o jumtik reikia biski padirbet mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as ir manau, kad pas jus beldziasi i namus dukryte...

O mano siandien mazgiui griuvimo diena doh.gif Krito pas kaimyne... tai paaki fanaras didelis... dabar namie i stalo kampa pyle... tai ir kakta nubalnota... verysad.gif dziaugiuos tik, kad neskilo... turbu broliukas ji issaugojo... wub.gif Nu buna jam tokiu dienu... bet dar tokiu guzu nebuvo niekad.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 12 05, 17:54)
gal tai mergyte, kuri nori pas jus ateit, o jumtik reikia biski padirbet mirksiukas.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 12 05, 18:04)
drinks_cheers.gif as ir manau, kad pas jus beldziasi i namus dukryte...

Oi, mergaitės, kad jūsų žodžiai Dievui į ausį wub.gif

Vdapr, gerai kad tavo mažiui be didesnių traumų viskas pasibaigė unsure.gif Tikrai Augustukas apsaugojo wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Na šiandien man nuotaika tai labai net prasta. Jaučiuos tokia bjauri, kad net nežinau dabar ką daryt. Na istorija tokia:
Mano draugės sesuo laukėsi ir turėjo gimdyt lapkričio28 d. bet užėjo skausmas ir jai padarė cezarį, gimė mergaitė bet labai gaila jos nespėjo išgelbėti. Šiandien skaitau laikraštį ir žiūriu antraštę mirė kūdikis. Ten pavardės neparašyta, o aš prieš dvi dienas parašiau savo draugei laišką ir paklausiau ar galiu sveikinti tapus teta. Bet atsakymo nieko negavau. O man širdis taip kuždėjo ir nuojauta kažkokia kad parašyti bendradarbiai sm. Tada man ji paskambino ir pasakė kad Vida negali nieko tau parašyti nes skausmas degina krūtinę. O jos ta sesuo jau antrą vaiką palaidojo, dar turi mergaitę. Berniukas žuvo avarijoje prie pat namų būdamas pirmoks. Šakės net žodžių per ašaras neparašau. Koks likimas šeimos. Baisu. O taip ta Rasa laukė to vaikelio ir likusi dukra dabar yra 11 metų, tai jei kur važiuodavo tai būtinai ką nors leliui nupirkt reikdavo. verysad.gif Žinokit nežinau net ką ir rašyt tai draugei, man žodžiai stringa. cray.gif cray.gif cray.gif
O mes dar sergam, pradėjom kosyti, tik tempa tai dar kolkas nekyla, o ir sloga nenori nuo mūsų trauktis. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 12 05, 17:26)
Sveikos mamytės. Na šiandien man nuotaika tai labai net prasta. Jaučiuos tokia bjauri, kad net nežinau dabar ką daryt.  Na istorija tokia:
Mano draugės sesuo laukėsi ir turėjo gimdyt lapkričio28 d. bet užėjo skausmas ir jai padarė cezarį, gimė mergaitė bet labai gaila jos nespėjo išgelbėti. Šiandien skaitau laikraštį ir žiūriu antraštę mirė kūdikis. Ten pavardės neparašyta, o aš prieš dvi dienas parašiau savo draugei laišką ir paklausiau ar galiu sveikinti tapus teta. Bet atsakymo nieko negavau. O man širdis taip kuždėjo ir nuojauta kažkokia kad parašyti bendradarbiai sm. Tada man ji paskambino ir pasakė kad Vida negali nieko tau parašyti nes skausmas degina krūtinę. O jos ta sesuo jau antrą vaiką palaidojo, dar turi mergaitę. Berniukas žuvo avarijoje prie pat namų būdamas pirmoks. Šakės net žodžių per ašaras neparašau. Koks likimas šeimos. Baisu. O taip ta Rasa laukė to vaikelio ir likusi dukra dabar yra 11 metų, tai jei kur važiuodavo tai būtinai ką nors leliui nupirkt reikdavo. verysad.gif Žinokit nežinau net ką ir rašyt tai draugei, man žodžiai stringa. cray.gif  cray.gif  cray.gif
O mes dar sergam, pradėjom kosyti, tik tempa tai dar kolkas nekyla, o ir sloga nenori nuo mūsų trauktis. schmoll.gif

