Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

Spyglej uzuojauta tavo draugei ir jos seimai, nors cia uzuojauta nepades verysad.gif . Likimas kartais perzengia visas ziaurumo ribas. Kai isgirstu panasia istorija vis prisimenu amzina atilsi drauges mama palaidojusia 7 vaikus verysad.gif . Baisu net galvoti kaip jinai jauciasi...Cia va ta slidi riba, kai gyvenimas gali vis delto buti blogesnis...Jei kada nors teks su ja kalbetis perduok, kad mes nors ir jos nepazinodamos ja labai uzjauciam....

Mergaites zinokit skaiciau, kad 50% poru issikiria po vaiko netekties. KAzkaip reikia pabandyti patekti i ta laimingaja puse g.gif . As tikiuosi, kad antuke jus issiaiskinsit, gal is tiesu tas alkio pyktis turi gilesne priezasti, kuri visai nera su tavii susijusi, kuri tiesiog yra jo viduje. Gal jam reikai pasikalbeti.
VAivos juosta matyt ir nebuna idealiu santykiu todel norisi tiketis, kad tas gerumas kuri dabar jauti isliks ilgam

zvelsa vakar nebeatrasiau, bet uzjauciu, kad turi gyventi toki gyvenima. Kazkada buvau labai kategoriska siai problemai, sakaiu jei kada nors tai atsitiktu man tai nesileisciau net i kalbas, skyrybos ir viskas, bet dabar nezinau, netikiu, kad tai atsitiks su mano vyru, bet jei atsitiktu matyt nepabegciau su pirmu traukiniu, bet kur yra ta riba....

Ajuka taip norisi tiketi, kad ta bjauri krize nepalies jusu labai skaudziai. LAikykites

KAip musu lygoniuku sveikatele?
Atsakyti
Sandrynja tavo labai grazuas avataras wub.gif .
Henriluk dziaugiuosi, kad tavo sunukas geria jauciasi
Vdapr gal tau iseis kaip nors pailseti per savaitgali, atsipalaiduoti ir nebegalvoti apie darba. Gerai, kad vskas gerai baigesi su sunuku, o fanarai neisvengiami tikriausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 05, 20:30)
Sandrynja tavo labai grazuas avataras wub.gif .
Henriluk dziaugiuosi, kad tavo sunukas geria jauciasi
Vdapr gal tau iseis kaip nors pailseti per savaitgali, atsipalaiduoti ir nebegalvoti apie darba. Gerai, kad vskas gerai baigesi su sunuku, o fanarai neisvengiami tikriausiai ax.gif

zinai tik kad pas mane savaitgaliai trumpi nes as ir sestadieni dirbu... tik tiek kad sestadieniai nieks neskambines ir jokios revizijos neatleks tikrai... o siaip jauciu, kad turetu kazkas artimiausi metu prasukt... ar kokia komercine revizija ar dokumentine... nu nezinau... tikiuos, kad vaidenas...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 05, 21:44)
zinai tik kad pas mane savaitgaliai trumpi nes as ir sestadieni dirbu... tik tiek kad sestadieniai nieks neskambines ir jokios revizijos neatleks tikrai... o siaip jauciu, kad turetu kazkas artimiausi metu prasukt... ar kokia komercine revizija ar dokumentine... nu nezinau... tikiuos, kad vaidenas...

Ir as tikiuosi, kad vaidenasi, o jei net ir bus tai tu puikiai susidorosi 4u.gif . Taip viltingai atrodo tavo antroji liniuote wub.gif
Atsakyti
Niu, as jau lekiu i lova, gal koki filma su MB paziuresim. Kudikiai jau miega, tad irmes pailsesim ax.gif .
Bice, ir man labai patiko sis avataras ax.gif . Ieskau tokios schemos, noriu toki paveiksliuka issiuvinet...
Tai ka, ramaus Jums vakaro visoms Ir grazaus savaitgalio. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutes,as jau po darbu ir po viso kito.
Aciu uz naujus namucius 4u.gif reikejo ir tos dainos nuoroda ideti mirksiukas.gif ,bet susiradau ir paklausiau wub.gif
O cia veiksmas vyko.... gaila ir labai sunku skaityti apie naujus angeliukus verysad.gif As uzdegdama kas vakara zvakele vis prasau,kad angeliuku mazetu,o ju mamytem stiprybes 4u.gif Liudna.....

