Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(zarza @ 2008 12 07, 19:56)
Aciu mergytes uz palaikyma. Dabar jau susitaikiau su tuo kas ivyko... Bet niekada to nepamirsiu..... Ir jau nebe taip maniskai noriu pastoti. Nebeskaiciuosiu vaisingu dienu, kada tapsiu nestuke.gif , tada ir bus gerai.
O kaip jus jautetes po metu?

Mano metai buvo spalio viduryje, tada jauciausi kaip siena, dabar vel nugrimzdusi i liudesi, o pastoti labai tepradejau noreti dabar iki siol buvo didziausias priesas baime, bet va kai apsisprendi tada reik eile isbandymu praeiti doh.gif , tikiuosi, kad tavo stebukliukas eeteis ilgai nelaukes, pvz per kaledas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės .Pasirodom kaip mano vaikai puošė langus. mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 12 07, 18:56)

Man sunkiausia buvo Vaivutės gimimo diena.... jau taip smaugė...
Juodžiausia buvo kažkur po pusmečio...

spyglej - gražu.
Atsakyti
Aciu mergytes uz palaikyma. Dabar jau susitaikiau su tuo kas ivyko... Bet niekada to nepamirsiu..... Ir jau nebe taip maniskai noriu pastoti. Nebeskaiciuosiu vaisingu dienu, kada tapsiu nestuke.gif , tada ir bus gerai.

man dar tik pusmetis...bet buna sunku,bet buna ir lengva...Kazkaip nuotaikos kaip jura,kartais rmi o kartais audringa...

QUOTE(bicė @ 2008 12 07, 19:03)
o pastoti labai tepradejau noreti dabar ......
tikiuosi, kad stebukliukas ateis ilgai nelaukes, pvz per kaledas mirksiukas.gif

Sito stebuklo as laaaaabiausiai noreciau ir linkeciau kiekvienai 4u.gif wub.gif

QUOTE(spyglej @ 2008 12 07, 19:30)
Sveikos mamytės .Pasirodom kaip mano vaikai puošė langus.

Grazu,saunuoliai,laukia svenciu vaikai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 07 gruodžio 2008 - 20:09
Labutis 4u.gif
Sveika zarza 4u.gif Liūdna kad ir tau teko nelengva dalia - netekt vaikelio verysad.gif O dėl mišių čia gal labiau nuo pačios šeimos priklauso, jos norų. Aš labai norėjau per metines mišių, nes mano angeliukas mirė nepakrikštyta, nors jau buvo beveik 2 metukų blush2.gif Kunigas dėl mišių nieko prieš nesakė, atlaikė už ją mišias, tik iš giminaitės sužinojau kad mišios už mažus vaikus neužsakomos.
Ačiū merginos už palaikymą. Ir aš apsidžiaugiau dėl sandrynjos, kad jai nors ir ne iš pirmo karto bet pavyko tokią šaunią šeimą sukurti ir su tokiais šauniais vaikučiais 4u.gif
Klaudija kitų gailestis ne toks baisus, nuo jo gali atsiriboti, bet baisiau yra užstrikt savęs gailėjime, kai tik savęs gailiesi ir dejuoji, nieko nekeisdamas... Ko gero sunkinančios aplinkybės yra tik mano galvoje..... Dėl Justės tai skirtis galėčiau nors ir tuoj pat, tik mažoji prisirišusi prie tėvo. Aš ko gero nemoku atleisti, bet moku greit pamiršti. Kai minutę būna gerai pamirštu nuoskaudas, ko gero iš vaikystės susiformavęs kaltės jausmas neleidžia galvoti kad yra blogų žmonių, jei kas pasielgia netinkamai, pirmiausia ieškau priežaščių savyje, savo klaidų doh.gif Yra kaip yra ir čia niekas kitas nepadės, kol pačiai neatsiras ryžto ką nors keisti.

QUOTE(bicė @ 2008 12 07, 18:40)
** nu as pasidariau neplanuojanti butybe doh.gif , bet artimiausias atvykimas nusimato tik geguze, mano mociutei bus 90, jei tik sveikata leis sio jubiliejaus sulaukti. Labai noretusi jai svente padaryti ax.gif . tada pabusim kokias 3 savaites. Bet kas ten zino kaip gvenimas gali pasisukti. Kol kas lauksim mociuciu apsilankymo, gal dar kas is draugu susigundys. VA ir jus visas kvieciu wub.gif

Biciuk su mielu noru atlėkčiau pas tave vien tam kad išdulkint iš tavo galvos tas mintis kad močiutės jubiliejaus nesulauksi. Nenoriu aš tikėt kad pas tave be visų bėdų dar ir padaras su žnyplėm įsitaisęs doh.gif Patikėk ir tu 4u.gif Tik tas laukimas žudo... ir nežinia... Gal kas paguodžiančio išlįs po dviejų savaičių... Net nežinau kaip tave dar palaikyti ir kaip tau padėti nuvyti tą nerimą, viena yra žodžiai, o kita kaip juos įgyvendint.... Stiprybės tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ramios,saldzios ir .... naktelesuser posted image
Atsakyti

