Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

neisivaizduoju kaip rast toki kuris nekimstu poru, nes kiek teko bandyti, tai visi kimso, siaubingai. doh.gif Gal kuri ka nors patartumet? Tik ne is lorealiu, ar garnieru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 02 15, 22:07)
neisivaizduoju kaip rast toki kuris nekimstu poru, nes kiek teko bandyti, tai visi kimso, siaubingai. doh.gif  Gal kuri ka nors patartumet? Tik ne is lorealiu, ar garnieru g.gif

Apie Diora jau ne viena karta girdėjau kad geras. Bet pati nemoku naudoti tokius losjonus. Galu galė būnu zebra smile.gif
Atsakyti
Seniau aš Dove pasitepliodavau savaiminio įdegio kremu.Naudojau ir kūno kremą ir veido thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 15, 23:37)
Apie Diora jau ne viena karta girdėjau kad geras. Bet pati nemoku naudoti tokius losjonus. Galu galė būnu zebra smile.gif

As klausiau kristianoj konsultantes kaip atsiliepimai apie diora tai sake atsiliapia klientes, kad biski ryza veida padaro, bet cia aisku kiekvienai individualiai, juk pries tepantis savaimini veida reik paruosti nupilinguoti tada tepti tongue.gif
Atsakyti
Kaip Jus tai darot, kad nebūtu dėmiu.
Pilingai ir t.t. tai aš suprantu, o kaip paskui palaikot tą saulės efektą?
Pvz po 2 savaičių. Vienoj vietoj daugiau nusiplauna, kitoj mažiau...O jeigu pradedi vėl pilinguotis, tai gali išvis prisidaryt bedu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 02 16, 13:44)
Seniau aš Dove pasitepliodavau savaiminio įdegio kremu.Naudojau ir kūno kremą ir veido  thumbup.gif

as irgi dove naudojau bet man nepatiko. nei veidui nei kunui.
o kunui tai garnier labai geras
Atsakyti
Aš tai negaliu naudot tų kremų, nes jie man tepa! Turiu šviesiai rožinę liemenėlę, tai ji pastoviai iš vidaus paruduoja. Ar dar kam taip būna? Gal kažką ne taip darau? Šiaip stengiuosi nesirengti iškart po išsitepimo, laukiu kol susigers.
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri šitą bandėt???
Elizabeth Arden Daily Bronzer
user posted image

Kaip atsiliepimai??
Atsakyti
as irgi girdejau,kad geriausia drekinamos servieteles,nes tepant papratai nelygiai issitepa ir siaip tie tepantys labiau kunui,nes nuo ju lb matosi kur per daug kur per mazai ir reziukai tokie tepimo matosi istikruju pabandykit kur ant koju...
as naudoju DOVE man pats geriausias smile.gif kojas tepuosi saltais orais,o siaip tai vasara kai nuskrundu prie juros tai visa ziema ruda bunu biggrin.gif
Atsakyti
Turėjau Dove, tai man nelabai, nes mano labai sausa oda, tai tiesiog būdavo vietomis dėmelės. Aišku, kieno oda ne tokia sausa, kitoms gal ir tiktų. Gal kas žinote, kuris kremas būtent sausai odai geriausas.
Atsakyti
QUOTE(kwole @ 2009 02 21, 16:03)
Turėjau Dove, tai man nelabai, nes mano labai sausa oda, tai tiesiog būdavo vietomis dėmelės. Aišku, kieno oda ne tokia sausa, kitoms gal ir tiktų. Gal kas žinote, kuris kremas būtent sausai odai geriausas.

drinks_cheers.gif ta pacia beda turiu doh.gif siandien nusipirkau L'Oreal Sublime Bronze, bandysiu sita, bent jau to kvapo baisaus nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 02 21, 22:58)
drinks_cheers.gif  ta pacia beda turiu  doh.gif  siandien nusipirkau L'Oreal Sublime Bronze, bandysiu sita, bent jau to kvapo baisaus nera  ax.gif

As ji jau senokai naudoju, man irgi patinka, kad nera svilesio kvapo, ir rezultatas geras good.gif
Atsakyti