QUOTE(Fikas @ 2005 09 05, 15:00)
Na va aš įsidejau. Jauciuosi labai gerai, isidejau pries dvi dienas. Nuejau pasitikrinau ar viskas gerai, ar galiu detis, tada sulaksciau nusipirkau mirena ir isidejau. Pirma diena maude pilva, dabar jau ne.\
Bet kas keisciausia, kad per dvi dienas menzes baigesi, ar tiap gali buti?
Gydytoja sake, kad jos veiksmingumas bus jau pilnas menesinems pasibaigus. Tai dabar ir susimaisiau jau, kada ji jau veiksminga?
Informacineje knygeleje parasyta, kad po kiekvienu menesiniu reikia pasitikrinti paciai ar yra siulai, ar Jums tai liepe gydytoja daryti, nes man tai ne. O toje knygeleje parasyta, kad gydytojas turi pamokyti kaip tai padaryt.
Bet kas keisciausia, kad per dvi dienas menzes baigesi, ar tiap gali buti?
Gydytoja sake, kad jos veiksmingumas bus jau pilnas menesinems pasibaigus. Tai dabar ir susimaisiau jau, kada ji jau veiksminga?
Informacineje knygeleje parasyta, kad po kiekvienu menesiniu reikia pasitikrinti paciai ar yra siulai, ar Jums tai liepe gydytoja daryti, nes man tai ne. O toje knygeleje parasyta, kad gydytojas turi pamokyti kaip tai padaryt.
nerieikia tikrai tikrintis tu siulu... as jau trys su trupuciu menesio ,kaip esu isidejusi ir esu patenkinta...tikuosi ,kad ir Tu busi...
QUOTE(kajote @ 2005 09 05, 19:46)
Nu, ir nesamone tada
nors gal ir nieko tokio...
O, idomu tie siulai nesijaucia vaikinui

Sorry, kad tiek klausimu uzduodu
tiesiog domiuosi, ne noriu irgi isideti 

O, idomu tie siulai nesijaucia vaikinui

Sorry, kad tiek klausimu uzduodu

nesijaucia..........
QUOTE(debesuota @ 2005 09 08, 04:34)
turiu klausimu kruvele :
1. kokio lygio tas tepliojimas? ar čia reikia mėnesį laiko arba net daugiau amžiais lakstyti į tuliką, visokiom priemonem apsikrovus?
2. o tamponus naudoti galima?
3. o kaip patikrina, ar gali ja dėtis? nebūna taip, kad va, įsidėjau, pabuvau mėnesį, o organizmas nepriėmė, tai 600 lt į balą...
4. ar noras nesumažėjo?
kažikaip daug man, neišmanėlei, tų neaiškumų....
1. kokio lygio tas tepliojimas? ar čia reikia mėnesį laiko arba net daugiau amžiais lakstyti į tuliką, visokiom priemonem apsikrovus?
2. o tamponus naudoti galima?
3. o kaip patikrina, ar gali ja dėtis? nebūna taip, kad va, įsidėjau, pabuvau mėnesį, o organizmas nepriėmė, tai 600 lt į balą...
4. ar noras nesumažėjo?
kažikaip daug man, neišmanėlei, tų neaiškumų....

1.man tepliojo tik pirmas kelias dienas ir viskas- daugiau jokiu tepliojimu...va jau turejau trecias menesines - galejau issiversti su kasdieniniais paketais, bet vis tiek dejausi normalius, nes bijojau ,kad gali pratrukti - nepratruko....esu patenkinta...
2.Galima
3.patikrina ar neturi kokiu zaizdeliu ar patologijos
4.neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee