Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

Kai ėjau mokytis teises, pasirinkau mechaninę pavarą ir tikrai nesigailiu. Išsilaikiau teises prieš gerą mėnesį, važinėju kasdien (Toyota Starlet) , todėl jau pripratau ir gana neblogai susitvarkau (net MB taip sakė blush2.gif ), tačiau buvo pora dienų, teko susikeisti su vyru ayutomobiliais, tai jo SAAB 9-5 Aero su automatine pavarų dėže kažkas nerealaus... thumbup.gif wub.gif Ypač kamščiuose nepamainomas dalykas, todėl kita mano mašinytė jau tikrai bus automatas rolleyes.gif
Atsakyti
o aš kaip išmokau važiuoti su mechanine, taip ir toliau važiuoju. Pusseserė vairuoja su pusiau automatine pavarų dėže. Vieną dieną sakau - na, duok pabandyti pavažiuoti su ta pusiau automatine. Tai vos avarijos nepadariau..... bigsmile.gif
Atsakyti
pavairavus kiek ilgiau su mechanine norisi automatines ir kad butinai su autopilotu.. Ypac kai vaziuoji tolimus atstumus nuo 200km smile.gif
Atsakyti
Sveiki. O aš jau 8 metus važinėju automobiliu su mechanine pavaru dėže ir nė už ką nekeisčiau į automatinę. Tik autopilotas galėtų būti smile.gif Pliusas, kad mašiną galima tempt smile.gif
Atsakyti
Automatinių pavarų remontas bei priežiūra

http://www_autopavara_lt/

liuks autoservisas, svarbu kokibiškai ir pigu thumbup.gif
Atsakyti
Šiuo metu važinėju su mechanine, prieš tai - su automatine. Ypatingo skirtumo nejaučiu.
Atsakyti
Na ka ne per seniausiai pradejau mokytis vairavimo mokykloje..ir jau vazineju su instuktoriumi po miesta(be abejo mechanine)...kas liudniausia,kad baigiu atsiprasant uzsi**** ,mane tie uzgesdinejimai,pavaros ir tt nervina..zinau,zinau kad reikia didelio darbo ir kantrybes bei jegu...bet tas vaziavimas man kelia nezmoniska stresa,net baisu vien pagalvojus ,kad tuoj vel vairavimas...mano mama vazineja automatu,pavydu kaip matai ,kad visa darba atlieka masina ,o pati tik leki su vejeliu unsure.gif zinau,kad visi ta kelia yra pereje ,ir kuo puikiausiai su tuo susitvarko..tokios mintys ateina ,kad imsiu tuoj ir laikysiu egza su automatine doh.gif
Atsakyti
sakyciau automatas yra privalumas. skirta miestui. o ypac kai kalba eina ne apie musu lietuvos miestus, o apie uzsienio.
Atsakyti
Esu vairavusi ir tokia ir tokia,bet didelio skirtumo nejauciu.Na mechaninei galiu viena is privalumu pamineti,kad ziemos metu kai slidus keliai,tai labai patogu masina stabdyti su pavarom,o va su automatu jei jau stabdant slysi nuo kelio,tai ir nuslysi. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sms-as @ 2010 09 22, 14:00)
Esu vairavusi ir tokia ir tokia,bet didelio skirtumo nejauciu.Na mechaninei galiu viena is privalumu pamineti,kad ziemos metu kai slidus keliai,tai labai patogu masina stabdyti su pavarom,o va su automatu jei jau stabdant slysi nuo kelio,tai ir nuslysi. tongue.gif

Nenuslysi,jei galvosi is anksto ka darai.Reikia protingai vaziuoti ir protingai stabdyti,ir viskas bus gerai. Aisku,su automatu ziema sunkiau,ypac jei galas varomas.Dirbu su tokia,taigi zinau ka sakau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 09 22, 20:05)
Nenuslysi,jei galvosi is anksto ka darai.Reikia protingai vaziuoti ir protingai stabdyti,ir viskas bus gerai. Aisku,su automatu ziema sunkiau,ypac jei galas varomas.Dirbu su tokia,taigi zinau ka sakau ax.gif

O kokie ypatumai būna su automatu žiemą? Kaip suprantu nereikia staigiai stabdyt, ant posūkių nelakstyt ir nenuslys man mašiniukas unsure.gif Laukia pirma žiema su automatu, tai nežinau ko laukt biggrin.gif Tiesa, priekiniai varantys, tai neturėtų būt baisu, tikiuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Jokio skirtumo nejauciu vairuojant automobili su mechanine ar automatine deze. Islaikiau su mechanine, metus vazinejau su automatine ir jau 8m vairuoju mechanine. Ir ta ir ta patinka biggrin.gif
Atsakyti