......................
Atsakyti
Sveikos, mes akropolį šiandien šturmavom thumbup.gif
pirkom madam vibro kėdutę ir žaisliukų, nes Marto barškalai dar netinka o jos toooks žvilgsnis ir domėjimasis viskuio bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(antuke @ 2008 12 04, 23:23)
Kaip galima alki islieti?? Ogi begaliniu pykciu... Pykciu ir tokiais psichologiniais veiksmais, kad net apsiverkiau prie savo kolegiu, nors paprastai jausmu svetimiems nedemonstruoju.. Kai alkanas, tai jam viskas blogai... Pvz., siandienos istorija: sau dirbu ramiai ir galvoju, kad jis nuves mano vaika i Kaledu svente, kaip tartasi pries pora savaiciu.. Pietauju sau valgykloj, kur didelis triuksmas ir negirdziu kad man skambina.. Bet vis karts nuo karto pasitikrinu telefona.. Ziuriu, du praleisti skambuciai. Atskambinu ir iskart mane uzsipuola: "ko nekeli ragelio??????? Vaikas visas slapias, nes mokytoja per lietu vede i lauka!!  Kad nekelei ragelio, tai i Kaledu svente jo nevesiu." As iskart graziuoju sakau: "Perrenk namuose". O jis: "Nezinau kur rubai!!!!, nerengsiu, ieskosiu mat cia!!!". o as: "Nu, prasau, nuvesk i svente, juk klounai bus, dovanu gaus, burtininkas bus". O tas man: "Reikia kelti rageli". Ir numeta man.. Sedziu kaip saltu dusu nulieta.. Uz keliu minuciu vel skambutis.. "MacDonade eile ilga, as nestovesiu, o alkano vaiko tikrai nevesiu". Paskui dar sugalvojo, kad as is darbo grizusi, lekciau i parduotuve ir tempciau didziausius maisus maisto.. Juk as ne vairuoju, parduotuve gana toli (reikia net autiku pavaziuoti), o jis gi vairuoja, nedirba ir galetu tikrai nuvaziuoti.. Tai as jau nebeistveriau.. emiau ir apsiverkiau.. Ir taip dirbu per dienas o susilaukiu tik visokiu pykciu.. Gal as ka blogai darau..
O geriausia yra tai, kad ryt sesi metai kaip vede... Smagi dovana.. Tikrai...

blink.gif o bože - aš skinčiau tokiam žinok.
sorrrrrrrry blink.gif
QUOTE(sandrynja @ 2008 12 05, 11:29)
STT,  siaip gydytoja lyg ir gera, kiek domejausi, musu apylinkese geriausia, bet vis tik tikrai manau dar apsilankysiu pas koki daktariuka.

aš vėl ... rekomenduoju savo blush2.gif
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 05, 13:45)
Ex STT dziauguos uz jus abi,aukit didutes,ramutes ir daug daug valgykit,svelniai paksteliu Zemynai i kaktyte,te Dievas jus saugo.Mergaites myliu jus visas kaip savo seses.Sorry susigraudinau...Ai kazkokia nupusus jauciuos.

ačiū wub.gif

QUOTE(spyglej @ 2008 12 05, 18:26)
Sveikos mamytės. Na šiandien man nuotaika tai labai net prasta. Jaučiuos tokia bjauri, kad net nežinau dabar ką daryt.  Na istorija tokia:
Mano draugės sesuo laukėsi ir turėjo gimdyt lapkričio28 d. bet užėjo skausmas ir jai padarė cezarį, gimė mergaitė bet labai gaila jos nespėjo išgelbėti. Šiandien skaitau laikraštį ir žiūriu antraštę mirė kūdikis. Ten pavardės neparašyta, o aš prieš dvi dienas parašiau savo draugei laišką ir paklausiau ar galiu sveikinti tapus teta. Bet atsakymo nieko negavau. O man širdis taip kuždėjo ir nuojauta kažkokia kad parašyti bendradarbiai sm. Tada man ji paskambino ir pasakė kad Vida negali nieko tau parašyti nes skausmas degina krūtinę. O jos ta sesuo jau antrą vaiką palaidojo, dar turi mergaitę. Berniukas žuvo avarijoje prie pat namų būdamas pirmoks. Šakės net žodžių per ašaras neparašau. Koks likimas šeimos. Baisu. O taip ta Rasa laukė to vaikelio ir likusi dukra dabar yra 11 metų, tai jei kur važiuodavo tai būtinai ką nors leliui nupirkt reikdavo. verysad.gif Žinokit nežinau net ką ir rašyt tai draugei, man žodžiai stringa. cray.gif  cray.gif  cray.gif

