Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

QUOTE(mooney @ 2008 12 23, 12:43)
na aš patenkinta, aišku nusiplauna, bet ne kokiais ruožais, o palaipsniui. aš per savaitę kokius du kartus apsipurškimą darau  biggrin.gif  ir naudoju šviesesnio atspalvio. norėčiau išbandyti ir kokį tepamą, bet bijau ryza zebriuke tapti ..  lotuliukas.gif  ax.gif

Tai svarbiausia, kad palaisniui nusiplauna biggrin.gif
Papildyta:
Gal kas patars būtent veidui kokį kremuką gerą? wink.gif
Atsakyti
Isbandziau Dior'o savaimini kremuka veidui, labai patiko, lengvai tepasi,greitai susigeria, suteikia veidui svytejima ( su lengvu aukso blizgesiu ), naturaliai atrodantis lengvas idegis bigsmile.gif
Atsakyti
O pasakykit kuris is ju nesmirdi? nes nuo nivea ir jonsons jau net negera nuo kvapo smirdancio doh.gif ar smirdi garenje?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 29, 11:42)
O pasakykit kuris is ju nesmirdi? nes nuo nivea ir jonsons jau net negera nuo kvapo smirdancio  doh.gif  ar smirdi garenje?

Na bodyshop, kur naudoju kartais, tikrai nesmirdi smile.gif ten kakavos sviesto kvapas, kurio paskui nelieka smile.gif nes nivea irgi zinau, kad kvapas nekoks, kaip is soliariumo toks jausmas kazkoks svilesiu kvapas biggrin.gif
Atsakyti
Gal dar atsiras naudojanciu savaiminio idegio kremus/losjonus veidui?smile.gif Kaiptik baiginejasi mano savaiminio idegio putos,galvoju ka cia nusipirkus g.gif tik zinau,kad nelabai noriu visu tu nivea,garnier...
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 02 03, 21:36)
Gal dar atsiras naudojanciu savaiminio idegio kremus/losjonus veidui?smile.gif Kaiptik baiginejasi mano savaiminio idegio putos,galvoju ka cia nusipirkus g.gif  tik zinau,kad nelabai noriu visu tu nivea,garnier...

as siuo metu turiu Sante savaiminio idegio krema veidui.. na jis toks palaipsniui suteikiantis idegi.. po vieno karto nieko nesimato.. kai as sviesiaode, tai man sitas kremas gerai biggrin.gif nors nebijau teptis tokiu.. biggrin.gif
dar esu kazkada turejus Dior savaimini veidui, tai tas buvo superinis thumbup.gif man labai patiko..
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif toms kurios tikrai nori tureti grazu idegi patarciau LOREAL NUTRISUMMER Medium skin mirksiukas.gif labai saunu, atrodo fantastiskai, laikosi ilgai, nenusiplauna, kai ataugineja koju plaukeliai galima depiliuotis ir kremas nenusivalo kaip kiti mano bandytieji pvz kaip johnsons baby
stai atrodo taip
http://www.sunninghi...r_Skin_1138.jpg
deja nebandziau teptis veido, bet manau puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diamond* @ 2009 02 03, 23:29)
Sveikos  bigsmile.gif  toms kurios tikrai nori tureti grazu idegi patarciau LOREAL NUTRISUMMER Medium skin  mirksiukas.gif  labai saunu, atrodo fantastiskai, laikosi ilgai, nenusiplauna, kai ataugineja koju plaukeliai galima depiliuotis ir kremas nenusivalo kaip kiti mano bandytieji pvz kaip johnsons baby
stai atrodo taip
http://www.sunninghi...r_Skin_1138.jpg
deja nebandziau teptis veido, bet manau puiku  thumbup.gif

As manau jei kremas visam kunui, tai gal negalima teptis ir veido, nes veido oda jautresne ir buna kremai spec. veidui g.gif
o pati naudoju uriage purskiama ir ji jau baigiu, todel gal reikes isbandyti dior smile.gif
Atsakyti
man labai patinka mano Avene Autobronzant Hydratant face and body. Naudoju tik veidui, mano jautriai ir problemiskai odai kaip tik, o ir npadrekina neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 02 05, 22:01)
As manau jei kremas visam kunui, tai gal negalima teptis ir veido, nes veido oda jautresne ir buna kremai spec. veidui g.gif
o pati naudoju uriage purskiama ir ji jau baigiu, todel gal reikes isbandyti dior smile.gif

tai taip, bet norejau pasakyti kad jei reikia kunui tai sitas tiesiog puikus smile.gif
Atsakyti
Uriage thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 12 27, 15:19)
Isbandziau Dior'o savaimini kremuka veidui, labai patiko, lengvai tepasi,greitai susigeria, suteikia veidui svytejima ( su lengvu aukso blizgesiu ), naturaliai atrodantis lengvas idegis  bigsmile.gif

Sveikute, gal galetum ideti kokia nuoroda sio kremuko, noreciau paziureti kaip atrodo, arba bent tikslu pavadinima g.gif
Atsakyti