Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

labas labas
as ir prikelta pastininkes siandien pries 7 -gavau siuntinuka su siuvineta dovanele nuo merginos is forumo ir pagaliau pasieke prizas uz angela- 1,3kg siulu
Atsakyti
Labutes is ryto mirksiukas.gif

QUOTE(Amade @ 2008 12 08, 08:47)
labas labas  4u.gif kazkaip netiketai zvaliai jauciuosi  biggrin.gif

aciu uz pusrycius 4u.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 08, 08:50)
labas labas
as ir prikelta pastininkes siandien pries 7 -gavau siuntinuka su siuvineta dovanele nuo merginos is forumo ir pagaliau pasieke prizas uz angela- 1,3kg siulu

Sveikinu!!!!!!!!! 4u.gif sitiek siulu bigsmile.gif ir cia siuvinejimui???????
Smagiai tavo rytas prasidejo wub.gif

Geros dieneles visom 4u.gif jum pirma darbo diena,o man paskutine tongue.gif
Atsakyti
cia mezgimo siulai, tik gaila nebuvo jokios info kas cia per siulai, jokios etiketes nieko, pasidemonstruoju
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labuka 4u.gif .
Na, as jau prisiganiusi ir jau namie ax.gif
Rugseje, puikus rytas tau siandien. kad ir diena tokia butu 4u.gif
Diveja, geros paskutines darbo dieneles.
Amade, laukiam geru rezultatu mirksiukas.gif
Biciuke, stiprybes, kantrybes tau...
KlaudiJa, kaip pavyko egzas? Manau puikiai mirksiukas.gif
Spyglej, neiziuriu is ko ten as grozis pas tave ant lango padarytas? laaabai grazu wub.gif
Zarza, mano angeliuko metines uz menesio. Ir as sukau galva ka cia daryt su tom misiom. Tad paklausem kunigo. Sake nereikia, nebent tos misios bus aukojamos uz gimine. Na, o kadangi musu mazute buvo pakrikstyta liuteronu kunigo, tai ten isvis jokiu metiniu nera...
STT, kaip musu pustazande-MADAM? wub.gif
Kazkur vdapr dingusi ir ajuka g.gif
Idejau i fotki savo piliecius su teciu priesaky, nes cia kalbejom ko SB nerodom. Taip, kad sakau pasirodysim mirksiukas.gif
Niu, tai geros dieneles, lekiu ruost valgyt siandien atvaziuoja drauge, su kuria klinikose kartu gimdem.Jos mergaite tokia kaip mano direktoriuke. labai idomu bus paziuret kaip jos bendraus.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 07, 19:49)
Man sunkiausia buvo  Vaivutės gimimo diena.... jau taip smaugė...
Juodžiausia buvo kažkur po pusmečio...

Vaje, net bijau pagalvoti kas bus kai man pusmetis ateis... o per Dominykos gimtadieni tai as buvau kaip nesava, gele juodai... zmones sako, kad po metu pasidaro lengviau, ar taip? kas gali pasakyti... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elze: 08 gruodžio 2008 - 10:37
QUOTE(elze @ 2008 12 08, 10:36)
Laba ryta  4u.gif
Vaje, net bijau pagalvoti kas bus kai man pusmetis ateis... o per Dominykos gimtadieni tai as buvau kaip nesava, gele juodai... zmones sako, kad po metu pasidaro lengviau, ar taip? kas gali pasakyti... unsure.gif

labas rytukas 4u.gif
manes irgi dar laukia ir pusmetis ir sūnučio gimtadienis,o dar sventes arteja,bijau ir pagalvoti kaip reikes viska istverti verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas

balius praėjo, gerai, viena teta bandė aikčioti, bet buvo nutildyta, žodžiu viskas gerai. o vakar buvau su MB žvejot. Valandą prasėdėjau prie plūdės ir entuziazmas išblėso doh.gif Užtat vakare inkstą skaudėt pradėjo, mat kojas pašalau truputį. tai vat tokie mano žvejybos ypatumai..

Vdapr, kaip tavo nuotaika šiandien?

Rugsėje, o kaip tavo sveikata? Siūlų spalva graži mirksiukas.gif

Spygej, einu ir savo langų papuošti, gera idėja 4u.gif

STT, kaip tavo mažiukė wub.gif

Elze,gruodžio 21 d bus metai kai neturiu savo lėlytės verysad.gif bet patikėk - skausmas nei kiek nemažesnis...
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2008 12 08, 12:36)
Laba ryta  4u.gif

Jau ir as rasiau, man po menesio metai, kai neturiu savo saulutes...Skauda vis dar labai labai...Per gimtadieni irgi buvo labai sunku, nes mano mazutes dvynes. Norejosi staugti kaip buvo skaudu, bet negalejau... kitai mano dukrytei tai buvo svente... Ir artejanciu svenciu nenoriu visai verysad.gif
Lina 31, smagu, kad gerai pasilinksminai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip atrasti receptą, kuris numalšintų mamos sielvartą?... unsure.gif Nors turbūt tokio nė nėra... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2008 12 08, 12:48)
Kaip atrasti receptą, kuris numalšintų mamos sielvartą?...  unsure.gif Nors turbūt tokio nė nėra...  verysad.gif

nera. bet su laiku kazkaip kitaip jaucias. nemoku graziai parasyti, bet zinau, kad laikas viska kazkaip sutvarko. as pamenu, pirmais menesiais negalejau net balsu kalbet apie tai, smaugdavo gerkle. bet kazkaip po truputi aprimo. zinoma kiekvienas isgyvena savaip, ir kiekvieno vis istorija kitokia.
man labai gaila, kad tau teko tokia dalia. ir mergaites tavo labai gaila. verysad.gif
Atsakyti
Zydra, matau esi. Kaip tavo princese laikosi?
Atsakyti
Jūs visos mano, tiksliau mano Dominykos, istoriją žinot, tuo pačiu ir mane iš arčiau pažįstat, o aš jūsų nežinau istorijų, bet norėčiau sužinoti, kad artimiau jus pažinčiau... gal kokia nuorodą galit įmesti, kur jau aprašyta, kad nereiktų pasakoti ir širdies drąskyti?... 4u.gif ...
Atsakyti