Sveikos, mes akropolį šiandien šturmavom
pirkom madam vibro kėdutę ir žaisliukų, nes Marto barškalai dar netinka o jos toooks žvilgsnis ir domėjimasis viskuio
QUOTE(antuke @ 2008 12 04, 23:23)
Kaip galima alki islieti?? Ogi begaliniu pykciu... Pykciu ir tokiais psichologiniais veiksmais, kad net apsiverkiau prie savo kolegiu, nors paprastai jausmu svetimiems nedemonstruoju.. Kai alkanas, tai jam viskas blogai... Pvz., siandienos istorija: sau dirbu ramiai ir galvoju, kad jis nuves mano vaika i Kaledu svente, kaip tartasi pries pora savaiciu.. Pietauju sau valgykloj, kur didelis triuksmas ir negirdziu kad man skambina.. Bet vis karts nuo karto pasitikrinu telefona.. Ziuriu, du praleisti skambuciai. Atskambinu ir iskart mane uzsipuola: "ko nekeli ragelio??????? Vaikas visas slapias, nes mokytoja per lietu vede i lauka!! Kad nekelei ragelio, tai i Kaledu svente jo nevesiu." As iskart graziuoju sakau: "Perrenk namuose". O jis: "Nezinau kur rubai!!!!, nerengsiu, ieskosiu mat cia!!!". o as: "Nu, prasau, nuvesk i svente, juk klounai bus, dovanu gaus, burtininkas bus". O tas man: "Reikia kelti rageli". Ir numeta man.. Sedziu kaip saltu dusu nulieta.. Uz keliu minuciu vel skambutis.. "MacDonade eile ilga, as nestovesiu, o alkano vaiko tikrai nevesiu". Paskui dar sugalvojo, kad as is darbo grizusi, lekciau i parduotuve ir tempciau didziausius maisus maisto.. Juk as ne vairuoju, parduotuve gana toli (reikia net autiku pavaziuoti), o jis gi vairuoja, nedirba ir galetu tikrai nuvaziuoti.. Tai as jau nebeistveriau.. emiau ir apsiverkiau.. Ir taip dirbu per dienas o susilaukiu tik visokiu pykciu.. Gal as ka blogai darau..
O geriausia yra tai, kad ryt sesi metai kaip vede... Smagi dovana.. Tikrai...

o bože - aš skinčiau tokiam žinok.
sorrrrrrrry
QUOTE(sandrynja @ 2008 12 05, 11:29)
STT, siaip gydytoja lyg ir gera, kiek domejausi, musu apylinkese geriausia, bet vis tik tikrai manau dar apsilankysiu pas koki daktariuka.
aš vėl ... rekomenduoju savo
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 05, 13:45)
Ex STT dziauguos uz jus abi,aukit didutes,ramutes ir daug daug valgykit,svelniai paksteliu Zemynai i kaktyte,te Dievas jus saugo.Mergaites myliu jus visas kaip savo seses.Sorry susigraudinau...Ai kazkokia nupusus jauciuos.
ačiū
QUOTE(spyglej @ 2008 12 05, 18:26)
Sveikos mamytės. Na šiandien man nuotaika tai labai net prasta. Jaučiuos tokia bjauri, kad net nežinau dabar ką daryt. Na istorija tokia:
Mano draugės sesuo laukėsi ir turėjo gimdyt lapkričio28 d. bet užėjo skausmas ir jai padarė cezarį, gimė mergaitė bet labai gaila jos nespėjo išgelbėti. Šiandien skaitau laikraštį ir žiūriu antraštę mirė kūdikis. Ten pavardės neparašyta, o aš prieš dvi dienas parašiau savo draugei laišką ir paklausiau ar galiu sveikinti tapus teta. Bet atsakymo nieko negavau. O man širdis taip kuždėjo ir nuojauta kažkokia kad parašyti bendradarbiai sm. Tada man ji paskambino ir pasakė kad Vida negali nieko tau parašyti nes skausmas degina krūtinę. O jos ta sesuo jau antrą vaiką palaidojo, dar turi mergaitę. Berniukas žuvo avarijoje prie pat namų būdamas pirmoks. Šakės net žodžių per ašaras neparašau. Koks likimas šeimos. Baisu. O taip ta Rasa laukė to vaikelio ir likusi dukra dabar yra 11 metų, tai jei kur važiuodavo tai būtinai ką nors leliui nupirkt reikdavo.

Žinokit nežinau net ką ir rašyt tai draugei, man žodžiai stringa.
O mes dar sergam, pradėjom kosyti, tik tempa tai dar kolkas nekyla, o ir sloga nenori nuo mūsų trauktis.
......................

nėr žodžių....