O as tai vyrui sakiau kad teises laikysiu tik tuo atveju jei nupirks automata,nes pas mus mechanine.net mokykla issirinkau kur yra automatas,bet pabandziau mokytis su mechanine ir labai patiko
.dabar net nesvajoju apie automata,su mechanine puikiai sekasi.o beto kai vyras karta pabande su automatine pravaziuot,tai sake kad vis sankabos ieskojo,nes neturejo kur vienos kojos padet
kartą pabandė...
Aš pirmą kartą kai teko draugui automatą parvaryt 200 km ...Kai numyniau stabdį su kaire koja - vos visas ekipažas per priekinį langą neišlėkem....
Parvažiavęs persėdau į savo - ir pačioj pirmoj sankryžoj užgesau - sankabą užmiršau.
Dabar pakaitom vairuoju ir automatą ir mechaninę ir nei su viena jokių incidentų nekyla.
Aš pirmą kartą kai teko draugui automatą parvaryt 200 km ...Kai numyniau stabdį su kaire koja - vos visas ekipažas per priekinį langą neišlėkem....
Parvažiavęs persėdau į savo - ir pačioj pirmoj sankryžoj užgesau - sankabą užmiršau.
Dabar pakaitom vairuoju ir automatą ir mechaninę ir nei su viena jokių incidentų nekyla.
tik automatas
tik išlaikius teises važinėjau mechanine bet kai pabandžiau automatą mechankes nebenoriu
Sveiki, as vairuoju reno clio su automatine pavaru deze, seip tai esu patenkinta, tik nervina, kad isibegeja letai
QUOTE(Oxen @ 2009 05 25, 11:31)
Tik automatas!! Nera net ka lyginti
siuo metu as irgi uz automata
.kai islaikiau teises,vairavau mechanine,o vyro buvo automatas.tai vis juokdavausi,kad tinginiu masina,bet kai pagimdziau leliu,persedau prie automato ir nuo to laiko mechanines,nenoriu.man labai gerai su mergina po miesta trintis,viena ranka visada laisva,ar buteliuka paduot,ar zaisla nukritusi,ar telefonu kalbet
,(nu aisku negalima).kol mergina dar maza,sesiu tik uz automato.
Na su automatu dar nevažiavus,bet tikrai žinau,kad man kol kas per daug veiksmo:ir bėgį perjungti,ir sankabą išmink,ir vairą laikyk ir dar pasuk
QUOTE(zuzana* @ 2009 06 06, 17:36)
Na su automatu dar nevažiavus,bet tikrai žinau,kad man kol kas per daug veiksmo:ir bėgį perjungti,ir sankabą išmink,ir vairą laikyk ir dar pasuk 
kam vazinet su maisykle, jei yra automat:)
QUOTE(jusudetektyvas @ 2009 06 06, 19:37)
kam vazinet su maisykle, jei yra automat:)
Aplinkybės
As ir tik uz automata.
Ypac jei patenki i koki kamsti tai dekoji dievui, kad prota apsviete automata nusipirkti.
10 metu vazinejau su mechanine,dabar turiu automata,ir galiu pasakyti,kad asmeniskai man jokio didelio skirtumo,as ir mechanine vairavau kaip automata,nes viskas vyksta juk automatiskai,metai begius apie tai visai negalvodamas,vyras sako.kad automatas geriau,jam gal,o man nesvarbu