Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

QUOTE (Smurka @ 2004 03 12, 11:25)
Buvo ir man toks metas pries beveik 12 meteliu. Ir skalbiau. Ir ne po 10, o po 20 paluciu, dar lygiai tiek pat marskineliu, sliauztinuku. Naktimis keltis nereikedavo, vaikas buvo auksinis, naktimis miegodavo kaip belgas.

Man asmeniskai nieko nera slyksciau uz buitinius rupescius. Jei uzdirbciau siek tiek daugiau babkiu, tai apskritai nieko namie nedaryciau. Ir uz tai mane reikia nuvertint kaip moteri, kaip asmenybe? Tipo, tingine? Nea, tingine is viso nieko neveikia, o as bent sioki toki indeli i bendra seimos biudzeta idedu ir tarp kitko didesni, nei avinu avinas. Tai kai jis mane jau ziauriai ziauriai uzknisa, nu jau taip uzknisa, kad net dustu, tada as jam skaudziai kertu per aviniskus kiausius su pareiskimu O AS DAUGIAU UZDIRBU. Pradeda springt nuo tokio pareiskimo laugh.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 03 12, 09:25)

Man asmeniskai nieko nera slyksciau uz buitinius rupescius. Jei uzdirbciau siek tiek daugiau babkiu, tai apskritai nieko namie nedaryciau. Ir uz tai mane reikia nuvertint kaip moteri, kaip asmenybe? Tipo, tingine?

Jei aš galėčiau tai aš nusamdyčiau auklę, tarnaitę ir žmonai nereiktų namų ruošos daryti. Šneka ėjo apie tai kad oi kaip sunku auginti vaiką tie vyrai nesupranta to. O pirmas buvo kad dar vaiko nėra o jau tingiu. Vadinasi moteriai galima tingėti o vyrui ne? Aš dar pasikartosiu - visi turi stengtis viens kitam padėti o ne simuliuoti ir vaidinti labai užguitus nusivariusius ar ligotu.
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2004 03 10, 18:47)
na geras, as va nei nescia nei ka bet valgyti nedarau vistiek wink.gif ka jis mazas vaikas, tegu pats pasidaro smile.gif

Na musu seimoje yra taip, valgyti darome kartau, o jeigu neiseina, tada as valgyti padarau o jis indus suplauna! thumbup.gif Nesutinku su nuostada, kad moterys turi but namu seimininke, as manau kad vyras ir moteris turi pasidalinti namu ruosos darbus. Niekada neskirsteme cia vyriski darbai cia moteriski thumbup.gif As uz demokratija! clap.gif
Papildyta @ [mergetime]1079084367[/mergetime]
QUOTE (Iva @ 2004 03 10, 18:47)
na geras, as va nei nescia nei ka bet valgyti nedarau vistiek wink.gif ka jis mazas vaikas, tegu pats pasidaro smile.gif

Na musu seimoje yra taip, valgyti darome kartau, o jeigu neiseina, tada as valgyti padarau o jis indus suplauna! thumbup.gif Nesutinku su nuostada, kad moterys turi but namu seimininke, as manau kad vyras ir moteris turi pasidalinti namu ruosos darbus. Niekada neskirsteme cia vyriski darbai cia moteriski thumbup.gif As uz demokratija! clap.gif
Atsakyti
Na nesutikciau as su tokia virejos pozicija namie. Kia as dirbu - man vyras padaro valgyti, o kai jis dirba - as darau.
Gaila man mano draugiu, kurios net namo anksciau grizta, kad tik spetu vyrui valgyti padaryt. Bijau, kad ir manojo nepaveiktu. smile.gif
Atsakyti
Manau, viskas priklauso nuo situacijos. Jeigu as ariu darbe, ariu namie, ariu nakti, o vyras bimbineja ir dar reikalauja est - tada jam gumba.

O jeigu vyras toks kaip Bandis - viska daro ir zmonai visokeriopai padeda - tada jam butinai reikia valgyt padaryt, ir ne bet kaip, o skaniai ir vitaminingai. Kad tokie vyrai neismirtu...