STT,o pas mane kada uzsuksi????????????? Sketis tau kainuos apie 47lt mirksiukas.gif

Sandrynjos sunelis nerealus! Daugiau tokiu vaiku 4u.gif Saunuole mamyte 4u.gif

Biciuk,stirpybes tau 4u.gif (nezinau kodel,bet man atrodo kad tau jos dabar reikia)

Vdapr,niekaip negaliu pamirsti,kaip man reikejo pradet dirbti,o tu tada pavydejai doh.gif ir laukei savo eiles.O as sakau,kad jei butu galimybe,mieliau sedeciau namie blush2.gif Zinok,darbas zmogu puosia!!!! Tad puoskimes mirksiukas.gif (mes darbe save taip guodziam,kad busim visada grazios,jei daug dirbsim!)

Antuke,ach...va tu tai turbut gelezine moteris 4u.gif Tiek kantrybes ir tu tokia gera,jauciasi siluma nuo taves! Saunuole tu!!!!!

Spyglej,tavo mazyle nereali lotuliukas.gif Kaip sakoma,grazu vaika(perfrazuoju)ir snarglys puosia! Pasiutele ji pas tave lotuliukas.gif

Klaudija?????? Linkiu sekmes wub.gif

Vaivos juosta,visiem turbut buna duobiu ir pakilimu.Saunu,kad pakilot ir toliau taip 4u.gif Gi laukiam rezultatu bigsmile.gif

kazka dar pamirsau... nesupykit.... einu miegucio... iki
Atsakyti
Na jau ačiū už pagyras nuotraukėlės. Aš irgi taip galvoju, kad snarglys puošia, bet jau netokios mes čia pasipuošusios lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz namucius.gera jausti kai angeliukai visada salia. console.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitasaule @ 2008 12 06, 01:44)
aciu uz namucius.gera jausti kai angeliukai visada salia. console.gif

Maciau tave ne karta skaitancia, skaiciau tavo liudnaja istorija verysad.gif .... Sveika atejusi i angeleliu mamyciu namucius, i SAVO namucius 4u.gif
Papildyta:
Aciu Diveja uz palaikyma aciuks.gif , stiprybes man reikes. As ginekologu kaip ir stomatologu bijau kaip velnio doh.gif . Bijau histeroskopijos, nes man tetaikys vietini nuskausminima bijau.gif , bet dar labiau bijau rezultatu, siuo metu nezinomybes nerimas bando pramusti pastatyta siena, tikiuosi, kad barikados sugebes atsilaikyti ta menesiuka laukimo...

Einu pabendrausiu su SB ax.gif , tik pabendrausiu mirksiukas.gif . Gero jums sestadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 06 gruodžio 2008 - 02:35
Sveikos
Vdapr ačiū už naujus namučius.
Bice malonu kai yra prijaučiančių žemaičiams.
STT pas mus grupėje mokėsi dvi merginos iš Alytaus, tai taip man patikdavo klausytis jų kalbos, tokia ji man graži buvo.
Sandrynja tavo sūnaitėlis tai jau koks gabus kad net trūksta žodžių. Ir koks pas jį didelis noras mokytis, žingeidumas bigsmile.gif Gaila kad nėra arti galimybės vaikui mokytis norimos kalbos, na bet tokiam gabiam vaikui ir tos pamokos per vasarą manau padėtų. Čia tau 4u.gif kad nugalėtum tą baimę.
Mano mažutė išėjo prieš 10 metų kai iki antrojo gimtadienio buvo likę 19 dienų.... Šeštadienį turėjom eiti į klasės susitikimą, todėl mergikes palikom mano tėvams, o sekmadienį vakare jos netekau........... Diagnozė - apsinuodijimas antiaritminiais vaistais..... Tą sekmadienį niekaip negalėjau suprast kas jai yra.....
Tas skausmas kitoks, ne toks veriantis, aštrus. Stengiuosi užblokuoti tą skausmą, galvoti apie ją išjungus skausmą..... O to sekmadienio prisiminimus nukišau giliai giliai ir stengiuosi jų nejudinti, nes tai vis dar nepakeliama.....
Ajuka didelį išgastį apturėjai unsure.gif kaip gerai kad nieko rimto Arielytei nenutiko. O dėl krizės tai sunku pakelti tą nežinią dėl ateities, bet svarbiausia kad sutarimas būtų šeimoje, gal nors kiek lengviau bus pakelti tą krizę.
Henriluk ir akmuo nuo širdies nusirito kai tavo sūnyčiui geriau. Koks jis šaunuolis pas tave wub.gif Laikau kumštukus kad tavo vyrą paliktų darbe, taip pat ir už Ajuką. Aš čia vis galvoju g.gif ar nereiktų tau pakalbėt su savo vyru, na kad susitarus kad tu su vaikais nevažiuotum pas jo tėvų. Kažkaip man nesuprantamas tavo uošvienės požiūris - tavo vyro buvusiosios garbinimas, vaikas privalgė vaistų - kas čia tokio doh.gif Man klykt norėjos kad tik tu nelauktum, lėktum su vaiku į ligoninę, o čia iš jos pusės jokios reakcijos. Na nenori priimt realybės tegu ir skraido rožiniuose debesyse apie sūnaus buvusiąją, kam tau vargintis ir jai įtikti. Na gal čia aš ir per griežtai. Kartais neverta gaišti laiko su tais, kurie to nevertina.
Žydra gražūs žodžiai, telieka jais patikėti...
Klaudija o gal ir nereiks tiek laukt 4u.gif
Bice duok durnei kelią, bus dar tų baliukų 4u.gif
Vdapr gaila tavo sūnelio, kad jam taip nesiseka verysad.gif Čia kad guzai greičiau užgytų 4u.gif
Spyglėj žodžiais nenusakomas tos šeimos skausmas..... verysad.gif cray.gif
Sveikatos tavo ligoniukui 4u.gif
Antuke console.gif
Bice kad aš ir nebelaukiau atsakymo, parašiau kas galvoj kirbėjo ir nubėgau į lovą. O dėl to mano gyvenimo... na mano nuomonė apie jį tokia - 1. esam verti to ką turim (gal nesuprasi, bet nemoku perteikt aiškiau), 2. jei netenkina situacija - tai arba keiti ją arba susitaikai. Protu suvokiu kad yra tik viena išeitis ir kad nebus jau niekad geriau.... Tik kad mano protas su širdim nesusikalba doh.gif Nesugebu įspirt sau į šikną kad pagaliau ryščiausi tam žingsniui. Gal bijau permainų, o gal laukiu kol likimas pats viską sudėlios. Kvaila....
Rasa kaip tavo ligoniukei sekasi kovoti su stomatitu? Čia jums kad greičiau pasveiktumėt 4u.gif
Šiandien buvau išlėkus į Klaipėdą, tai pavargau kaip siusikas doh.gif ir diena kažkiokia nevykus truputį - mažajai batų negavau, pravaikščiojau ieškodama kur skalbimo mašinų detalių galima gauti, bet taip ir neradau toj gatvėj kur jos turėjo būti, o per tą laiką norėjau Kalėdinių dovanėlių vaikams paieškoti, dar gerklė kamavo doh.gif Bet tai nesugadino nuotaikos, svarbiausia kad Justės tyrimų atsakymai geri, kurių ir važiavau. O tai bais prikli ta liga.
Atsakyti
Labas rytas mergytes,

