Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(sandrynja @ 2008 12 08, 13:43)
Zydra, matau esi. Kaip tavo princese laikosi?

sveika. princese griauzia viska is eiles smile.gif. siap viskas tvarkoj, bet jei jau kas nepatinka, tai jojoj kaip rekti ismokus.
kaip tavo mergina? vaiksto?
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2008 12 08, 13:30)
Jūs visos mano, tiksliau mano Dominykos, istoriją žinot, tuo pačiu ir mane iš arčiau pažįstat, o aš jūsų nežinau istorijų, bet norėčiau sužinoti, kad artimiau jus pažinčiau... gal kokia nuorodą galit įmesti, kur jau aprašyta, kad nereiktų pasakoti ir širdies drąskyti?... 4u.gif ...

maniske istorja Cia ...
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 12 08, 15:51)
sveika. princese griauzia viska is eiles  smile.gif. siap viskas tvarkoj, bet jei jau kas nepatinka, tai jojoj kaip rekti ismokus.
kaip tavo mergina? vaiksto?

Vaiksto mano direktoriuke ax.gif Bet spiegti irgi moka ojojoi doh.gif Dabar namie susitvarkyt galiu tik kai ji uzmiega. Nes ka tik as sutvarkau, ji eina is paskos ir butinai turi suverst. As atsuku dujine virykle, o ji priejus ja uzskuka doh.gif . Va taip visa diena ir isdykaujam ax.gif .
Man labai patiko tavo mergytes nuotrauka su diiiiidziuliu obuoliu thumbup.gif .
Atsakyti
Amade, aciu uz istorija... liudna verysad.gif o kodel taip nutiko neaisku? mano gimdymas busvo greitas, bet... po to ir as nenukeliavau pas angelus... brrrr... prisimunus... ...
Atsakyti
Elze, pabandysiu ir as ikelt savo angeliuko istorijos nuoroda. Nelabai as jau moku su tom nuorodom, bet gal pavyks 4u.gif http://www.supermama...?...47535&st=60.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 08 gruodžio 2008 - 14:20
Sveikos,

liudna pas mus vel ... Pirmiausia uzjauciu musu mamyte, nestuke slapuke verysad.gif bet nereikia pasiduoti - skaudu, bet nestumas pradzioje daznai nebuna sekmingas verysad.gif aisku visada tikiesi kad nebus to ..

elze, mano istorija http://www.supermama...howtopic=198668

savaitgali uosviai atvaziave buvo, vakar ejom i Vishy parka bigsmile.gif maziukei labai patiko, bet pasigavom akiu infekcija - puliuoja akytes verysad.gif nu mes be ligeliu niekaip, jau tokia matyt mano maizuke - neatspari ...

o skausmas laikui begant tampa kitoks.. Laikas tikrai gydo - ta prasme, kad susitaikai su tuo, kas atsitiko. Bet buna ir sunkiu akimirku, prisimenu, verkiu ...
Atsakyti
Labas,

Bice, laikykis 4u.gif Garantuotai viskas bus gerai mirksiukas.gif Ten turbut koks nors polipas, nukrapstys, istirs ir viskas bus ciki ciki mirksiukas.gif Tik idomu, kad su vietine nejautra histeroskopija daro g.gif Lt uzmigdo moteri histeroskopijos metu (bent jau Santariskese, tai laringines kaukes deda).

Man paskutiniu metu matyt menulis gerai pasisuko biggrin.gif Kazkaip savaitgali kelis vakarus smagiai pavakarojom ir siaip kazkokia ramybe i sirdi ateina (aisku nera garantiju, kad rytoj vel neuzpuls nerimas). Vienu zodziu, gyvenimas tesiasi. Ir bent jau man tai tikrai su laiku kazkiek lengveja. Aisku, kad skauda, aisku, kad buna ziauriai liudna, aisku, kad kartais ima pyktis ant viso pasaulio, bet po truputi sugrizta, sugrizta tas gyvenimo dziaugsmas, ramybe i sirdi, nors po sunaus mirties atrode, kad tai niekada nebesugris. Bet as labai stengiuos, labai save itikineju, kad reikia gyvent toliau, kad gyvenimas tesiasi, ir kad asaros jau nieko nebepakeis ir man vaiko nebesugrazins.