Ir tai vadinasi naturali atranka...Islieka geriausi rolleyes.gif
Atsakyti
Taigi, o pas man jau žlugęs reikalas su valgyt darymu. Kai turiu laiko ir noro prašom, bet kai tau kategoriškai tėškia, kad tu esi bloga, nes nedarai, man nepatinka ir labai. Niekas nesako, kad vyras negali tingėti, bet kodėl moteris negali?
Papildyta @ [mergetime]1079085856[/mergetime]
Pritariu, kad jei vyras Bandžio tipo, jam privaloma valgyt daryt smile.gif Tiesiog negali nedaryt smile.gif
Atsakyti
Na kol as nestumo atostogose, tai man kazkaip savaime suprantama valgyti padaryti. Juk nesunku. rolleyes.gif O va kai vaikelis bus, tai vyras jau ir nebesitiki, kad kasdien po nauja patiekala gaus biggrin.gif
Atsakyti
Kai abu su vyru dirbom po 8 valandas, tai abu ir valgyt darem, ir kitus darbus namie dirbom, nes pavargdavom vienodai. Dabar as dirbu 24 val. per para ir tas darbas yra tikrai atsakingas, sunkusir fiziskai, ir emociskai. Todel valgyti daro vyras. Ir aciu jam, kad jis tai supranta rolleyes.gif
Ir is vis, tam ir suteikiamos "atostogos vaikui priziureti", kad priziuretum vaika(kokybiskai priziuretum- nesiotum, zaistum su juo, kalbetum ir rupintumeis), o ne vyrui valgyt gamintum, tada butu "atostogos vyrui priziureti" tongue.gif
Atsakyti
O dar mes su vyru susitare: kad rytais jis visada kava daro. Isskyrus kai jam i darba nereikia, tomis dienomis as darau. Ir vakare arbata geriam, kuria irgi jis daro.
Nors labiausiai laikomes susitarimo, kad kai jis dirba as valgyt darau, o per jo iseigines kur nors iseinam kartu pavalgyt. Tada ir jam ir man svente. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 03 12, 09:59)
Manau, viskas priklauso nuo situacijos. Jeigu as ariu darbe, ariu namie, ariu nakti, o vyras bimbineja ir dar reikalauja est - tada jam gumba.

O jeigu vyras toks kaip Bandis - viska daro ir zmonai visokeriopai padeda - tada jam butinai reikia valgyt padaryt, ir ne bet kaip, o skaniai ir vitaminingai. Kad tokie vyrai neismirtu...

Ir tai vadinasi naturali atranka...Islieka geriausi rolleyes.gif

clap.gif kaip faina kad yra tokių moterų. Aš už lugias teises ir darbo pasiskyrstymą. O kad vyrui reik gerai pavalgyti tai ir senovėj kai bernus priimdavo į darbą duodavo pirma pavalgyti ir žiūrėdavo. Jei daug valgo reiškia daug dirbs, jei mažai - tai ko iš tokio berno tikėtis - jis po pusdienio užvers kojas. biggrin.gif
Atsakyti
Aš kol kas namie nesėdžiu: esu nestuke.gif , dirbu pilnu etatu ir studijuoju paskutiniame kurse universitete, ruošiu diplominį darbą, tad tikrai nemanau, kad dar prie viso to turėčiau 3 kartus į dieną šiltą maistą gaminti!!! Juk ir taip visus namus sutvarkau, kiek įstengiu. O gaminame dažniausiai kartu. Kartais ir vyrelis man vienai pagamina, kai į mokslus labai įnykus būnu, kartais aš - jam, bet dažniausiai kartu. Taip greičiau išeina ir daugiau laiko lieka kitiems darbams nudirbti, ir linksmiau taip.
Atsakyti
Jo, Bandis nuostabus vyras...

Maniškis nėra blogas, bet dėl maisto gaminimo, tai pastoviai mane spaudžia, kad pagaminčiau. Bet mes jau prieš vestuves susitarėm, kad aš nebūsiu namų šeimininkė.

Ateina šeštadienis, as jam sakau: "kadangi vaikas mūsų abiejų, tai šiandien tu žiūrėsi puse laiko, puse aš" Kaip apsiputoja!!!!!! Aiškinasi kaip jis laiko "sau" visiškai nebeturi (bet juk as irgi neturiu...) Pora valandų išprašau...

Atsakyti