Įkraunama...
Įkraunama...

Ką žinote apie afganų kurtus?

Nu vat aš tokiai neorganizuotai asmenybei jokio šuns neparduočiau.
Atsakyti
Jooo,cia jau bobu turgus,tam duosiu tam ne,tiekto nesigilinsiu kas koks,nors turiu ir savo nuomone apie tokias suorganizuotas asmenybes-tvirtas suo arba-vargsas suo....As tik noriu suniuko,o ne aiskintis........................................................................................
Atsakyti
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 20:51)
Atleiskit uz toki samisi,bet isbandziau daug ka,kiek suzinojau veislynas vienas,kaina-2000lt,tiek to,tik as noriu smelinio,ne juodo,o tai jau problema,dar karta atsiprasau ir maldauju,kokios nors pagalbos.Nesvarbu suniukas ar kalyte tik noriu ne juodo,vadinamo "blondi"....... sad.gif

Paskambinat į veislyną "Uraganas" paklausiat, kada vėl kergs. Jei negreit - Googleje susirandat veislynus - Latvijoj, Estijoj ir t.t. rašot laiškus veisėjams. Išdėstot ko norit. O kaina visai normali sakyčiau.
Beje siūlau gerai pasidomėti charakteriu ir auginimo ypatybėmis, nes tai ne taip paprasta, kaip atrodo iš šalies.
Atsakyti
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 19:14)
Jooo,cia jau bobu turgus,tam duosiu tam ne,tiekto nesigilinsiu kas koks,nors turiu ir savo nuomone apie tokias suorganizuotas asmenybes-tvirtas suo arba-vargsas suo....As tik noriu suniuko,o ne aiskintis........................................................................................

tai po perkūnais, daviau nuorodą į afganų temą, ir eikit ten. Kokio bieso tęsiat čia? Ar forumą labai puošia trys bereikalingos temos? Ir dar purkštauja.
Atsakyti
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 21:14)

Pala pala, koks bobų turgus blink.gif ? Jeigu ką, perkant iš veislyno kilmingą šunį veisėjai tikrai renkasi kam parduoti šunį kam ne. Negalvokit kad paskambinsit ir gausit iš karto. Jūs dar turėsit įrodyt kad SUGEBĖSIT susitvarkyti su tokiu šuniu.
Atsakyti
Violeta, cia kaip tik tau ne bobu turgus, kur atejusi pasakai ko tau reikia, ir visos bobos is eiles siulo savo prekes lotuliukas.gif Veisejas renkasi, kam parduoti savo suniuka ir ziuri, ar busimas seimininkas atitinka jo issikeltus reikalavimus.
Atsakyti
Teks pasiduoti sad.gif ,vaziuoju i Ukrauna,dokumentu man nereikia,tik per siena pervezt sunkiau,ka padarysi,kad lietuviai tokie,save laiko geriausiais........... unsure.gif MAN LIUDNA angel_sadangel.gif Tikejausi pagalbos,o gavau siuksliu kibira ant galvos doh.gif ,atsiprasau,kad paklausiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeta26: 14 rugpjūčio 2007 - 19:29
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 21:27)
Teks pasiduoti sad.gif ,vaziuoju i Ukrauna,dokumentu man nereikia,tik per siena pervezt sunkiau,ka padarysi,kad lietuviai tokie,save laiko geriausiais........... unsure.gif MAN LIUDNA angel_sadangel.gif

atleisk, bet truputi nesupratau ką nori pasakyti
Atsakyti
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 19:27)
atsiprasau,kad paklausiau g.gif

kadangi sukūrėte TRIS bereikalingas temas, tai atsiprašyti derėtų tris kartus.
Atsakyti
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 20:27)
Teks pasiduoti sad.gif ,vaziuoju i Ukrauna,dokumentu man nereikia,tik per siena pervezt sunkiau,ka padarysi,kad lietuviai tokie,save laiko geriausiais........... unsure.gif MAN LIUDNA angel_sadangel.gif
Prie ko čia geriausiais laikymas g.gif Nors šiaip labai smagu būtų, jei visi lietuviai taip galvotų thumbup.gif

Čia Jūs nesuprantat, kad šuo - ne turginė prekė..
Atsakyti
Ai...kai kas nori,kad dingciau is temos,tai nebe tesiu..... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 21:27)

o varge... jūs paskaitykit ką čia parašėt. dokumentų nereikia doh.gif dokumentai yra įrodymas kad perkate tikrą tos veislės atstovą. Biški pagalvokit, poto darykit, kad prieglaudos nepasipildytų dar vienu nariu sad.gif Nes man tokie "noriu šuniuko, dokumentai nesvarbu" labai jau nerimtai atrodo. ir iš vis - kuo jum neįtiko mūsų patarimai? Ką nros blogai pasakėme? Sakyčiau kaip tik reikėtų atkreipti dėmesį.
Atsakyti