Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(spyglej @ 2008 12 05, 18:26)
Sveikos mamytės. Na šiandien man nuotaika tai labai net prasta. Jaučiuos tokia bjauri, kad net nežinau dabar ką daryt.  Na istorija tokia:

o Dieve, neturiu žodžių verysad.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 05, 20:33)
Antuke, nesmagu, kai šeimoj neramu.. žinau šitą labai gerai. Buvo juoda pas mus..  visose srityse. Ir nežinau kaip, bet vieną dieną viskas pasikeitė į gera. Kardinaliai. Aš jau buvau susiradusi ir advokatų, ir šeimos psichologų telefonus. Nėra idealu dabar. Bet gera. O tai svarbiausia. Linkiu, kad tas juodas periodas tavo šeimoj preitų greičiau ir kuo mažiau skausmingai.

Pas mus septintieji gyvenimo kartu metai buvo kažkoks košmaras. Kai prisimenu, atrodė du skirtingi vienas kito nesuprantantys žmonės gyvena po vienu stogu. Bet matyt reikėjo išlaukti tamtikro momento ir dabar kaip sako Vaivos juosta - nėra idealu, bet kitaip ir nenorėčiau blush2.gif

QUOTE(STT @ 2008 12 05, 20:42)
net nežinau - nu penkias valandas per parą išmiegu, tai kaip čia skaitos ir nežinau biggrin.gif

wub.gif wub.gif

QUOTE(jovitasaule @ 2008 12 06, 01:44)
aciu uz namucius.gera jausti kai angeliukai visada salia. console.gif

Skaičiau tavo istoriją... verysad.gif Sveika atvykus į mūsų ir tavo namučius wub.gif

QUOTE(sandrynja @ 2008 12 06, 10:00)
Sveikutes 4u.gif . Ankstyva siandien as. Parasau ir islekiu pas mamuka ax.gif . Eh, kaip ten man gera....Kas kitas palepins jei ne mama ax.gif . Kai ten bunu, taip atsigaunu, aplekiu visus vaikyste draugus, mama paziuri direktoriuke. Tai laaaaaaabai atsigaunu. Tai va, svelniai tariant lekiu pasiganyt mirksiukas.gif

Lėk pasiganyti 4u.gif

Spyglej, nu gražuolytė tavo mergina, o žvilgsnis wub.gif

O mes vakar smagiai pasisėdėjom su MB vakare jaukioj kavinukėj blush2.gif O šiandien einu į baliuką, nu bet kaip nenoriu...ten bus žmonių, kurie nežino mano istorijos, tikiuosi niekas nieko neleptels ta tema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 05, 23:46)
STT,o pas mane kada uzsuksi?????????????  Sketis tau kainuos apie 47lt  mirksiukas.gif

tinka man
tu jį pajamk ir į až parašyk sąsk nr - permesiu babkes, o jį prigriebsiu artimiausiu laiku. vakar pamiršau. galiu šeštadienį užsukt kitą, nes varysiu į egzą.

mergos, mūsų slaptąjai nėštukei nepavyko.... verysad.gif deja, vakar sužinojau ir net šiandien negera....
bicius, bim, ji, dieve, kas yra...... trys mažiukai iš mūsų skyrelio pabėgo vėl....
nu ir kas pasakys kad teisybė ir lygybė ant svieto yr..... kas pasakys?....................... verysad.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
Vaje,per nakti tiek priraset,kol as saldziai miegojau ax.gif Naktinetojos jus smile.gif
Savaitgalis prasidejo,tai visos pabirot kas sau.Na ir teisingai,bukit su savo artimaisiais 4u.gif
O as irgi tuoj keliausiu darban.