...................... verysad.gif nėr žodžių....
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 12 05, 18:26)

oj dieve, liudna.
o as sian irgi suzinojau, kad viena mano buvusi bendradarbe pries pora metu palaidojusi 2 metuku suneli, mire sirgadamas veziu, susilauke berniuko pries menesi. aisku labai nuosirdziai uz ja dziaugiuosi ir viliuosi, kad sikart viskas bus kitaip.

Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 12 05, 18:41)
Sveikos, mes akropolį šiandien šturmavom thumbup.gif
pirkom madam vibro kėdutę ir žaisliukų, nes Marto barškalai dar netinka o jos toooks žvilgsnis ir domėjimasis viskuio bigsmile.gif  wub.gif

smile.gif as irgi turiu elizai supama kede, supynes beveik. kartais labai megsta pasedet ten.
leidzia tau issimiegot maziuke?
Atsakyti
Spyglej,
Kaip liudna. Siaubingai siaubingai liudna istorija.. Labai uzjauciu ta moteriske.. Kai man atsitiko nelaime, as nenorejau jokiu skambuciu, nieko.. Norejosi tik susiriesti i kamuoliuka ir verkti.. Buvo gera, kad salia manes sedejo mama ir gloste man galva..
Mano vyresnelis vis gi nuejo i svente vakar.. Issiverkiau, kad nuvestu.. labai sunkus sis gyvenimo etapas mums.. Ir atrodo, jog debesys niekada nesibaigs. Nelaime po nelaimes, jau net nebezinau ko tiketis..
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2008 12 05, 21:04)
Spyglej,
Kaip liudna. Siaubingai siaubingai liudna istorija.. Labai uzjauciu ta moteriske.. Kai man atsitiko nelaime, as nenorejau jokiu skambuciu, nieko.. Norejosi tik susiriesti i kamuoliuka ir verkti.. Buvo gera, kad salia manes sedejo mama ir gloste man galva..
Mano vyresnelis vis gi nuejo i svente vakar.. Issiverkiau, kad nuvestu.. labai sunkus sis gyvenimo etapas mums.. Ir atrodo, jog debesys niekada nesibaigs. Nelaime po nelaimes, jau net nebezinau ko tiketis..

Na, nors tiek gerai, kad vaikas sventej pabuvo bigsmile.gif . Turi baigtis tie negerumai, turi issisklaidyt tie debesys, tikriausiai ir tavo vyrui dabar nelengva del mergyciu netekties, bet tai nesuteikia teises jam sitaip elgtis schmoll.gif . Na, o siandien jusu svente wub.gif . Nuosirdziausi sveikinimai Jums ir kad kuo greiciau jusu namus aplankytu ramybe ir santarve. Tegu Jusu angeliukai saugo Jusu seimynele. O cia JUms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 05 gruodžio 2008 - 19:35
QUOTE(zydra30 @ 2008 12 05, 19:45)

leidzia tau issimiegot maziuke?

net nežinau - nu penkias valandas per parą išmiegu, tai kaip čia skaitos ir nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa užmiršau padėkot už naujus namučius. Ačiū 4u.gif
O dabar įdėsiu keletą nuotraukų savo snrgliukės.
Čia visa snarglina kaulą vištos valgo o nosies neduoda nuvalyt.user posted image
O čia jau pavalgius reklamas žiūri.
(Tik nekreipkit dėmesio į liemenę nes jau tiek suterliota kad doh.gif ax.gif )
user posted image
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti