Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(vaida L @ 2009 02 19, 17:25)
Ką reiškia nenusakomi  g.gif

ir as pagalvojau ar cia geraja prasme ar ne, bet matyt geraja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(the only @ 2009 02 18, 16:02)
jau as po sodos.. drinks_cheers.gif  wub.gif  nuostabu,toki minkstuciai kaip NIEKADA blush2.gif  jauciuosi pagrazejusi tokia. 4u.gif blizga,o pati oda tokia gaivi.. lauksiu rytoj nauju plaukuciu jau ryte . lotuliukas.gif  beje,kai isplaudinejau ir dziovinau ,neiskrito plauku  o anksciau net rankos aplipdavo jais. g.gif  cia sutapimas arba stebuklas lotuliukas.gif blush2.gif  drinks_cheers.gif

Ryt  kartosiu lotuliukas.gif

QUOTE(Miss_Margo @ 2009 02 19, 08:29)
isbandziau soda,aciu the only!!!!!!!! nuostabus plaukai ir jokio plaukucio neiskrito!!!! aciu ;}} ryt dar bandysiu. atradau vaista plaukams,pagaliau!!;}}

nu nezinau,man kazkaip labai itartina cia su ta soda. Giria abi mergaites, kurios abidvi tik vakar prisiregistravo... man tai kvepia apgaule.

Sorry, jei klystu.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 02 19, 17:43)
ir as pagalvojau ar cia geraja prasme ar ne, bet matyt geraja  bigsmile.gif

O aš galvojų, kad blogąja g.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 19, 18:16)
nu nezinau,man kazkaip labai itartina cia su ta soda. Giria abi mergaites, kurios abidvi tik vakar prisiregistravo... man tai kvepia apgaule.

Sorry, jei klystu.

Negi galvoji, kad jos nori jog nupliktume blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 19, 17:44)
O aš galvojų, kad blogąja  g.gif
Papildyta:

Negi galvoji, kad jos nori jog nupliktume  blink.gif

gal biski perdaug serialu prisiziurejau jaunysteje g.gif biggrin.gif
Papildyta:
sorry, merginos del mano fobiju, tiesiog su MB kalbejom kokios merinos gali buti podlos.

Cia biski offtopicas, sorry, bet kalbant apie soda
va radau kaukiu su soda:

Plaukams naudingas rūgštus pienas. Sausi plaukai gausiai juo sudrėkinami, o po 20 minučių perplaunami šiltu vandeniu su soda (arbatinis šaukštelis stiklinei vandens). Taip išplauti plaukai yra minkšti ir maloniai žvilga.

Tau prireiks:

¼ stiklinės sodos,
¼ šviežiai spaustų greipfrutų sulčių,
¼ stiklinės šviežiai spaustų apelsinų sulčių,
¼ stiklinės šviežiai spaustų citrinų sulčių,
2 lašų alyvuogių aliejaus.

Švariame buteliuke su purkštuku sumaišyk sodą, apelsinų, citrinų, greipfrutų sultis. Jei tavo plaukai ilgesni nei vidutiniai, pridėk dar po 1/8 stiklinės kiekvienos sudėtinės dalies. Galiausiai įlašink alyvuogių aliejų ir viską suplak.

Užpurkšk šio citrusinio kokteilio ant sudrėkintų plaukų, palaikyk keletą minučių, o tada ištrink plaukus įprastu šampūnu bei kondicionieriumi.

Tokį citrusinį SPA plaukams rekomenduojama atlikti kartą per 2 savaites.

