O i ka atkreipti demesi?Siuos sunis studijuoju 10 metu ir fantazija neatsoko,tik norejau suzinoti kur ju dar yra,o mane uzpuole....
kas iesko, tas randa

QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 20:35)
O i ka atkreipti demesi?Siuos sunis studijuoju 10 metu ir fantazija neatsoko,tik norejau suzinoti kur ju dar yra,o mane uzpuole....
Per 10-ties metų studijas turėjot spėt sužinot, kur jų yra

Na ne visi reklamuojasi

QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 20:42)
O prie ko čia reklama?

QUOTE(IngaU. @ 2007 08 14, 19:40)
Matyt tam universitete, kuriam jau 10 metų šiuos šunis studijuoja, nedėsto apie tai, kur ieškoti afganų-blondinų

QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 21:35)
Jei yra kaip sakot, tai jau senai turėjot sužinoti kur jų yra. O studijuojat tai čia kaip? Aš turiu afganę namie. Prieš ją pirkdama sužinojau viską, kas gali būti blogiausia afganų charakteryje. Iš afganų kurtą laikančio žmogaus. Tačiau kai nusipirkau, pamačiau, kad teorija yra tik teorija. O kai teko susidurti su realybe buvo labai sunku. Dabar, kai ji jau užaugo, laikas nuo laiko labai nustebina. Gerai kad jau rečiau negu vaikystėje.
Papildyta:
QUOTE(violeta26 @ 2007 08 14, 21:42)
Nesupratau ką norėjote pasakyti. Internete praktiškai kiekvienas save gerbiantis veisėjas turi svetainę. O jeigu norit afgano be dokumentų tai taip ir sakykit kad norit dvorniaus. Ir sukurkit temą apie dvornius.
Tai noreciau bent keliu adreseliu i tuos tinklapius,prasau ir be patyciu,izeidinejimu ar kazko panasaus......

o jeigu pasinaudotumėte Google?
QUOTE(Daiva D. @ 2007 08 14, 20:31)
kadangi sukūrėte TRIS bereikalingas temas, tai atsiprašyti derėtų tris kartus.
Asmeniskai ATSIPRASAU ATSIPRASAU ATSIPRASAU

QUOTE(Asutrikolarija* @ 2007 08 14, 20:55)
O asmeniskai TAU ACIU