Nu vat aš tokiai neorganizuotai asmenybei jokio šuns neparduočiau.
Jooo,cia jau bobu turgus,tam duosiu tam ne,tiekto nesigilinsiu kas koks,nors turiu ir savo nuomone apie tokias suorganizuotas asmenybes-tvirtas suo arba-vargsas suo....As tik noriu suniuko,o ne aiskintis........................................................................................
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 20:51)
Atleiskit uz toki samisi,bet isbandziau daug ka,kiek suzinojau veislynas vienas,kaina-2000lt,tiek to,tik as noriu smelinio,ne juodo,o tai jau problema,dar karta atsiprasau ir maldauju,kokios nors pagalbos.Nesvarbu suniukas ar kalyte tik noriu ne juodo,vadinamo "blondi"....... 

Paskambinat į veislyną "Uraganas" paklausiat, kada vėl kergs. Jei negreit - Googleje susirandat veislynus - Latvijoj, Estijoj ir t.t. rašot laiškus veisėjams. Išdėstot ko norit. O kaina visai normali sakyčiau.
Beje siūlau gerai pasidomėti charakteriu ir auginimo ypatybėmis, nes tai ne taip paprasta, kaip atrodo iš šalies.
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 19:14)
Jooo,cia jau bobu turgus,tam duosiu tam ne,tiekto nesigilinsiu kas koks,nors turiu ir savo nuomone apie tokias suorganizuotas asmenybes-tvirtas suo arba-vargsas suo....As tik noriu suniuko,o ne aiskintis........................................................................................
tai po perkūnais, daviau nuorodą į afganų temą, ir eikit ten. Kokio bieso tęsiat čia? Ar forumą labai puošia trys bereikalingos temos? Ir dar purkštauja.
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 21:14)
Pala pala, koks bobų turgus

Violeta, cia kaip tik tau ne bobu turgus, kur atejusi pasakai ko tau reikia, ir visos bobos is eiles siulo savo prekes
Veisejas renkasi, kam parduoti savo suniuka ir ziuri, ar busimas seimininkas atitinka jo issikeltus reikalavimus.

Teks pasiduoti
,vaziuoju i Ukrauna,dokumentu man nereikia,tik per siena pervezt sunkiau,ka padarysi,kad lietuviai tokie,save laiko geriausiais...........
MAN LIUDNA
Tikejausi pagalbos,o gavau siuksliu kibira ant galvos
,atsiprasau,kad paklausiau

QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 21:27)
Teks pasiduoti
,vaziuoju i Ukrauna,dokumentu man nereikia,tik per siena pervezt sunkiau,ka padarysi,kad lietuviai tokie,save laiko geriausiais...........
MAN LIUDNA 

atleisk, bet truputi nesupratau ką nori pasakyti
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 19:27)
kadangi sukūrėte TRIS bereikalingas temas, tai atsiprašyti derėtų tris kartus.
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 20:27)
Teks pasiduoti
MAN LIUDNA 
Prie ko čia geriausiais laikymas 

Čia Jūs nesuprantat, kad šuo - ne turginė prekė..
Ai...kai kas nori,kad dingciau is temos,tai nebe tesiu.....

QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 21:27)
Teks pasiduoti
MAN LIUDNA 

o varge... jūs paskaitykit ką čia parašėt. dokumentų nereikia