Vanduo, kurį mes naudojame plaukų plovimui, turi būti minkštas. Kaip taisyklė, vanduo iš čiaupo yra labai kietas ir ne labai tinka plauti ir ypatingai skalauti nei odą, nei plaukus. Tam, kad suminkštinti vandenį, galimą iš anksto išvirinti ją ar įberti 1 litrui vandens ¼ arbatinio šaukštelio geriamosios sodos miltelių. Jeigu dar pasirūpinti ir iš anksto padaryti žolelių nuovirą, jį užšaldyti, po to, esant reikalui, ištirpinti ir pašildyti ir panaudoti plaukų skalavimui - bus ženkliai geresnis efektas nei paprastas plaukų skalavimas vandeniu iš čiaupo. Tačiau kai tokių galimybių nėra yra geriau naudoti tinkamą balzamą ar kitą skalavimo priemonę.
Atsakyti
Eve-line kiek info radai thumbup.gif Aš iki jau žinok ir buvau suabejojus soda doh.gif
Atsakyti
o as ja vis dar abejoju lotuliukas.gif kazkaip nesiryztu ant galvos jos deti blink.gif
Atsakyti
o jus mergaites, kurios seniai skundziates slinkimu, jau susitvarket su sia beda? nes pastebejau kad dauguma tos pacios forumietes tik ir palaiko sia super tema thumbup.gif as tai pasigirsiu kad nebeplinku, bet uzeit i sia tema man tiesiog butina- tiek daug patarimu thumbup.gif ka as daryciau be SM aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 19, 22:59)
o jus mergaites, kurios seniai skundziates slinkimu, jau susitvarket su sia beda? nes pastebejau kad dauguma tos pacios forumietes tik ir palaiko sia super tema  thumbup.gif as tai pasigirsiu kad nebeplinku, bet uzeit i sia tema man tiesiog butina- tiek daug patarimu  thumbup.gif ka as daryciau be SM  aciuks.gif

Kiek save pamenu, dėl menkiausio streso, suprastėjusios mitybos, pervargimo ir pan. pirmiausia sureaguoja plaukai - slenka. Keista, bet nagus turiu sveikutėlius, o plaukai - tokie jautruoliai, nors šiaip stori ir sveiki. Tai ir neišlipu iš šios temos, net tada, kai su plaukais viskas gerai, užeinu paskaityt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 19, 23:59)
o jus mergaites, kurios seniai skundziates slinkimu, jau susitvarket su sia beda? nes pastebejau kad dauguma tos pacios forumietes tik ir palaiko sia super tema  thumbup.gif as tai pasigirsiu kad nebeplinku, bet uzeit i sia tema man tiesiog butina- tiek daug patarimu  thumbup.gif ka as daryciau be SM  aciuks.gif

man plaukai taip ir neslinko (tfu tfu tfu per kairi peti lotuliukas.gif ), taciau sitoj temoj lb geros info randu apie kaukes, vitaminus ir kt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 20, 00:59)

man ne schmoll.gif dar slenka,dar ir sausi,kažkokie negyvi pasidarė,tokie nelūžinėja,bet užsilankstę blush2.gif laukiu iš mamos siuntinuko,vitaminų nagams,plaukams su žolelėm ir cinku,tikiuosi kitą savaitę gausiu rolleyes.gif
o jums savaime nustojo slinkt ar kokios priemonės gelbėjo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2009 02 20, 01:08)
Kiek save pamenu, dėl menkiausio streso, suprastėjusios mitybos, pervargimo ir pan. pirmiausia sureaguoja plaukai - slenka.

tą ir aš pastebėjau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 19 vasario 2009 - 23:33
QUOTE(bimkutele @ 2009 02 20, 00:37)
man ne schmoll.gif dar slenka,dar ir sausi,kažkokie negyvi pasidarė,tokie nelūžinėja,bet užsilankstę blush2.gif laukiu iš mamos siuntinuko,vitaminų nagams,plaukams su žolelėm ir cinku,tikiuosi kitą savaitę gausiu  rolleyes.gif
Papildyta:

manau kad priezasties pasalinimas- t.y. nervu "apraminimas" daugiausia padejo... smile.gif aisku + ampules, kaukes, itrinimai, skalavimai, masazavimai, ir t.t.ir t.p...
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 02 19, 23:37)

Man labiausiai padeda gyvenimo būdo keitimas: mažiau streso, nervų, darbų... Tik kad ne visada pavyksta taip smile.gif
Atsakyti