Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

net didziausias dundukas per puse metu ismoksta..taip, kad ..del to sorry ir ateina i galva klausimas...kame problemos, nebuvo kas paaiskintu normaliai ar sugebejimai tik laikytis uz vairo...

QUOTE(Duty @ 2010 08 03, 13:34)
Tik jau nereikia manes invalidei prilyginti. Su kuo man patogiau, su tuo ir vaziuoju  tongue.gif  Zinoma, automatine PD turi ir savu minusu, bet pliusu izvelgiu daugiau  wub.gif

Atsakyti
Automatas tik tuo atveju, jei masina turi min 200AG, nes kitu atveju tik nervu gadinimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.w.a.p @ 2010 08 03, 07:41)

O siaip paprastai apie automatines dezes megstanchius ir naudojanchius sakoma...ne itin savimi pasitikintys, nejauchiantys ir nevaldantys savo masinos, nesugebantys vienu metu dirbti keliu darbu ir turintys nemazai litu, nes eksploatacija brangesne, kuro sunaudojama daugiau, genda su didesnem problemom..

...... mechanine pavaru deze megsta auto zmones, mylintis vairavima, norintys patys 'valdyti' automobili ir neperneshantys nuobodulio:)

http://www.alfa.lt/s...009-09-21_08-10

Briedų briedas ...ir debilų sapalionės.
Papildyta:
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 08 04, 10:27)
Automatas tik tuo atveju, jei masina turi min 200AG, nes kitu atveju tik nervu gadinimas biggrin.gif

...tik 136 AG...penkti metai - su nervais dar viskas OK...biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 08 04, 10:27)

Važinėju automatu, dar jokio nervų gadinimo nepatyriau. Man vairavimas - vienas malonumas.
Atsakyti
as neseniai vazinejau su automatine pavaru deze, tiesiog isimylejau ja ir masiniuka, nes jis buvo klaikiai fainas, didelis (xedos9)mmmm..... nu taip patiko, galejau telefonu pliurpt ir jaustis laisviau. o dabar teko persesti i mechanine deze turinti auto, is pradziu buvo kosmaras, bet siuo metu jau jauciu, kad tikrai as valdau masina - lengviau reguliuoti apsukas - jautiesi padeties seimininku. o su automatu tik gaza gali spaust ir viskas, na is bedos sportini rezima jungt, bet nzn...
Atsakyti
as tai neisivaizduoju kaip su mechanine galima vazinet, as ka ieskoti tureciau vaziuodama, kuria pavara ijungti, taip ir avarija padaryciau blush2.gif , jau geriau automatine tur but, kaip begalvosi... nors jei moki tai ir mechanine gerai thumbup.gif
Atsakyti
Net neįsivaizduoju kaip galima su automatu važinėt... Bet jei nemoki, gal ir gerai. smile.gif Nesusilaikiau. blush2.gif Automatas nėra niekuo pranašesnis už mechaninę, kaip ir mechaninė niekuo nepranašesnė už automatą, jei ji viskas naudojama savo vietose. Jei pirkčiau prabangų automobilį - tik automatas. Kaip kompiuteriniame žaidime minkai tik du pedalus, sukioji baranką, traiškai pėsčiuosius... Jei sportinę - tik mechaninė, nes tuomet pats viską valdai, o ne kažkoks kompiuteris. Jei lipti nuo kelio, aš rinkčiausi mechaninę, nors esu matęs kaip purvuose maudosi ir su automatais.
Man automatas įspūdžio nepaliko. Nesakau, kad nepatiko, bet negaliu sakyti, kad patiko. Važiuoji ir tiek. Be to, žiemą lengviau užklimpti sniege - su mechanine išsiūbuosi, o automatas tokioms provokacijoms nepasiduoda.
Vienaip ar kitaip, kai būsiu pensijoje, manau, kad norėsiu automato. smile.gif Dabar - ne.
Atsakyti
Gerai, kad man iki pensijos dar toli. hihihi.gif
Atsakyti
Nemyliu mechanikos.Aš niekada nebuvau žmogus prie technikos linkęs,tai man geriau automatas lotuliukas.gif Galima nieko neveikt,tik maloniai sau vairuoti,grožėtis aplinka ir nevargint vargšės rankytės doh.gif
Atsakyti
Aš už mechaninę thumbup.gif
taip pripratau, kad automatinės nei už ką nenorėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oliushka: 12 rugpjūčio 2010 - 06:20
Musu seima pasisako UZ automatine pavaru deze.Nieko pries mechanine,bet APD tikrai turi daugiau pliusu,bent musu "vonioje"(chrysler grand voyager. 3.3 variklis).O ka galima isdarinet su ja,tai reikia pamatyt ir pajust wink.gif tik pirmiausia reikia zinot APD galimybes ir moket ja naudotis,ko dauguma nezino ir nemoka.
Atsakyti
na va,pasiskaiciau visu nuomone apie automata ir mechanke, tai dauguma uz mechanine pavaru deze 4u.gif
bet kai as mokiausi vairuoti, tai didziausiai beda buvo pavaru perjunginejimas, todel renkuosi automatine... blush2.gif
Atsakyti