Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

QUOTE(majaliza @ 2009 02 06, 10:46)

o man nepatiko schmoll.gif
neina normaliai užs schmoll.gif itept, nes skystas, netolygiaii nusivalydavo
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 07, 00:29)
o man nepatiko  schmoll.gif
neina normaliai užs schmoll.gif itept, nes skystas, netolygiaii nusivalydavo

As anksciau purksdavau i delna ir po to ant veido, tai tekedavo per pirstus ir tikrai nepatogu budavo, o dabar purskiu tiesiai ant kaktos, vieno skruosto kito ir viska islyginu, tai gaunasi gerai, tik vienas minusiukas sito purskalo, kad biski sausina veiduka, o siaip jis puikus, bet dabar kaip jau minejau anksciau reikes pabandyti dior thumb_yello.gif
Atsakyti
Gal kam teko isbandyti stai toki?
Dior bronze sun powder spray
user posted image
efetas atseit sitoks
user posted image
Atsakyti
O mane domina Lirene savaiminio įdegio kremas, dar yra putos. Gal kuri naudojate? Rašo, kad drėkina, šiek tiek stangrina, lygiai pasidengia.
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 29, 10:42)
O pasakykit kuris is ju nesmirdi? nes nuo nivea ir jonsons jau net negera nuo kvapo smirdancio  doh.gif  ar smirdi garenje?

Chanel Precision savaiminio idegio veidui labai kvepia, o ir siaip labai dailia spalvyte priduoda rolleyes.gif
Atsakyti
Jau nusipirkau Lirene sav. įdegio kremuką veidui. Likau patenkinta smile.gif . Labai greitai pasirodė rusvumas po vieno ištepimo, spalva ne oranžinė. O, kvepia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuolė: 12 vasario 2009 - 19:35
QUOTE(Auksuolė @ 2009 02 12, 19:34)
Jau nusipirkau Lirene sav. įdegio kremuką veidui. Likau patenkinta  smile.gif . Labai greitai pasirodė rusvumas po vieno ištepimo, spalva ne oranžinė. O, kvepia  wub.gif

aš tai bijau, kad nelygiai išsiteps, poto kaip į žmones eit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 02 12, 20:51)
aš tai bijau, kad nelygiai išsiteps, poto kaip į žmones eit  rolleyes.gif

Man lygiai išsitepė, tik reikia greitai skirstyti kremuką, nes jis greitai susigeria, aš dar jį pamaišau su veido kremu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2009 02 12, 21:30)
Man lygiai išsitepė, tik reikia greitai skirstyti kremuką, nes jis greitai susigeria, aš dar jį pamaišau su veido kremu  ax.gif

be to kai oda probleminė, bijau kad nekimštų... ir taip spuogeliai dygsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 12 27, 11:19)
Isbandziau Dior'o savaimini kremuka veidui, labai patiko, lengvai tepasi,greitai susigeria, suteikia veidui svytejima ( su lengvu aukso blizgesiu ), naturaliai atrodantis lengvas idegis  bigsmile.gif

Man irgi labai patiko, viena isnaudojau, labai naturaliai atrode, tai nusipirkau kita, tik apsizioplinau ir spalva kita paemiau doh.gif Dabar biski geltona ... ar auksine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2008 12 10, 18:11)
As isbandziau keleta, kazkaip man nelabai, na gal jonsons baby nieko bet geriausiai tai dregnos serveteles veidui, super, graziai gaunasi

Man ir labai patiko GARNIER serveteles thumbup.gif Ir spalva grazi ir gerai issitepa. rolleyes.gif

QUOTE(mooney @ 2008 12 22, 14:06)
aš naudoju purškiamą Garnier. man labai patinka ir laiko atima vos kelias min ir rezultatas  thumbup.gif  biggrin.gif

Sita taip pat naudoju ir esu labai patenkinta thumbup.gif nors kvapas galetu buti svelnesnis ax.gif smile.gif

QUOTE(Lara22 @ 2008 12 29, 11:42)
O pasakykit kuris is ju nesmirdi? nes nuo nivea ir jonsons jau net negera nuo kvapo smirdancio  doh.gif  ar smirdi garenje?

Kazkada ir siuos turejau,bet taip ir iskeliavo i siuksliadeze del to kvapo,negalejau jo pakesti schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Dior neblogas ir pigesnis California TAN (su purskikliu).
Prekiauja Sarma. thumbup.gif
Atsakyti