Mes su MV i kazkokia duobe matau judam... vakar visa diena nesusikalbam... kazkas cia netaip... g.gif nezinau del ko... ai....

Varau i darbuka, po to su masina apie Kauno turgu pasivazinet, gal uzkibs kas nors.. tai grisiu vakare... ikis mergytes...

Sekmes visoms ir sveikatytes ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif . Ankstyva siandien as. Parasau ir islekiu pas mamuka ax.gif . Eh, kaip ten man gera....Kas kitas palepins jei ne mama ax.gif . Kai ten bunu, taip atsigaunu, aplekiu visus vaikyste draugus, mama paziuri direktoriuke. Tai laaaaaaabai atsigaunu. Tai va, svelniai tariant lekiu pasiganyt mirksiukas.gif
Spyglej, nu tavo mergina....mazas kipsiukas lotuliukas.gif . nu jau tokiom nekaltom akytem ziuri, bet matosi taip ir masto ka cia pridirbus...Nu cia man taip atodo. O jau plauku kiek pas ja........(cia as lyginu su savo mergina). Ir i ka cia ji tokia grazute wub.gif
Zvelsa, tikrai manau kad tau reik gero spyrio i sikniuka ax.gif . Deja, deja galiu tai sakyt is savo gyvenimiskos patirties verysad.gif . Man si santuoka antra, tad skyrybu pragara jau esu praejus verysad.gif . Nelinkeciau niekam to isgyvent, bet kai visa tai baigiasi pasijauti zmogumi. Bent man taip buvo. Aisku geriau, kad viskas tvarkytusi ir geretu, ko as tau labai linkiu 4u.gif . Mano daruges brolio mergyte irgi virto angelu tokiomis pat aplinkybemis kaip ir tavo Giedrute... verysad.gif console.gif . Laikykis, zvelsut...
Biciuk, galiu tik isivaizduot tavo nerima...As dar tik laikdama prie gines duru drebejau kaip epuses lapas,tai jau laukiant tokiu proceduru nerimo akys labai ja dideles butu. Tiesiog labai tikiu, kad ta siena, kuria pasistatei savo pastangu deka, atlaikys sita nerima ir baime. Mintimis busiu su tavim...
Sveika, Jovitasaule 4u.gif .
Na, tai dirbancioms geros darbo dieneliukes, o kitoms mergaiciukems gero ir turiningo savaitgalio. Cia Jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 06 gruodžio 2008 - 09:01