Nelabai ir prisimenu po tiek metų, tik praėjus metinėms išsigandau kas bus jei dings tas skausmas, kuris tarsi buvo ir mano ir Giedrutės dalis....
Spyglėj kaip faina pas jus jau Kalėdinė nuotaika bigsmile.gif
Ir aš iš visos širdies norėčiau visoms, kurios svajoja apie stebukliukus, kad šios Kalėdos juos padovanotų 4u.gif
Atsakyti
ir as baisiai bijau tos minties, kad kuria diena galiu uzsimirst ir nepagalvot apie savo pupa... as palinkeciau Kaledoms, pasisemt kibira vilties ir tikejimo savim, savo seima, savo angelu sargu...

spyglej net pavydu ziuret i tavo langa... saunuoliai vaikai
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 12 07, 21:06)

Biciuk su mielu noru atlėkčiau pas tave vien tam kad išdulkint iš tavo galvos tas mintis kad močiutės jubiliejaus nesulauksi. Nenoriu aš tikėt kad pas tave be visų bėdų dar ir padaras su žnyplėm įsitaisęs  doh.gif Patikėk ir tu  4u.gif Tik tas laukimas žudo... ir nežinia... Gal kas paguodžiančio išlįs po dviejų savaičių... Net nežinau kaip tave dar palaikyti ir kaip tau padėti nuvyti tą nerimą, viena yra žodžiai, o kita kaip juos įgyvendint.... Stiprybės tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

doh.gif o siaube tik dabar pamaciau kaip surasiau ta sakini...aciu zvelsute uz palaikyma, bet as cia apie savo mociute rasiau, ji moteriske druta ir gyvybinga, bet kai arteja 90 niekada negali zinoti kur tas paskutinis akimirksnis. Cia as apie jos sveikata. Nors aisku meluociau sakydama, kad mintyse neprasukau scenarijaus su znypliuota baisybe ir mano jaunos mirtimi ax.gif , bet prasukau ir uzdariau ta minti giliai, neleidziu sau panikuoti ir bijoti, bus kaip bus, nu ka as dabar galiu padaryti, o nervintis ir gadinti ir taip labilia nervu sistema nera prasmes. Mano drauge megzta sakyti-nesirkime ligomis kuriu dar neturime, tai va stengiuosi ziureti blaiviai bet pozityviai smile.gif

O del taves tai tu teisi, esi protinga moteris, kuri mato kas vyksta ir supranta kokios iseitys ir pasekmes, todel nei viena negalim taves mokyti gyventi, nes tai tavo gyvenimas ir tu turi pati surasti ta kelia kuriame jausies maksimaliai laiminga, koki bepasirinktum manau visos tave palaikysim. Ismokau nebeteisti gyvenime ( arba betnt jau stengiuosi to nedaryti), netureti vienos negincijamos nuomones. Gyvenimas per daug sudetingas ir neimanoma jo iterpti i kazkokius desniu remus, nugyventi pagal taisykles.
Tik vienas dalykas man kliuna tavo zodziuose tai saves kaltinimas, nepasitikejimas savimi, kaip suprantu ateinantis is tavo pacios vaikystes. Tai yra yda kuria reikai gydyti mirksiukas.gif
Papildyta:
Spyglej tavo zuikiai tikri burtininkai thumbup.gif
Atsakyti
Nė čia burtininkai nė ką, jau prašo kad puoštumėm viską, bet man dar truputį anksti, nu ir nuotaikos neturiu kai už lango lyja. schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 07, 20:55)
doh.gif  o siaube tik dabar pamaciau kaip surasiau ta sakini...aciu zvelsute uz palaikyma, bet as cia apie savo mociute rasiau, ji moteriske druta ir gyvybinga, bet kai arteja 90 niekada negali zinoti kur tas paskutinis akimirksnis. Cia as apie jos sveikata. Nors aisku meluociau sakydama, kad mintyse neprasukau scenarijaus su znypliuota baisybe ir mano jaunos mirtimi ax.gif , bet prasukau ir uzdariau ta minti giliai, neleidziu sau panikuoti ir bijoti, bus kaip bus, nu ka as dabar galiu padaryti, o nervintis ir gadinti ir taip labilia nervu sistema nera prasmes. Mano drauge megzta sakyti-nesirkime ligomis kuriu dar neturime, tai va stengiuosi ziureti blaiviai bet pozityviai smile.gif

Oi, atleisk ne taip supratau doh.gif doh.gif doh.gif Tu teisi kai žmogui 90 niekada negali žinoti kada ateis saulėlydis. Mano močiutė kasdien ir jau daug metų kalba apie mirtį, kad aš rodos ir nebegirdžiu tų jos žodžių. Bet kartais kai pagalvoji.... vis dėlto kaip gera kad ji vis dar šalia.
Man patinka tavo požiūris ir draugės žodžiai. Linkiu ir toliau taip laikytis 4u.gif
Atsakyti
sokiai.gif labas labas 4u.gif kazkaip netiketai zvaliai jauciuosi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti