Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

Mano "vaikui" (jam beje bus 24) valgyti daryt tikrai nereikia, o vyras nera reiklus. Jei pagaminta, pavalgo, jei nera paiesko ko nors saldytuve. Savaitgaliais gaminu, bet pati pastebejau, kad noris pagaminti ka nors visai dienai, kad nezudyt laiko virtuvej, geriau pasivaiksciot, paskaityt, ar telika pasiziuret. O siaip manau kiekvienos is musu reikalas stoveti prie tu puodu ar nestoveti. Su amzium vis maziau noris stoveti (man). Anksciau buvau geresne, o dabar pagedau... Maniskis megsta supermama pasiskaitineti ir daznai mus emancipuotas paerzina...
tongue.gif
Atsakyti
Ir mes dar prieš vestuves sutarėm, kad buities darbų neskirstysim į moteriškus ir vyriškus, bet vis tiek taip jau gaunasi, kad aš gaminu dažniau, bet jei nenoriu ar būnu pavargus, tai ir negaminu, ir net į galvą neateina dėl to kalta jaustis. Ir vyras nė karto nepapriekaištavo dėl to. Nes iš tikro, juk išeinam vaiko auginimo atostogų, ir tie vaikai ne visi ramūs būna. Pvz. mano lelius iki 3 mėn. beveik ir nemiegojo: valandą valgo, 10 min. snaudžia ir taip visą parą. Kartą grįžo vyras namo, aš prieškambary guliu pasitiesus, o vaikas kambary verkia. Nuvilko mane į lovą, o aš net prisiminti napajėgiau, ar užmigau aš tiesiog beeidama, ar nualpau ar dar kas. Tai kaip ir kada tokiu metu aš dar ėsti būčiau padarius? sad.gif Tai ir ardavo vyrelis antrą pamainą namie: valgyt darydavo, kambarius tvarkydavo ir dar mane guosdavo. Tik naktim nesikeldavo. Tiek sąžinės aš dar turėjau biggrin.gif Bet ir dabar valgyt padaro kai reikia ir neburba. O aš irgi galiu jei reikia rozetę pataisyt, kraną pakeist, pečių pakurt. cool.gif
Atsakyti
Aciu Dievui, man tai niekada nereikia valgyt daryt. As jau baigiu pamirst visas valgio gaminimo gudrybes biggrin.gif . O jei rimciau, tai manasis puikus kulinaras (ir konditeris). Beje, pastarojo man dabar nelabai reikia, bo laukiuosi ir saldaus nenoriu... biggrin.gif
Dziaugiuosi, kad mano vyrui valgi gaminti patinka...
Atsakyti
Kai buvau nestuke.gif tai pries gala tingejau mazaji pirsteli pajudinti, vyras sakydavo nu nepadarysi valgyti tai nepadarysi, galu gale yra baras. tai ka nors vistiek isvirdavau gaila buvo ir taip perkares, o darbas tai sunkus.
dabar toks atlaidus nebera, bet ir mano tigejimas kazkur isgaravo.
Atsakyti
As tikrai nejauciu jokio noro krapstytis virtuveje.Bet vyrui sukandus dantis darau valgyti.Nes zinau,jei jis daro-produktu sunaudoja bent tris kartus daugiau,aliejaus kepant bet ka pripila puse keptuves,ir pan...Kolkas mes negalim sau leisti tokios prabangos,kad viska dedutumem kiek sirdis geidzia, nieko nepataupytumem arba galetumem pietaut baruose ar kavinese.Jei tokie laikai ateis,kai galesim daug ka sau leisti-manau namie mazai gaminsiu tada.
Atsakyti
As irgi nekenciu gamint ,bet tenka...nes jei puodai tusti,tai mano vyras is zmogaus pavirsta i zveri mad.gif mad.gif mad.gif dry.gif Laimei jis neisrankus -eda bet ka, svarbiausia turi buti daug.Pvz, priverdu balandeliu 3 dienom. Tada ramu. Arba kotletu. Bet aisku knisliavos daug.Gal todel as ir niekaip nesustoreju,o tik metu svorim,kad prisiuosciusi ir prisiziurejusi i ta maista,nieko pati valgyt nebenoriu...
Atsakyti
Susinervinau.. buvo mano uosviene savaitei atvaziavus, tai pries isvaziuojant nugirdau sakant mano vyreliui-'tai, ka , vargseli, per visa savaite nieko doro nevalgei'... pasirodo as jau bloga pasidariau, nes kasdien nebuvo ant stalo sriubos ir kotleto antram.... mad.gif o kad po darbo dar ir jai ant greicio bulviu prikepiau, su raugintais kopustais..ka neskanu? zodziu, pykstu labai, o ypac, kad atvaziavus cia bangas kelia. pati su mano vaiku savaite pabuvo, nesulaukiau seimyniniu pietu nei vienu. dry.gif bash.gif
kai turiu laiko visada pagaminu ir po nosim vyrui pakisu, o tai ataus, o kai nescia buvau ,net neatsimenu ar daug plusau virtuvej wink.gif bet svorio kazkodel daug priaugau.... laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ICE-T: 13 kovo 2004 - 12:52
QUOTE (mamy @ 2004 03 13, 12:11)
(...) laimei jis neisrankus -eda bet ka (...) priverdu balandeliu (...) arba kotletu.

Nu tai čia tipo blogai? Net labai gerai, sakyčiau smile.gif

Aš apie kitką. Nu neįrodysit jūs man, kad augint 1 vaikiuką - labai jau sunkus darbas. Nu neįrodysit nors tu ką: kartoju voveraitės žodžius, nes augo 2 pametinukai (1,5m. skirtumas) ir gyvenom be jokių skalbeklių ir be pampersų (nu kur pripirksi, kai 1 vnt - 1 Lt kainavo) ir dar bute svetimame tuomet gyvenom. Taip kad nereik lia lia, reikia užpakaliukus vikriau judint.

Aš kategoriškai nesakau, kad žmona privalo vyrui daryt pusryčius iš trijų, o pietus iš 5 patiekalų, bet elementariai paryt turi būt padaryta bent kažkas (sriubos, bulvyčių keptų, ar sardelė puodan įmesta vyrui grįžtant). Nu aišku, jei grįžta iš darbo, o ne iš kaboko laugh.gif

Atsakyti
QUOTE (Bandis @ 2004 03 12, 11:36)
QUOTE (Smurka @ 2004 03 12, 09:25)

Man asmeniskai nieko nera slyksciau uz buitinius rupescius. Jei uzdirbciau siek tiek daugiau babkiu, tai apskritai nieko namie nedaryciau. Ir uz tai mane reikia nuvertint kaip moteri, kaip asmenybe? Tipo, tingine?

Jei aš galėčiau tai aš nusamdyčiau auklę, tarnaitę ir žmonai nereiktų namų ruošos daryti. Šneka ėjo apie tai kad oi kaip sunku auginti vaiką tie vyrai nesupranta to. O pirmas buvo kad dar vaiko nėra o jau tingiu. Vadinasi moteriai galima tingėti o vyrui ne? Aš dar pasikartosiu - visi turi stengtis viens kitam padėti o ne simuliuoti ir vaidinti labai užguitus nusivariusius ar ligotu.

Bandi, jinai nescia. Tas "tingiu" nesciosios atveju truputi kitoks , nei ne nesciuju, tai nevaryk smarkiai.

As irgi uz lygias teises, bet mano vyras, deja tingi. Tai as jam ir sakau: ' einu atsigulsiu i lova ir pakomandavosiu tau is ten. Galima tau - galima ir man." Trumpa kalba.
Jei mano vyras butu toks saunuolis , kaip tu, tai tada, Bandi, as labai labai stengciausi. Tik matai, man tenka buti kobra, kad kai kas pajudintu pasturgali, o jei tik svelni bunu, tai labai greitai uzsirango ant sprando ir ir is ten paasuli valdo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 03 13, 19:48)

Aš apie kitką. Nu neįrodysit jūs man, kad augint 1 vaikiuką - labai jau sunkus darbas. Nu neįrodysit nors tu ką: kartoju voveraitės žodžius, nes augo 2 pametinukai (1,5m. skirtumas) ir gyvenom be jokių skalbeklių ir be pampersų (nu kur pripirksi, kai 1 vnt - 1 Lt kainavo) ir dar bute svetimame tuomet gyvenom. Taip kad nereik lia lia, reikia užpakaliukus vikriau judint.

Tai kas augino, nesuprantu: zmona ar ir tu jai padejai?
Jei vyras padeda ir ABU vikriau judina uzpakaliukus, tada nesunku, galima, net nejudinti taip vikriai tongue.gif , bet jei vyras galvoja, kad zmona turi vikriau judinti uzppakaliuka, tada dvigubai sunkiau.A jau suprantai, pagaliua kokiu atveju sakoma, kad sunku? ?
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 03 13, 19:48)
Nu tai čia tipo blogai? Net labai gerai, sakyčiau smile.gif

Aš kategoriškai nesakau, kad žmona privalo vyrui daryt pusryčius iš trijų, o pietus iš 5 patiekalų, bet elementariai paryt turi būt padaryta bent kažkas (sriubos, bulvyčių keptų, ar sardelė puodan įmesta vyrui grįžtant). Nu aišku, jei grįžta iš darbo, o ne iš kaboko laugh.gif

Na as cia skaitau ir siek tiek piktinuosi,auginau savo dvyniu beveik viena (vyras are nuo ryto iki vakaro) miego truko ziauriai,bet namuose visada budavo pietus-vakariene,nes vyras velai grizdavo,ir tvarka visada pasidarydavau,skalbiau rankomis,nes neuzteko babkiu skalbimo masinai.Kai noro yra viska galima padaryti ir nesijauciau labai didele vargse,nors naktimis tvarkingai keldavausi tai prie vieno tai prie kito.smile.gif
Atsakyti
Nemanau, kad moteris privalo daryti vyrui valgyti, bet taip pat nemanau, jog vyras privalo daryti savo žmonai valgyti. Manau, jog tai reikalas, priklausantis nuo visų šeimos sąlygų, pvz., jei dirba abu, tai ir gamina abu kartu po darbo, jei moteris labai pasinėrusi į mokslus, darbus, yra nėščia, augina kūdikį, virtuviniais reikalais turėtų pasirūpinti vyras, jei pats iš darbo grįžta ne naktį... Žodžiu, turi būti susitarimas, kompromisas, atsižvelgimas į tam tikrą situaciją, o ne kategoriškas to primetimas kuriam nors iš partnerių.

Čia mano nuomonė.
Atsakyti