Elze, as neskaiciau visos Dominykos istorijos. Tik pagal Rugute supratau, kad tau teko sunki dalia. Laikykis, mes kartu su tavim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andryte: 08 gruodžio 2008 - 14:43
QUOTE(elze @ 2008 12 08, 14:10)
Amade, aciu uz istorija... liudna  verysad.gif o kodel taip nutiko neaisku? mano gimdymas busvo greitas, bet... po to ir as nenukeliavau pas angelus... brrrr... prisimunus... ...

na, tikrai neisivaizduoju... unsure.gif po visko styre mergyte, ploacenta... sake, viskas buvo issivyste tiek, kiek turi buti tam laikui, jokiu apsigimimu unsure.gif Viskas ka "nustate" - infekcija, o tai reiskia, kad velniai zino is kur ta infekcija... unsure.gif
Papildyta:
o as tik siandien pradejau skaityt elzes istorija... verysad.gif verkt negaliu, nes darbe esu, bet sakes, kaip uz sirdies griebia verysad.gif
Atsakyti
Ajuka,

skaudi begalo istorija... kazkoks nesusipratimas, nesamone... verysad.gif kuri niekaip nesuvokiama...

Amade, neverk, as irgi darbe ir negaliu verkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2008 12 08, 14:57)
Ajuka,

skaudi begalo istorija... kazkoks nesusipratimas, nesamone...  verysad.gif kuri niekaip nesuvokiama...

Amade, neverk, as irgi darbe ir negaliu verkti  4u.gif

nea, man kazkaip net nevisada iseina verkti blush2.gif bet tai nereiskia, kad manes nesujaudina... vis dar skaitau... ir suprantu, kad labiausiai mane zavi mamu stiprybe ir begaline meile wub.gif supranti, kad tikrai niekas pasaulyje nemoka mylet kaip mli mamos savo vaikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 08, 15:02)
nea, man kazkaip net nevisada iseina verkti  blush2.gif  bet tai nereiskia, kad manes nesujaudina... vis dar skaitau... ir suprantu, kad labiausiai mane zavi mamu stiprybe ir begaline meile  wub.gif supranti, kad tikrai niekas pasaulyje nemoka mylet kaip mli mamos savo vaikus  wub.gif

zinai ir as siaip neverkiu, ypac prie svetimu.... o dabar jau ir skaitydama kitas istorijas, kazkaip uzsiauginau skura, kad nepraskysciau visai... unsure.gif nors is salies ir gali atrodyti, kad nerupi, neuzjauciu ar nesuprantu kaip skaudu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elze: 08 gruodžio 2008 - 15:14
QUOTE(elze @ 2008 12 08, 15:12)
zinai ir as siaip neverkiu, ypac prie svetimu.... o dabar jau ir skaitydama kitas istorijas, kazkaip uzsiauginau skura, kad nepraskysciau visai... unsure.gif nors is salies ir gali atrodyti, kad nerupi, neuzjauciu ar nesuprantu kaip skaudu...

na, juk ne asaros parodo skausma ir liudesi unsure.gif atsimenu, kai grizau i darba (buvo praeje pora savaiciu), visi taip atsargiai ziurejo i mane, o po keliu menesiu per kazkoki baliu viena kolege pasake, kad jie visi bijojo, kad as sedesiu ir zliumbsiu istisai... doh.gif Na... is salie kitaip atrodo...

dar, norejau paklausti... gal praleidau kazka, tavo maziukei kur auglys buvo? galvytej ar kitur?... unsure.gif ir ar yra kokiu priezasciu, kodel taip pasidaro sveikam vaikiukui? verysad.gif
Atsakyti