QUOTE(spyglej @ 2008 12 05, 18:26)
Sveikos mamytės. Na šiandien man nuotaika tai labai net prasta. Jaučiuos tokia bjauri, kad net nežinau dabar ką daryt. Na istorija tokia:
o Dieve, neturiu žodžių

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 05, 20:33)
Antuke, nesmagu, kai šeimoj neramu.. žinau šitą labai gerai. Buvo juoda pas mus.. visose srityse. Ir nežinau kaip, bet vieną dieną viskas pasikeitė į gera. Kardinaliai. Aš jau buvau susiradusi ir advokatų, ir šeimos psichologų telefonus. Nėra idealu dabar. Bet gera. O tai svarbiausia. Linkiu, kad tas juodas periodas tavo šeimoj preitų greičiau ir kuo mažiau skausmingai.
Pas mus septintieji gyvenimo kartu metai buvo kažkoks košmaras. Kai prisimenu, atrodė du skirtingi vienas kito nesuprantantys žmonės gyvena po vienu stogu. Bet matyt reikėjo išlaukti tamtikro momento ir dabar kaip sako Vaivos juosta - nėra idealu, bet kitaip ir nenorėčiau

QUOTE(STT @ 2008 12 05, 20:42)
net nežinau - nu penkias valandas per parą išmiegu, tai kaip čia skaitos ir nežinau 

QUOTE(jovitasaule @ 2008 12 06, 01:44)
Skaičiau tavo istoriją...

QUOTE(sandrynja @ 2008 12 06, 10:00)
Sveikutes
. Ankstyva siandien as. Parasau ir islekiu pas mamuka
. Eh, kaip ten man gera....Kas kitas palepins jei ne mama
. Kai ten bunu, taip atsigaunu, aplekiu visus vaikyste draugus, mama paziuri direktoriuke. Tai laaaaaaabai atsigaunu. Tai va, svelniai tariant lekiu pasiganyt

Lėk pasiganyti

Spyglej, nu gražuolytė tavo mergina, o žvilgsnis

O mes vakar smagiai pasisėdėjom su MB vakare jaukioj kavinukėj