QUOTE(STT @ 2008 12 06, 10:01)
tinka man
tu jį pajamk ir į až parašyk sąsk nr - permesiu babkes, o jį prigriebsiu artimiausiu laiku. vakar pamiršau. galiu šeštadienį užsukt kitą, nes varysiu į egzą.

mergos, mūsų slaptąjai nėštukei nepavyko.... verysad.gif  deja, vakar sužinojau ir net šiandien negera....
bicius, bim, ji, dieve, kas yra...... trys mažiukai iš mūsų skyrelio pabėgo vėl....
nu ir kas pasakys kad teisybė ir lygybė ant svieto yr..... kas pasakys?....................... verysad.gif

Dirbsiu ir kita sestadieni thumbup.gif tai lauksiu,atvaziuosi ir is kart susimokesi! Juk neskubu! Jis taves laukia!

verysad.gif kaip gaila............
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 06, 11:01)
mergos, mūsų slaptąjai nėštukei nepavyko.... verysad.gif  deja, vakar sužinojau ir net šiandien negera....

Eina sau, neturiu žodžių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 06, 11:01)

labai liudna zinia tu cia pranesei verysad.gif gaila.
Atsakyti
cray.gif ...tikriausiai beviltiska uzdavineti sau ir Likimui klausima kodel...
Laikykis mazute...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 06 gruodžio 2008 - 14:38
4u.gif labukas... vakar nebeparasiau, nes... angel_sadangel.gif: nuotaikele kazkur isejo po gines... kazkaip tikejausi geresniu rezultatu, nors aisku, dar niekas neprarasta, eisiu vel i apziurele pirmadieni, gal bus paauge gerokai tie folikulai, nes vakar tai visai manes nenudziugino ju dydis schmoll.gif Na, bet tikiuosi, kad iki pirmadienio-antradienio jie uzaugs, nes mes taip pasiryze tam IUI, kad butu laaabai liudna, jei neitu padaryt verysad.gif

blyn, kaip nera nuotaikos, vakar pazliumbiau, siandien vel tokia sus... nuotaika verysad.gif MB kazkoks siaip nelabai nuotaikoj, tai nenoriu aiskint, kodel man liudna... tai sau sedziu ir ziuriu i viena taska blink.gif

kaip gaila musu slaptos nestuke.gif cray.gif

Atsakyti
Labutis
Sveika jovitasaule 4u.gif
Vdapr linkiu kad tie nesusikalbadieniai baigtusi 4u.gif Ir sėkmės tau darbe, o taip pat kad turguje pavyktų mašiną parduot 4u.gif
Sandrynja gero tau pasiganymo 4u.gif
Ačiū už palaikymą sandrynja... Baisu kad taip nutiko ir tavo draugės brolio mergytei verysad.gif
Lina gero tau baliaus ir kad tų klausimų tau netektų išgirst 4u.gif
STT kokios liūdnos žinios.... cray.gif cray.gif cray.gif
Divėja gero tau darbadienio 4u.gif

Atsakyti
matau šiandien liūdna dienelė visoms...
Atsakyti
Amade console.gif Laikysiu kumštukus kad iki antradienio viskas pakryptų į gerąją pusę 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kad tik tau viskas pasisektų 4u.gif
Atsakyti
noreciau pasakyt ir as paguodos zodi, bet nuo to ne kiek nelengviau...

nu ka , varysim i Kauna su vyru, maziu paliksim pas mociute, sakyciau romantika, bet nieko gero visus kaulus skauda, galva sukasi- persalau darbe
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 06, 16:09)
4u.gif labukas... vakar nebeparasiau, nes... angel_sadangel.gif: nuotaikele kazkur isejo po gines... kazkaip tikejausi geresniu rezultatu, nors aisku, dar niekas neprarasta, eisiu vel i apziurele pirmadieni, gal bus paauge gerokai tie folikulai, nes vakar tai visai manes nenudziugino ju dydis  schmoll.gif Na, bet tikiuosi, kad iki pirmadienio-antradienio jie uzaugs, nes mes taip pasiryze tam IUI, kad butu laaabai liudna, jei neitu padaryt  verysad.gif

blyn, kaip nera nuotaikos, vakar pazliumbiau, siandien vel tokia sus... nuotaika  verysad.gif  MB kazkoks siaip nelabai nuotaikoj, tai nenoriu aiskint, kodel man liudna... tai sau sedziu ir ziuriu i viena taska  blink.gif

kaip gaila musu slaptos  nestuke.gif  cray.gif

amade, laikau kumscius uz tave. nenusimink. tau pasiseks. gal pirmadieni jau bus gerai. kantrybes. ir sekmes.
Atsakyti