Sveikos
Vdapr ačiū už naujus namučius.
Bice malonu kai yra prijaučiančių žemaičiams.
STT pas mus grupėje mokėsi dvi merginos iš Alytaus, tai taip man patikdavo klausytis jų kalbos, tokia ji man graži buvo.
Sandrynja tavo sūnaitėlis tai jau koks gabus kad net trūksta žodžių. Ir koks pas jį didelis noras mokytis, žingeidumas

Gaila kad nėra arti galimybės vaikui mokytis norimos kalbos, na bet tokiam gabiam vaikui ir tos pamokos per vasarą manau padėtų. Čia tau

kad nugalėtum tą baimę.
Mano mažutė išėjo prieš 10 metų kai iki antrojo gimtadienio buvo likę 19 dienų.... Šeštadienį turėjom eiti į klasės susitikimą, todėl mergikes palikom mano tėvams, o sekmadienį vakare jos netekau........... Diagnozė - apsinuodijimas antiaritminiais vaistais..... Tą sekmadienį niekaip negalėjau suprast kas jai yra.....
Tas skausmas kitoks, ne toks veriantis, aštrus. Stengiuosi užblokuoti tą skausmą, galvoti apie ją išjungus skausmą..... O to sekmadienio prisiminimus nukišau giliai giliai ir stengiuosi jų nejudinti, nes tai vis dar nepakeliama.....
Ajuka didelį išgastį apturėjai

kaip gerai kad nieko rimto Arielytei nenutiko. O dėl krizės tai sunku pakelti tą nežinią dėl ateities, bet svarbiausia kad sutarimas būtų šeimoje, gal nors kiek lengviau bus pakelti tą krizę.
Henriluk ir akmuo nuo širdies nusirito kai tavo sūnyčiui geriau. Koks jis šaunuolis pas tave

Laikau kumštukus kad tavo vyrą paliktų darbe, taip pat ir už Ajuką. Aš čia vis galvoju

ar nereiktų tau pakalbėt su savo vyru, na kad susitarus kad tu su vaikais nevažiuotum pas jo tėvų. Kažkaip man nesuprantamas tavo uošvienės požiūris - tavo vyro buvusiosios garbinimas, vaikas privalgė vaistų - kas čia tokio

Man klykt norėjos kad tik tu nelauktum, lėktum su vaiku į ligoninę, o čia iš jos pusės jokios reakcijos. Na nenori priimt realybės tegu ir skraido rožiniuose debesyse apie sūnaus buvusiąją, kam tau vargintis ir jai įtikti. Na gal čia aš ir per griežtai. Kartais neverta gaišti laiko su tais, kurie to nevertina.
Žydra gražūs žodžiai, telieka jais patikėti...
Klaudija o gal ir nereiks tiek laukt
Bice duok durnei kelią, bus dar tų baliukų
Vdapr gaila tavo sūnelio, kad jam taip nesiseka

Čia kad guzai greičiau užgytų
Spyglėj žodžiais nenusakomas tos šeimos skausmas.....
Sveikatos tavo ligoniukui
Antuke
Bice kad aš ir nebelaukiau atsakymo, parašiau kas galvoj kirbėjo ir nubėgau į lovą. O dėl to mano gyvenimo... na mano nuomonė apie jį tokia - 1. esam verti to ką turim (gal nesuprasi, bet nemoku perteikt aiškiau), 2. jei netenkina situacija - tai arba keiti ją arba susitaikai. Protu suvokiu kad yra tik viena išeitis ir kad nebus jau niekad geriau.... Tik kad mano protas su širdim nesusikalba

Nesugebu įspirt sau į šikną kad pagaliau ryščiausi tam žingsniui. Gal bijau permainų, o gal laukiu kol likimas pats viską sudėlios. Kvaila....
Rasa kaip tavo ligoniukei sekasi kovoti su stomatitu? Čia jums kad greičiau pasveiktumėt
Šiandien buvau išlėkus į Klaipėdą, tai pavargau kaip siusikas

ir diena kažkiokia nevykus truputį - mažajai batų negavau, pravaikščiojau ieškodama kur skalbimo mašinų detalių galima gauti, bet taip ir neradau toj gatvėj kur jos turėjo būti, o per tą laiką norėjau Kalėdinių dovanėlių vaikams paieškoti, dar gerklė kamavo

Bet tai nesugadino nuotaikos, svarbiausia kad Justės tyrimų atsakymai geri, kurių ir važiavau. O tai bais prikli ta liga.