Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(Vaiza @ 2009 03 05, 09:49)
Kam vargt su mechanine,kai yra automatas biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 03 06, 13:44)
o kam vargti vairuojant, kai yra viešasis transportas biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
as ir tik uz automata..
dar nesenei pradejau vairuoti ir taip gavos kad vazinejau tik su automatu.. bet svieciasi dabar naujas automobilis su mechanine pavaru deze, ir taip bijau dabar blush2.gif unsure.gif

Atsakyti
Man sunkiai sekesi vaziuoti su mechanine, vairuot mokejau, bet jei isesdavau i senesni auto su mechanine, pavaros isklerusios, tai sunkiai riededavau. O va dabar vairuoju automata, bet uztat suluzus deze, o jos sutvarkymas nemazai kainuoja. Taip kad reiketu dar pagalvoti, kas cia geriau g.gif
Atsakyti
Pradėjau važinėti su mechanine pavarų dėže, bet paskui persėdau į automobilį su automatine. Nė už ką nekeisčiau automatinės į mechaninę.
Atsakyti
as uz mechanine thumbup.gif
Atsakyti
Pati vairuoju automobilį su mechanine pavarų dėže. Kartą reikėjo vieną žmogų su jo mašina (kuri, deja, buvo automatinė) kuo greičiau nuvežti į ligoninę. Tai man ten buvo tokia tragedija, nes ir taip stresavau dėl žmogaus, kuriam buvo nelaimė, tai dar iš to streso vis instinktyviai bėgius norėdavosi perjungt ir vos tvardžiausi, kad "sankabos" neišminčiau lotuliukas.gif Prie ligoninės jau išlipau visa šlapia iš mašinos doh.gif Tai kazkaip nusprendžiau, kad su mechanine būčiau aš jį greičiau į priimamąjį pristačius ax.gif Taigi as už mechanines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NebeInga @ 2009 03 16, 20:08)
Pati vairuoju automobilį su mechanine pavarų dėže. Kartą reikėjo vieną žmogų su jo mašina (kuri, deja, buvo automatinė) kuo greičiau nuvežti į ligoninę. Tai man ten buvo tokia tragedija, nes ir taip stresavau dėl žmogaus, kuriam buvo nelaimė, tai dar iš to streso vis instinktyviai bėgius norėdavosi perjungt ir vos tvardžiausi, kad "sankabos" neišminčiau  lotuliukas.gif  Prie ligoninės jau išlipau visa šlapia iš mašinos doh.gif  Tai kazkaip nusprendžiau, kad su mechanine būčiau aš jį greičiau į priimamąjį pristačius ax.gif  Taigi as už mechanines smile.gif

cia pripratimo reikalas, o ir zmogaus sugebejimo , kai persedau prie automato iskart vairavau puikiai, nors siek tiek ir neiprasta buvo
Atsakyti
Mieste labai patogu ypac kamsciuose automatas.. Kai kam sako tai kelia nuoboduli, na as nepasakyciau, galima kitus darbus nudirbt biggrin.gif
Patarimas: jei vaziuojate su automatu, kaire koja pasikiskite kur toliau nuo pedalu, o prieky pasilikite desiniaja, nebus sunku ir nebepasigesit sankabos. As kai isedau AUDI automatelin, tai vyras tik iskrapste parduodamas masina biggrin.gif
Atsakyti
As esu uz mechanine pavaru deze, bet dabar dauguma nauju auto visos su automatinem (ar kazkaip ten triptronikais blush2.gif ), tai teks persiorentuoti ax.gif .
Atsakyti
Aš važinėju su automatu. Ir su mechanine jau nebemokėčiau. blush2.gif Todėl jaučiuosi nepilnavertė vairuotoja. verysad.gif
Atsakyti
vairuoju mechanine,bet kai i kamscius papuoli kartais susimastai kad reik keisti i automatine smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti